• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım. Kız kardeşime güvenmeli miyim?

Maalesef bu olayın üstü kapatıldı. Zaten annem normalde de kardeşimi terapi seanslarına götürmezdi ve çok masraflı derdi. Dualarla ve hocalarla düzeleceğine inanırdı ne yazık ki.

O zaman yemek yemeyin.
Gerekirse annenize de az uğrayın, Covid var diye bahaneniz de hazır.

Oturup terapi için pamuk eller cebe gitmiyorsa sizin çocuğunuzu riske atmanız anlamsız.

Benim de bipolar hastasi bir ablam var.
Kesinlikle güvenme.
Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor.
Hamilesin, midem almıyor de geç.
Sağlıkla gelsin bebiş.

Yani daha önce bir vukuatı ve söylemi olduğu için korkmakta haklısın. Dikkatli olmakta fayda var.
Mide bulantın bitmemiş gibi davran ailene. Eşini de bilgilendir hatta..
Kardeşinin durumu bu kadar ciddiyse nasıl doğurup bakacak zaten? Çok zor bir şey annelik..

Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Ayy kıyamam ya. Yani hasta sonuçta ne yapsa bilinçli değil. Ama yine de dikkat edin ben olsam yemezdim. Hani kin beslemeyin ama dikkat edin derim.

Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Ben olsam elinden su içmezdim açıkçası.

Böyle bir konuyu sorgulamayın bilee.. tamam kardessiniz canınız kanınız ama böyle bir olay yaşadıysanız şu dönemde özellikle kendiniz ve bebeğinizden baska hic bişeyi dusunmeyın varsın elinden bir kuru ekmek dahi kabul etmeyin. Bencillikse bencillik.

Back
X