- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.889
- 498
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Ama bazen anne bacagna nolmuş dyip beni deli ediyo sanki kendi yapmadı. İnşallah çabuk kaynar kemiğide alçıdan kurtulur.çatlak mı kötü kırıkmı ilk kez başıma geldide
3 yaşında ama herşeyi biliyo anlıyo konuşuyo yani zeki bi çocuk.evet o da daha küçük ama 3 gündür dur kızım acır kanar ölür demekten dilim şişti.anlıyor inada yapıyor üstüne yatıyor hopluyor ne bileyim en sonda sonuç bu oldu..
Allah o doktoru ne yapmasın.Elindeki röntgenle yaptığı muayene ile anlayamıyor mu? Şuan çok üzgün ve sinirliyim.Arkadaşım siz nerdesiniz?Elimden gelen bişey varsa yardım edeyim.Nolur şu bebeği bir başka doktora daha götürün.Malesef ist da değilim bende sasrdım bize sordu bizde tam bilmiyoruz dedik sonra sağdı sağ dedi alçıladı.egri tutar yada iyce kırılır diye çok korkuyorum.
Bu Dr a ben olsam asla güvenmem ben bile ondan doğru teşhis koyarım şaka gibi gidin Allah aşkına çocuk bu başka Dr gösterin alciyi yeniletin günah ya bebeğeDoktoru ilk kez gördüm bilmiyorm ki hangi bacak diye bize soruyo filme kendi bakmasına ragmen ufak bişe varda çatlak gbi dio ne bleym
Kardeşini çok kıskanmis belli ki bebek benim bu nereden çıktı diyor içinden oda minik işiniz zor3 yaşında ama herşeyi biliyo anlıyo konuşuyo yani zeki bi çocuk.evet o da daha küçük ama 3 gündür dur kızım acır kanar ölür demekten dilim şişti.anlıyor inada yapıyor üstüne yatıyor hopluyor ne bileyim en sonda sonuç bu oldu..
Evet asırı bizona alıoz bişeler hmen dio sz kardesime almşsnz hiç adı yokken onu katıyo herseye çok tatlsn dioz o da tatlı dio.Kardeşini çok kıskanmis belli ki bebek benim bu nereden çıktı diyor içinden oda minik işiniz zor
SağolunÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?