Doğuma Hazırlık Lütfen yardım kızlar isim işi çok zor? Simay mı? Rüya mı? Yoksa zeynep duru mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
zeynep duru tabiki :) ben de zeynep koyucam kızımın ismini 28 haftalık hamileyim

Zeynep,efendimizin (s.a.v) kizina koymaya deger gösterdigi kadar hos ve güzel bir isim
oyum Zeynep´ten yana..hayirlisi olsun insallah Allah anali babali büyütsün.

..zeynep seda.. koyabilirsin canım benden güzel bir öneri..:)
..ay'lı isimleri sevmediğim için simay falan öneremicem..!
en guzel karar senindir,,ismiyşe yaşasın ınşallah hayırlı olsun güzel anne :))

yha bende zeynep isimli tanıdıklarımın ailesine bağlılığı ve hepsininde çalışkan sevilen insanlar olması sebebiyle bende bebeğime zeynep su(bereketli olsun) ismi düşünüyordum(ben bekarım ama ark.larımın kız olsa kız ismi erkek olsa erkek ismi düşünüyorum) ama etrafımda hiç evli zeynep olmayınca vazgeçtim yha :44:

her iki kız çocuğundan birinin adı duru lütfen bu ismi koymayın artık en yakın arkadaşlarımdan biri sınıf öğretmeni biri de ana okulu öğretmeni sınıflarında kaç tane duru ege ve efe var bilemiyorum !!! bu isimlerin hiçbir espirisi kalmadı kanımca bu arada allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi

not:isimler kötü değil yanlış anlaşılmasın sadece çoookk fazla aynı isme sahip çocuk var okul hayatlarında arkadaşlık hayatlarında zorluk çekeceklerinden endişeliyim!!!

Son düzenleme:

canım sana katılıyorum bence eskimiş gözüyle bakılan isimler tercih edilmeli artık onlar hem manalaı hemde herseyde eskiye dönüşüm var isimlerde neden olmasın bu isimler artık çok sıradanlaştı

kesinlikle zeynep duru.......................................................... değişik isim fikri isterseniz ışıl ve pırıl çok güzel isimler benceee..............

evet sanırım öykü ve zeynep duru arasında sıkıştık ama farklı isimlerede açığım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…