öncelikle geçmiş olsun..Merhaba başka forumda da yazmıştim arkadaşlar.ucgun önce yolculuk yaptım döndüğümde lekelenmelerim oldu bugün de kanamam özel doktora gittim 8.3 günlük hamilesin kalp atışı yok dedi ve alttan baktı. Kurtaj olman lazim dedi.Sonra devlet Hastanesi'ne gittim oradaki doktorum da daha 4.6 dedi kürtaj için erken geç döllenme dedi. Kürtaj a almadı bekle dedi. 20 Ekim son tarihim bu günlere yakın adeti olup hamile kalanlar kaçıncı haftadasnz lütfen yardım edin deneyimlerinizi paylaşın kaybetmek istemiyorum
bence acele etmeyin bi kaç gün bile fark ediyo bebeğin büyümesinde.. biraz bekleyip tekrar gidin doktora ama bu süreçte kendinizi üzüp bebeği strese sokmayın :) olumlu düşünün .... inşallah sizinledir yavrunuz..Ne ywpicam hangisine inanacam bilmiyorum
Allah razı olsun rabbim kimseyi Darda koymasin beni de koymasinbence acele etmeyin bi kaç gün bile fark ediyo bebeğin büyümesinde.. biraz bekleyip tekrar gidin doktora ama bu süreçte kendinizi üzüp bebeği strese sokmayın :) olumlu düşünün .... inşallah sizinledir yavrunuz..
Amin tşk ederimSerinkanlı olun stres yapmayın dua edin. Bazı bebekler önden gider ,bazısı geriden gider. haftasında giden çok çok azdır .. Bekleyin bence .. Gonlunuzdekini versin Allah
Pek şaşırmasz günü aslında. Birde ben geçtiğimiz kurban bayramında bir düşük daha yaşadım. Ekim ayına kadar adet olmadım yani iki ay adet oldum sonra hamile kaldim bunaGeç mi olur adetleriniz normalde erken mi? Ölçümler degisebiliyor doktordan doktora. Ne zaman ögrendiniz hamile oldugunuzu?
Maalesef her seye müdahele edemiyoruz, biraz daha bekle canım ama olumsuz sonuçlanacak gibi insallah mucize olur ve doktorun dediği doğru çıkar.Pek şaşırmasz günü aslında. Birde ben geçtiğimiz kurban bayramında bir düşük daha yaşadım. Ekim ayına kadar adet olmadım yani iki ay adet oldum sonra hamile kaldim buna
Sizin düşük tehlikeniz ne kanamanizmi varÖncelikle geçmiş olsun canım. Benimde son adet tarihim 17 ekim. Bebeğim tam 8 haftalık bugün. Doktorum bana geriden geliyor falan demedi ölçüm falan yapılmadı oda sata göre gidiyor. Düşük tehlikem var benimde. Cuma günü kontrolde gördük bebeği. Kalp atışlarınıda gördüm. Dinletme olayı olmadı. Büyük ihtimalle geç döllenmedir. Benim görümcemle aramda 5 gün var mesela onun kesesi daha yeni göründü mesela. Oluyor öyle sıkma canını gelecek haftada tekrardan bir görün. Geç döllenme olduysa doktorun görmemesi çok normal. Sen rahat ol bebeğinide kendinide sıkıntıya sokma. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
2hafta önce hafif kanamam oldu doktor kontrolünde durduSizin düşük tehlikeniz ne kanamanizmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?