Lütfen yardım kürtaj olabilirim. Son adeti ekim olanlar

Düşük yaptım bebegimi kaybettim. Dorduncu kez dünya başıma yıkıldı
Canını yerim çok üzüldüm başın sağolsun, geçmiş olsun rabbim korusun seni vardır her işte bir hayır dilerim tez vakitte rabbim sana hayırlısıyla bir yavru nasip eder güzelim benim içim yandı

Allah razı olsun nasıl samimi geldi sozleriniz. Rabbim kimseye yasatmasin çok fena

Merhaba benim de şuan 7+1 fakat ultrasonda bebeği 2 mm gördü. Kesesi güzeldi fakat bebek haftasına göre çok küçük dedi. Kürtaj olabilirsin dedi çok moralim bozuldu günlerdir ağlıyorum cumartesi günü randevum var ne yapacağımı hiç bilmiyorum

İnşallah rabbim yasatmasin o acıyı sana. Düzelir inşallah benim kanamam çoktu korkma sitres yapma . Bir günde bile gelişir ve değişir Yemene içmene dikkat et sürekli Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir.

İnşallah rabbim yasatmasin o acıyı sana. Düzelir inşallah benim kanamam çoktu korkma sitres yapma . Bir günde bile gelişir ve değişir Yemene içmene dikkat et sürekli Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir.
Allah sizden razı olsun içimi biraz da olsa rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…