- 9 Temmuz 2020
- 114
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi Sananekimene
-
Malatya'da ev kiredisine girsek tapu masrafı ne kadarDaha anlaşılır yazsanız??
Malatya geliniyim, malatya büyük şehir orda evler 300-400 binden başlıyor. Orta halli bulalım deseniz bile 250 binden aşağı bulunmaz 20 bin yetmez bişeye. İş imkânı da çok, yani virüsten sonra nasıldır bilmiyorum ama fabrika vs çok.Arkadaşlar yazılarınız benim için çok önemli yıl başından sonra Malatya'ya taşımayı düşünüyoruz maddi açıdan kötü durumumuz iki çocuk var
Ve orda iş imkanları nasıl iş varmı bir yerden 20 bin TL para bekliyoruz o parayla borca girsek ev kredisinde burda 1000 TL kira veriyoruz boşa gidiyor ve eşim tekstilci işçi makinacı sizce orda tekstil işleri nasıl maaş nasıl orda lütfen bilgi verirmisiniz iş konusunda sıkıntı olurmu sizde istanbulda ev alamayız mümkün değil siz bana akıl verin tapu masrafı çok tutuyormu kigelecek olan 20 bin TL hariç kuruş para yok yıl başına kadar çok kisicam evden hemde çok çocuklarımın geleceği için yapmak zorundayım bunu
Ev fiyatları uçmuş ve aşırı lüks evler var. Ama eski evlerden uğruna bulunabilir. O da ne kadar sağlam olur ayrı konu.Malatya öyle çok ucuz bir yer değil.. oraliyim ama orda yaşamıyorum. Ev fiyatlarının uçmuş olduğunu duyuyorum.. diğer taraftan tekstil fabrikaları var. Büyük markalarin filan. Ama iş imkanlari nasildir bilemem... hakkınızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?