Lütfen yardım :(( miyom ve kist

Ogemibirgungelecek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
394
197
53
Kızlar lütfen bilgilendirin beni. 1,5 yıldır bebek istiyorum olmuyor bu ay asılama yaptırmak üzere doktora gittim ve doktorum rahmimde miyim oldugunu sag tarafta da bir kistim oldugunu söyledi.çapı çeşidi vs hakkında da birsey söylemedi. Netten baktım şimdi rahmi alınan bile varmış bu miyomlar yüzünden. Kısırlığımın sebebi bu olabilir mi sizce ? Miyom denilen sey gebeliğe engel mi

Lütfen bilgisi olanlar yazsın arkadaslar. Moralim cok bozuk asılama için gittim bunu öğrendim. Dogum kontrol hapı verdi doktor. Cok korkuyorum ya cocuğun olmazsa diye

merhaba bende'de ayni dert vardi, miyomdan kurtulamadim ama kistler gitmis bu hafta kontrolde ögrendim, 5 cm kist vardi sol yumurtaligimda ve sagda ufak bir kist daha, 3 hafta dogum kontrol hapi kullandim ayni zamanda sogan kuru yaptim ama yarim yamalak ve sonuc olarak kistler gitmis ama miyom hala ayni buyuklukte duruyor. Bende cok korkuyorum miyom ameliyatindan, ve erteliyorum bu yuzden. Ameliyati son care olarak dusunuyorum belki dogru belki yanlis...
Doktor hamile kalmayi dene dedi, her ay benim icin bir ay fazla ama Allah'im insallah yardim edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…