lütfen yardım sezeryan doğumdan sonra sütü kesilen oldumu ?

pamuk34seker

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
383
32
318
İstanbul
benim doğum şeklim büyük ihtimalle sezeryan olacak ama çevremden hep duyduğum narkoz verilip komple uyutulan kişinin sütü az geliyomuş ve çabuk kesiliyomuş o yüzden epidural doğumu tercih etmemi söylüyolar fakat ben korkuyorum epiduralden ya uyuşmanın etkisi geçerde hissedersem falan filan diye :)) sizce komple uyuşturmada sütümde bi sorun olurmu ?

benim doğum şeklim büyük ihtimalle sezeryan olacak ama çevremden hep duyduğum narkoz verilip komple uyutulan kişinin sütü az geliyomuş ve çabuk kesiliyomuş o yüzden epidural doğumu tercih etmemi söylüyolar fakat ben korkuyorum epiduralden ya uyuşmanın etkisi geçerde hissedersem falan filan diye :)) sizce komple uyuşturmada sütümde bi sorun olurmu ?

benim kuzenim 3 tanne sezeryan doğum yaptı maşallah 1 yaşında kendi istediğyle bıraktırdı çocuklarına memeyi

ben de 2.5 sene önce sezeryanla doğum yaptım komple uyutuldum ve doğumdan sonra çok zor geldi sütüm 4-5 gün sonra anca düzgün gelmeye başladı ve ben kızım 5 aylıkken işe başladım maşallah foşur foşur geliyodu sütüm ve çokda yağlı olduğu için çok yarıyordu bebeğe işe başladıktan 1 ay sonra bi arkadaşımla kavga ettim çok üzülmüştüm ve bu şekilde sütüm azalmaya başladı emziren kişinin kesinlikle üzüntü stres yaşamaması lazım hemen süte yansıyor canım. eğer o kavgayı etmeseydim benim sütüm gitmezdi o kadar erkenden 8-9 aylıkken komple kesildi sütüm benim sonra.

Back
X