Lütfen yardım tükendim

Ada29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
87
37
88
34
Öncelikle 2 yıllık bir ilişkim var ya da vardı demeliyim 3 hafta kadar önce bitti normalde en başlarında cok güzel anlaşıyorduk gözümün içine bakıyordu kırmamaya incitmemeye çalışıyordu başta ben çok değer vermedim açıkçası zaman geçtikçe değişti mesela ben birşeyden rahatsız olduğumu söylüyorum çözüm bulalım diyorum Başlıyoruz konuşmaya böyle yaptın VS diyorum ama dediği şey ama sen de bana öyle yaptın ben diyorum gözlerinde görmüyorum artık sevgiyi ben de görmüyorum diyor anında beni suçlu çıkarıyor önceden orta yolu bulabiliyordu böyle değildi ve ciddi bir ilişkimiz vardı ayrıca mesela sosyal medyaya bu kadar sene oldu bir fotograf bile koymadı bunu söylediğimde ise ben sosyal medyayı cok kullanmıyorum zaten senle cok fotoğramız yok diyor yani çok olmasına gerek yok ki bir tane olsa bile koymaya yeter bence su zamana kadar ciddi olduğu halde uyduruk bir yüzük bile almadı neyi bekledi anlayamadım gerçekten ona göre hep ben suçluyum rahatsız olduğum birşeyi söylediğim an yine ben suclu oluyordum. Daha çok anlatılacak şey var ama aşırı uzun olacak. Şimdi ben ne yapmalıyım?

onu engelleyin ve önünüze bakın sevseydi etrafa gösterirdi duvar da beni seviyor olabilir gösterilmeyen sevgi sevgi değildir.

Ciddi değilmiş demekki. Sizi sevmesi 2 yıl oldu diye evlenmek istediği anlamına gelmiyor bazı erkekler evliliğe sıcak bakmayabiliyorlar. Bir kaygınızdan bahsettiğinizde oturup yapıcı konuşmalar yapamayacağınız bir insanla ilişki sürdüremezsiniz zaten. Bence bir şey yapmayın. Yapamazsınız zaten bir insana yapıcı olmayı öğretemezsiniz

Çok teşekkür ederim çok yoruldum çünkü evlenmek konusunu hep ben açıyordum sevgilıler gününde bşle özel bir hediye almadı mesela para olarak degıl manevi olarak bir hediye istedim ne bileyim mesela kalpli birşeyler alsın küçük ama değerli şeyler

onu engelleyin ve önünüze bakın sevseydi etrafa gösterirdi duvar da beni seviyor olabilir gösterilmeyen sevgi sevgi değildir.
Yani anlayamıyorum gösterilmeyecek kadar çirkin biri de değilim kendi kendimi sorgulamaya basladım hata bende mi diye ama söylediğim rahatsız oldugum birşeyi söylesem hep üste çıkıyor suclu yıne ben oluyorum

Canım ne çirkinler ne yakışıklıları götürüyor sakin öyle hissetme ondan daha iyilerine layıksın sanki Brad Pitt bey

anladığım kadarıyla duyguları bitmiş ve ciddi değil. Yolları ayırmak en mantıklısı anlaşamıyosunuz da

anladığım kadarıyla duyguları bitmiş ve ciddi değil. Yolları ayırmak en mantıklısı anlaşamıyosunuz da
Evet bana da sıkılmış artık gıbı geldi bu yaz evleniriz diyordu ancak hiçbir şey yapmıyordu evlenme teklifini de aileler felan tanısınca düşünmüş tamam ben teklıf etmesini istemiyorum hemen zaten ama en azından bir yüzük alabilirdi 2 yıl koskoca

Bence kesinlikle arama. Arrasada net cevabını ver ciddi olacaksan gel yoksa yol alsan. Hiç foto yoksa başka alternatif de bakıyordur. O yüzden ortalıkta gözükmesi istemiyor. İnanma kullanmam etmem laflarına. Yok aşkım diyemem yok foto koyamam yok ben alışkın değilim. Külliyen yalan yol ver önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…