Öncelikle 2 yıllık bir ilişkim var ya da vardı demeliyim 3 hafta kadar önce bitti normalde en başlarında cok güzel anlaşıyorduk gözümün içine bakıyordu kırmamaya incitmemeye çalışıyordu başta ben çok değer vermedim açıkçası zaman geçtikçe değişti mesela ben birşeyden rahatsız olduğumu söylüyorum çözüm bulalım diyorum Başlıyoruz konuşmaya böyle yaptın VS diyorum ama dediği şey ama sen de bana öyle yaptın ben diyorum gözlerinde görmüyorum artık sevgiyi ben de görmüyorum diyor anında beni suçlu çıkarıyor önceden orta yolu bulabiliyordu böyle değildi ve ciddi bir ilişkimiz vardı ayrıca mesela sosyal medyaya bu kadar sene oldu bir fotograf bile koymadı bunu söylediğimde ise ben sosyal medyayı cok kullanmıyorum zaten senle cok fotoğramız yok diyor yani çok olmasına gerek yok ki bir tane olsa bile koymaya yeter bence su zamana kadar ciddi olduğu halde uyduruk bir yüzük bile almadı neyi bekledi anlayamadım gerçekten ona göre hep ben suçluyum rahatsız olduğum birşeyi söylediğim an yine ben suclu oluyordum. Daha çok anlatılacak şey var ama aşırı uzun olacak. Şimdi ben ne yapmalıyım?