Lutfen yardim, ustune gorme

alaladebirinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
25
0
86
A.B.D.
Arkadaslar merhaba,

Biz de bebek isteyen bir ciftiz, bu ay temizlendikten bir hafta kadar sonra kahverengi akintim basladi, en son ayin 30unda adet olmustum ve lekeler ayin 25inde kirmiziya donustu, bugun ayin 27 si ve az da olsa kanamam var. Her adetimde oldugu gibi yine cok agrim oldugu icin ilac almak istiyorum fakat ustune gorme dedikleri seyi yasiyor olabilir miyim? Korunmadigimiz icin su an cok cekiniyorum ilac icmeye. Lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz?

ben üstüne görmeyi yaşamadım canım o yüzden sana bişey diyemem ama bir test yap içini rahatlat. belki kist falan vardır ona göre doktora gidersin

bende de boyle bi wey olmuwdu. ben adetimi bekliyodum. ve de agrilarim falan da vardi. iliwkiye girdikden hemen sonra baktim ki kan. adet oldum zann etdim. ama ila kullanmadim. yalniz devam etmedi kan. baktim adet olmuyorum 4 gun falan sonraydi test alib yokladim cift cizgi cikti. sevindik))) wimdi 13 haftaligim.))

Herkese tesekkur ederim. Kanamalarim artti , idrar testi yaptim negatif cikti. Ben de agri kesici ictim, cunku dayanamiyordum.
Bakalim en hayirli zamanda versin Allah isteyenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…