Lütfen yardım

Yazışmalarını silmiş gece konuşurken ağzından kaçırdı
Mesajlari gorunce haliyle tepki gosterirsiniz diye silmistir.Esinizden yana bir yanlis olmasa bile, karsi tarafin niyetini bilemezsiniz tanimadiginiz bir insan ve sonucta eski sevgili esinizle sakince konusun, bu durumdan cok rahatsiz oldugunuzu, evliliginizin zedelenebilecegini soyleyin.

Huzursuzluk cikmasini istemiyorsa ,gorusmemesi gerekir .Konusmaniza ragmen gorusmeye devam ederse, o zaman anladigi dilden davranirsiniz.

Aynen söyledim ben yapsam bunu Boşanma sebebidir senin için dedim bir şey demiyor
Demiyor çünkü "Sükut ikrardan gelir." Size diyebileceğim tek şey bir daha yapmamasını garantilemeniz. İyi takip edin. Mesajları filan da siliyormuş. Bu iş iyi bir yere gitmiyor.

O hayatından bahsetmiş evlenmiş ayrılmış eşimde aynı
okızı bulur agzına edersim rezil edecem seni dersim . bos bırakma esini meydanı bos bulmus.

esinin akşına girmesine izin verme normalde evlilik bazen monotonlasıyor belki heycanlı geliyordur .

Şart sunacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…