O hayatından bahsetmiş evlenmiş ayrılmış eşimde aynıEe eşiniz ne diyor bu durum karşısında? 20 dk boyunca ne konuşmuşlar?
Canım kendi açımdan değerlendiriyorum. Ben böyle bir şeyi kaldıramazdım. Ha sırf böyle bir şey için boşanılmaz çocuğunuz da varmış. Ama bir daha bu tarz şeyler yapmamasını garantilemelisin. Sen fark etmesen belki devamı gelecekti. İşin ne raddeye varacağını bilemezsin. Çocuğuna bile ilgisiz diyorsun. Allah yardımcın olsun.O hayatından bahsetmiş evlenmiş ayrılmış eşimde aynı
Ben olsam takipte kalirim.Samimiyetin ilerleme derecesine gore de tepkimi koyarim.Hayırlı sabahlar kadınlar kulübü kadınları benim sorunum eşimle eşim bundan yaklaşık bir ay önce lise arkadaş grubu kurmuşlar eşimi de eklemişler ve burada eşimin eski sevgilisi de var ilk başta bunu gayet normal bir şey olduğunu düşündüm Sonra eski kız arkadaşı eşime mesaj atmış pazar günü evdesindir pazartesi yazıyorum eşin görmesin diye daha bir sürü şey eşim de konuşmalarının uygun olmadığını belirtmiş yollarını ayırdılar diye biliyordum dün konuşma kayıtlarından kızın numarasını girdim konuştuklarını gördüm ve dinledim 20 dakika konuşmuş normalde Eşimin bana gün içinde 1 dakika bile arayıp hal hatır sorulduğu nadirdir tepemin tası arttı gecenin 3 de kaldırdım bunu hayatımdan o kadar çok ödün verdim ki onun için ilgisizliği sorumsuzluğu yeter artık dedirtti üzerine gitmiyordum işi çok yoğun birşey olmaz bizim için çalışıyor düşüncesiyle şimdide bakıyorum ki bize zamanı Yok bir buçuk yaşında oğlum var babası gelince sevinmiyor o kucakladığında bağırıyor kayınbabamı daha çok seviyor bendemi sorun var diyorum bakıyorum bu çocukta ilgi görmeyince ilgilenmiyor bilmiyorum kızlar çıkmazdayım
Hayatından bahsetmiş de eşiniz sizin tepkinize ne diyor?O hayatından bahsetmiş evlenmiş ayrılmış eşimde aynı
Benimde Çok zoruma gitti tepkimi net koydum tepkimede cevap olarak ben seni aldatmadımki niye bu kadar tepki veriyorsun diyor zaten dedim aldatsan burada olmamCanım kendi açımdan değerlendiriyorum. Ben böyle bir şeyi kaldıramazdım. Ha sırf böyle bir şey için boşanılmaz çocuğunuz da varmış. Ama bir daha bu tarz şeyler yapmamasını garantilemelisin. Sen fark etmesen belki devamı gelecekti. İşin ne raddeye varacağını bilemezsin. Çocuğuna bile ilgisiz diyorsun. Allah yardımcın olsun.
Hala kendini savunuyor kocana güvenmiyorsun diyeHayatından bahsetmiş de eşiniz sizin tepkinize ne diyor?
Haklısın, gereksiz bir şey oldu,
Yada
Ne munasebet. Telefonumu nasıl karıştırır, benden nasıl şüphe duyarsın, mı?
Yazışmalarını silmiş gece konuşurken ağzından kaçırdıBen olsam takipte kalirim.Samimiyetin ilerleme derecesine gore de tepkimi koyarim.
Seneler sonra bu sekilde gorusmler bana gore gereksiz, ustelik eski sevgilisiymis.
Aynı şeyi siz yapsanız ne yaparmış? Buna cevabı ne olurdu çok merak ettim.Benimde Çok zoruma gitti tepkimi net koydum tepkimede cevap olarak ben seni aldatmadımki niye bu kadar tepki veriyorsun diyor zaten dedim aldatsan burada olmam
Bana göre onunla konuşması sorun benim demek istediğim ben zamanı Yok diye kendisini düşünürken o zamanını eski arkadaşına ayırıyorBöyle bir olaya tepkiniz "bize gelince bir dakika vaktin yok,başkası ile 20 dakika konusabiliyorsun"mu oldu gerçekten??
Sizde bir hayli ilginçmissiniz!!
Kadın siz uyanmayin diye pazartesi yazıyor,kocanız 20 dakika evli haliyle eski sevgilisi ile konuşuyor..
O telefonu yedirmek dururken,hala ondan kendiniz için medet bekliyorsunuz..
Size dikkatli olun demekten başka seçeneğim yok..
Hala kendini savunuyor kocana güvenmiyorsun diye
Yazışmalarını silmiş gece konuşurken ağzından kaçırdı
Aynen söyledim ben yapsam bunu Boşanma sebebidir senin için dedim bir şey demiyorAynı şeyi siz yapsanız ne yaparmış? Buna cevabı ne olurdu çok merak ettim.
Kusken yemek yapma çamaşır yıkama standartları düşünce kendi adım atarHayırlı sabahlar kadınlar kulübü kadınları benim sorunum eşimle eşim bundan yaklaşık bir ay önce lise arkadaş grubu kurmuşlar eşimi de eklemişler ve burada eşimin eski sevgilisi de var ilk başta bunu gayet normal bir şey olduğunu düşündüm Sonra eski kız arkadaşı eşime mesaj atmış pazar günü evdesindir pazartesi yazıyorum eşin görmesin diye daha bir sürü şey eşim de konuşmalarının uygun olmadığını belirtmiş yollarını ayırdılar diye biliyordum dün konuşma kayıtlarından kızın numarasını girdim konuştuklarını gördüm ve dinledim 20 dakika konuşmuş normalde Eşimin bana gün içinde 1 dakika bile arayıp hal hatır sorulduğu nadirdir tepemin tası arttı gecenin 3 de kaldırdım bunu hayatımdan o kadar çok ödün verdim ki onun için ilgisizliği sorumsuzluğu yeter artık dedirtti üzerine gitmiyordum işi çok yoğun birşey olmaz bizim için çalışıyor düşüncesiyle şimdide bakıyorum ki bize zamanı Yok bir buçuk yaşında oğlum var babası gelince sevinmiyor o kucakladığında bağırıyor kayınbabamı daha çok seviyor bendemi sorun var diyorum bakıyorum bu çocukta ilgi görmeyince ilgilenmiyor bilmiyorum kızlar çıkmazdayım
Akşam gelince konuşuruz dediE güvenmemek için somut sebebiniz var zaten.
Kafanızdan uydurmuyorsunuz.
Eşiniz devam edecek gibi. Arkadaşlık adı altında ilgi hoşuna gitti muhtemelen. Kadın kötü niyetlidir demiyorum, ama keşke kendisi düşünse eşi rahatsız olur mu diye, onun yerine eşi rahatsız olmasın diye Pazartesi’yi beklemeyi lütfetmiş.
Eşinizle kesin konuşun. Bu olayın sonuçları olur baştan bilsin.
Öyle ağız yapmasın güven bilmem ne diye. İletişimi kessin.
Onu anladım da hala adamın ne yaptığının farkında değilsiniz gibi sadece kendi sorununuz üzerinden bir tepki koymussunuz..Bana göre onunla konuşması sorun benim demek istediğim ben zamanı Yok diye kendisini düşünürken o zamanını eski arkadaşına ayırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?