- 10 Şubat 2015
- 142
- 76
- 48
- 32
Hayırlı sabahlar kadınlar kulübü kadınları benim sorunum eşimle eşim bundan yaklaşık bir ay önce lise arkadaş grubu kurmuşlar eşimi de eklemişler ve burada eşimin eski sevgilisi de var ilk başta bunu gayet normal bir şey olduğunu düşündüm Sonra eski kız arkadaşı eşime mesaj atmış pazar günü evdesindir pazartesi yazıyorum eşin görmesin diye daha bir sürü şey eşim de konuşmalarının uygun olmadığını belirtmiş yollarını ayırdılar diye biliyordum dün konuşma kayıtlarından kızın numarasını girdim konuştuklarını gördüm ve dinledim 20 dakika konuşmuş normalde Eşimin bana gün içinde 1 dakika bile arayıp hal hatır sorulduğu nadirdir tepemin tası arttı gecenin 3 de kaldırdım bunu hayatımdan o kadar çok ödün verdim ki onun için ilgisizliği sorumsuzluğu yeter artık dedirtti üzerine gitmiyordum işi çok yoğun birşey olmaz bizim için çalışıyor düşüncesiyle şimdide bakıyorum ki bize zamanı Yok bir buçuk yaşında oğlum var babası gelince sevinmiyor o kucakladığında bağırıyor kayınbabamı daha çok seviyor bendemi sorun var diyorum bakıyorum bu çocukta ilgi görmeyince ilgilenmiyor bilmiyorum kızlar çıkmazdayım