lütfen yardım !!!

ceres878

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
7
1
1
38
kızlar merhaba;

hemen konuya girmek istiyorum erkek arkadalımla yaklaşık 6 aydır beraberiz vir arkadaşım aracılığı ile tanıştık ve 3 ayın sonunda bana evlenme teklif etti onun yaşı 39 benim 31
şöyle bir durum varki konu sevgilimin şizofren olan eski sevgilisi geçenlerde konuştuklarını hatta sevgilimin ona benim resmimi yolladığını falan öğrendim kız biraz köpürmüş şizofrenmiş ya

bu gün erkek arkadaşım baya sinirliydi konuyu sordum ya fatma gidip mahalleden bir abiye demişki ali senin karınla birlikte oluyor falan ama millet biliyor onun şizofren olduğunu falan dedi
bende bak ben korkuyorum bu kadın şizofrense bize bana zarar verebilir dedim bak birde resmimi gönderdin dedim yok o resim silinmiştir tuşlu telefon kullanıyor artık dedi aaaaa sen nerden biliyorsun dedim ya annesiyle pazara giderken gördüm dedi sizce bu normalmi ?

telefonu kapattı bende daha konuşacaklarım var dedim halen dönmedi bana sonrada mesaj attım aklımda bunca soru varken ben bukadar huzursuzken sen ne kadar rahatsın dedim ve şuan beni engelledi
kafam allak bullak ne olur bana fikir verin

anladıysam arap olayım, virgül, nokta falan kullansanız daha anlamlı hale gelecek konu.
kim kimin karısıyla napmış?
elalemin karısıyla o şizorfen kadının alakası ne?

bende aynı şeyi düşünüyorum artık kadının telefonunun modelini bile biliyor benden önce 5 yıllık bir geçmişleri var
sanırım artık yol vermem gerekiyor
ben tek bir şey bilir onu söylerim... ateş olmayan yerden duman tütmez... kadın ne kadar şizofren de olsa ki hiç sanmıyorum durduk yere laf çıkmaz...

Kız şizofren filan değil ama belli ki erkek arkadaşın onu unutamamış. En kısa sürede ayrılmanı oneririm

Aklinizda deli sorular.Eski sevgilinin tuslu telefonu,pazara giderken gormeler ve engellll.
Yol verin tamam da once biraz bekleyin vardir cevabi heralde.Yanlislik la falan olmus olabilir mi?

bence gayet anlaşılır yazmışım
Ne de güzel dedin , bence ,diye. :KK70:
Neyse sevgiliniz çok ilginç, eski sevgili değil de kendisi şizofrenik olmasın.
Hiç görüşmediği kadına sizin fotoğrafınız niye atılıyor?
Kadının telefon modeline kadar nasıl biliyor?
O tuşlu telefona resim nasıl gönderiliyor ve neden?
Sorulara cevap istenince de engeli basmış abi.
Şizofren olan sevgiliniz.
Kaçıp kurtarın kendinizi.
Ayrıca bilmemkimin karısıyla da ilişkisi var bu adamın, siz duyarsınız diye, o söyledi demiş.
Bu sefer anlamışımdır inşallah

Back
X