Lutfen yardim

Burcucum34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
983
172
23
Arkadaslar merhaba dunden beri aklim karmakarisik bilginiz varmi bu tarz konularda ben dun kan aldirdim devlet hastanesinde benden once yasli bir teyze oturuyordu sonra bana sira geldi kan almak icin oturudugum zaman ignelerin bulundugu masa tarzi birsey varya orda acik bir igne vardi normlade dikkat ederim ama o an damarimi bulamadi o yuzden dikkat edemedim baska ignemi acti ordaki igneyi batirdi acaba ya aklim karmakarisik baskasina kullandiklari enjekteyi kullanma ihtimalleri varmi acaba beynimi kemirdi dunden beri

Asla öyle birşey olmaz, enjektör ile aldıysa zaten tek kullanımlık olur anjektör ayrı, iğne ayrı olmaz. Vucutainır var birde tüpü içine yerleştiriyorsun onda öyle Bi durum hiç söz konusu olamaz bence içiniz rahat olsun

boyle bırsey mumkun degıl :)

Bende oyle düşünüyordum.ama birden icime bir kurt dustu olurmu olmazmi diye kafayi yedim inaninki yani dikkat ederler diye dusunuyorum insallahta oyledir tsk ederim arkadaslar

Bu bazen bana da oluyor :))) genelde dişçideyken. Acaba aletleri temizlediler mı diye baya kendimi yiyorum. Temizlememe gibi bir olanakları olmadigini bile bile, dert ediyorum bunu kendıme:)) sonra geciyor
Teyzenin ıgneyı anında çöpe atmıslardır. Kullandıktan sonra ellerinde tutmazlar ıcınız rahat olsun.

Ya ne biliyim mantiksiz geliyor bi andada takılıyorum yani enjekteleri isteseler bile kullanamazlarmi acaba bunu bilmiyorum orda igne tepsisinde bir acik igne vardi ondan kafam karisto birde bu kan alma tupleri varya onlari direk enjektenin arkasina takiyorlar sanki oyle hatirliyorum ay dusun düşün kafayi yiyicem )) yada hemsirenin dalginligina gelmesin mi diyorum

kan alır almaz çöpe atılır bi ara çalıştım bende hepsine yenisi açılır kullanılan iğneyi bırakmazlar ortalıkta kendileri içinde sıkıntı sonuçta çok net hatırlamıyorum uzun yıllar önce çalışıyordum ama kesinde ne duydum ne gördüm böyle birşey siz teyzeden huylanmışsınız muhtemelen o yüzden takılmışsınızdır

Ben çocukken bı sure antibiyotik tedavisini iğne olarak aldım.
Benim akıllı abimde iğneyle bı gün oyna eline batır iğneyi.
Eli sarı mor değişik bı renk aldı.
Hemen iğneye götürdüler abimi korkmayin bı sure sonra geçer dedi.
Size başkasının iğnesi batirsalar kolumuz kocaman sarı mor bı renk alir.
İçiniz rahat olsun 0 kullanım iğne ile damar yoluna girmişlerdir.

Evet dogru söylüyorsunuz aslinda biraz icim rahatladi sagolun kafamdan atmaya calsiyorum

Tsk edrim.icim biraz rahatliyor aslinda ama arar ara acaba diyorum

Öyle bir şey olmaz rahat olun. Size o enjektörden bulaşacak herhangi bir hastalık o sağlık çalışanının sadece iş hayatını bitirmekle kalmaz çok büyük belalar alır başına. Sizden daha çok dikkat ediyorlardır, merak etmeyin.

Evet dogru söylüyorsunuz aslinda biraz icim rahatladi sagolun kafamdan atmaya calsiyorum
Haklısınız tabi, kafanıza takılmış...
Ben hamileliğim de sürekli kan veriyordum değerlerime bakılıyordu.
Bı seferinde damar yolu bulunamadı, bulunana kadar 5/6 kere iğne batırıldı ve her seferinde 0 iğne açıldı.
İçiniz rahat olsun asla kullanılan iğne vurulmaz.

Hhahahaha aynı ben:)) o acık ıgne sıze hazırlanan ıgnedır, kullanılan ıgneyı asla o tepsiye geri koymazlar gercekten ıcın rahat olsun

Öyle biseyi nasil ispatlayabilirki diyelim oyle bisey yaptilar nasil.ispatlanirki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…