- 4 Şubat 2019
- 983
- 172
- 23
- Konu Sahibi Burcucum34
-
boyle bırsey mumkun degıl :)Arkadaslar merhaba dunden beri aklim karmakarisik bilginiz varmi bu tarz konularda ben dun kan aldirdim devlet hastanesinde benden once yasli bir teyze oturuyordu sonra bana sira geldi kan almak icin oturudugum zaman ignelerin bulundugu masa tarzi birsey varya orda acik bir igne vardi normlade dikkat ederim ama o an damarimi bulamadi o yuzden dikkat edemedim baska ignemi acti ordaki igneyi batirdi acaba ya aklim karmakarisik baskasina kullandiklari enjekteyi kullanma ihtimalleri varmi acaba beynimi kemirdi dunden beri
Enjektorler tek kullanimlik.nasil oluyor acaba yani mesela.bana kullandigini birdaha istesede kullanamazmi anlaminda diyosunuzÖyle bir şey mümkün değil. Tek kullanımlık enjektörler.
Ya ne biliyim mantiksiz geliyor bi andada takılıyorum yani enjekteleri isteseler bile kullanamazlarmi acaba bunu bilmiyorum orda igne tepsisinde bir acik igne vardi ondan kafam karisto birde bu kan alma tupleri varya onlari direk enjektenin arkasina takiyorlar sanki oyle hatirliyorum ay dusun düşün kafayi yiyicem )) yada hemsirenin dalginligina gelmesin mi diyorumBu bazen bana da oluyor :))) genelde dişçideyken. Acaba aletleri temizlediler mı diye baya kendimi yiyorum. Temizlememe gibi bir olanakları olmadigini bile bile, dert ediyorum bunu kendıme:)) sonra geciyor
Teyzenin ıgneyı anında çöpe atmıslardır. Kullandıktan sonra ellerinde tutmazlar ıcınız rahat olsun.
Evet dogru söylüyorsunuz aslinda biraz icim rahatladi sagolun kafamdan atmaya calsiyorumBen çocukken bı sure antibiyotik tedavisini iğne olarak aldım.
Benim akıllı abimde iğneyle bı gün oyna eline batır iğneyi.
Eli sarı mor değişik bı renk aldı.
Hemen iğneye götürdüler abimi korkmayin bı sure sonra geçer dedi.
Size başkasının iğnesi batirsalar kolumuz kocaman sarı mor bı renk alir.
İçiniz rahat olsun 0 kullanım iğne ile damar yoluna girmişlerdir.
Tsk edrim.icim biraz rahatliyor aslinda ama arar ara acaba diyorumkan alır almaz çöpe atılır bi ara çalıştım bende hepsine yenisi açılır kullanılan iğneyi bırakmazlar ortalıkta kendileri içinde sıkıntı sonuçta çok net hatırlamıyorum uzun yıllar önce çalışıyordum ama kesinde ne duydum ne gördüm böyle birşey siz teyzeden huylanmışsınız muhtemelen o yüzden takılmışsınızdır
Haklısınız tabi, kafanıza takılmış...Evet dogru söylüyorsunuz aslinda biraz icim rahatladi sagolun kafamdan atmaya calsiyorum
Hhahahaha aynı ben:)) o acık ıgne sıze hazırlanan ıgnedır, kullanılan ıgneyı asla o tepsiye geri koymazlar gercekten ıcın rahat olsunYa ne biliyim mantiksiz geliyor bi andada takılıyorum yani enjekteleri isteseler bile kullanamazlarmi acaba bunu bilmiyorum orda igne tepsisinde bir acik igne vardi ondan kafam karisto birde bu kan alma tupleri varya onlari direk enjektenin arkasina takiyorlar sanki oyle hatirliyorum ay dusun düşün kafayi yiyicem )) yada hemsirenin dalginligina gelmesin mi diyorum
Bu suphe mahvettti inaninki )) kac gundurHhahahaha aynı ben:)) o acık ıgne sıze hazırlanan ıgnedır, kullanılan ıgneyı asla o tepsiye geri koymazlar gercekten ıcın rahat olsun
Tahmin edebiliyorum dişlerimi yaptırırken yegane sorunum buydu benimde mantıksız oldugunu bile bile aynı seyi dusunup duruyordumBu suphe mahvettti inaninki )) kac gundur
Öyle biseyi nasil ispatlayabilirki diyelim oyle bisey yaptilar nasil.ispatlanirki ?Öyle bir şey olmaz rahat olun. Size o enjektörden bulaşacak herhangi bir hastalık o sağlık çalışanının sadece iş hayatını bitirmekle kalmaz çok büyük belalar alır başına. Sizden daha çok dikkat ediyorlardır, merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?