Lutfen yardim!!!

Lawinya34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
1.036
594
123
42
Herkeze merhabalar 6 yillik evliyim gecen sene doğum yaptim 2 ay sonra kv geldi 3 ay kaldi.kv cok negatif surekli her seye karisan esimle aramizida bozan biri.esin ise gittiginde hiç yuzu gulmez esim aksam geldiginde yuzu guler gunduz asik suratli kadindan eser kalmaz.gecen sene bizi ayrilma noktasina getirdi surekli yalan yanlis yere beni esime sikayet etmeler aglamalar ben cocugumla ilgilenmek zorundaydim sonucta onunla ilgilenmiyormusum sohpet etmiyormusumda yani uzun lafin kisasi yine hamileyim ve doguma 3 ay var yine gelecek 3 ay kalacak ve ben kesinlikle 3 ay kalmasini istemiyorum bu seferde gecen seneki gibi olaylar olursa bitiririm bu evliligi bana tavsiyeniz nedir simdiden tesekkurler

Ne gerek var ki benim yanimda esimde yok 1 yildir yanlizim nerdeyse, doguma gelecek esim
Bas agrisindan baska bi ise yaramiyor benim kv
2km var aramizda ama ben gitmedimde gelmesinide istemiyorumda kalici olarak

Eşine, annen gelir de bana stres yaşatırsa, üzerse eğer onun yüzünden bir şey olursa sizden bilirim, sorumlusu siz olursunuz diyin. Gözünü korkutmak istemem ama gebelik konularını okursanız, gerçekten sağlıklı bir şekilde doğum yapmak mucize. Ben iki kez kayıp yaşadım, beni üzecek insanın yüzüne bakmam.

Dogumuna annen gelsin. Kayinvalide geleceginde de annene git biraz da orada kal.

Hamilelikte son 3 ay yanınızda biri mi olması gerekiyor ? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Ama hiç 3 ay öncesinde böyle bir ihtiyaç duymadım. Garip.

Hamilelikte son 3 ay yanınızda biri mi olması gerekiyor ? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Ama hiç 3 ay öncesinde böyle bir ihtiyaç duymadım. Garip.
Hayir ben gayet iyiyim kendisi kisi gecirmeye geliyor bu arada yine ortaligi karistirmaya tabi

Hayir ben gayet iyiyim kendisi kisi gecirmeye geliyor bu arada yine ortaligi karistirmaya tabi
Madem kayınvalideniz sebebiyle boşanma aşamasına geldiniz öncesinde, eşinize açık açık annesinin 3 ay önce gelmesini istemediğinizi söyleyeceksiniz. Ya kendisi uygun bir dille söylecek yada siz söyleyecek ya siz söyleyeceksiniz.

Eşinize açık açık söyleyin 6 sene olmuş artık sizin bir aile olduğunuzu ve ailenizin giderek genişlediğini idrak etmesi lazim istemiyorum buna sen engel olacaksın yada olamıyorsan eğer ben engel olursam karşımda değil yanimda duracaksın diyin
Eşiniz hiç bir şey demiyor mu?

Hiç istemeyin ben 3 yıllık evliyim önceden kayınvalidemle aram çok iyiydi onu çok iyi saf biri olarak görürdüm.Yine öyle burda anlatılan kaynanalar gibi değil ama doğumdan sonra bazı yaptıklarıyla beni şok etti gereksiz sorun çıkardı bende ikinci olursa istemem kendisini ve de kendisinin isteyeceğini sanmam çünkü tartışmalarımız olmuştu.Bence önemli olan çocugunuzla huzlurlu olmanız diğer türlü gergin olucaksınız hiç gerek yok.Açıkçası kayınvalideniz yerinde olsam gelmek istemem madem beni istemiyo baksın başının çaresine derdim :) kendiminki içinde geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…