Lutfen yardim!!!

Valla 1.dogumda evliligimiz bitme noktasina geldi ki hala gecen senenin sorunlari devam ediyor bu seferde aynilarini yaparsa evliligimiz biter gercekten yazamiyacagin cok kotu olaylar yasadik dun uzun sure istemedigimi soyledim esime ama ben haksizim hep

Doğumdan 3 ay önce kayınvalidenin ne işi varmış ya kadın bahane aramış resmen. İstemediğini açık açık söyle.

Ben eşimin annesine ne laflar saydım çünkü çok kızmıştım bariz ortada baya yaptığı kötü şeyler yoktu ama hiç yoktan huzursuzluk çıkarmasına kızmıştım vs eşim hem annesine kızdı hem bana.Bana aynı şekilde olsaydı ben kendi anneme o kadar laf ettirmezdim sanırım fakat eşim demekki banada hak verdi ondan birşey demedi aramızda soğukluk olmadı değil fakat annesinin tarafınıda tutmadı şimdi istemesem bir şey demez herhalde zaten kaynanamın işine gelir

yani ilk doğumda bu problemi yaşamışsınız. bu durumu çözmeniz lazımdı. çözmeden hamile kalıyorsunuz sonra kaynanam gelmesin diye ağlıyorsunuz.

Canim annesi kafadan uydurup sikayet eder beni yok yere esim de annesine inanir bana yapmadigini birakmaz cok annecidir

Tavsiyem bunu eşinle konuşman ve net kararlı olman bunu görsün boyun eğme böyle bir duruma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…