Burada vardı 2 gün önce biri yazmıştı eşinden boşanıyor . Daha doğrusu eşi onu bosuyor. Eğer şiddet gördüyseniz şikayette bulunun . Aileniz sahip çıkarsa ailenizin yanına gidin . Tekrarı ve daha fazlası olabilir .Adam pislik belli ki hamile eşine vuracak kadar pislik.Arkadaşlar size bir sorum olacak
Kimseyle konusamiyorum kimseye anlatamiyorum
Aranizda hamileyken esinden siddet goren varmi ?
Lutfen kizlar konusmaya cok ihtiyacim var
Ailem malesed arkamda durmuyor bunun eksikligini okadar cok hissediyorumki dovdugunu souledigimde bile sinirlendiginde esin odaya git kapat kapiyi vuramaz diyen bir annem varBurada vardı 2 gün önce biri yazmıştı eşinden boşanıyor . Daha doğrusu eşi onu bosuyor. Eğer şiddet gördüyseniz şikayette bulunun . Aileniz sahip çıkarsa ailenizin yanına gidin . Tekrarı ve daha fazlası olabilir .Adam pislik belli ki hamile eşine vuracak kadar pislik.
Bende hamileyim asla eşim bana el kaldırmaz hele hamileyken asla eğer eşin bole bişey yapıyorsa terket hemenArkadaşlar size bir sorum olacak
Kimseyle konusamiyorum kimseye anlatamiyorum
Aranizda hamileyken esinden siddet goren varmi ?
Lutfen kizlar konusmaya cok ihtiyacim var
Bende hamileyim asla eşim bana el kaldırmaz hele hamileyken asla eğer eşin bole bişey yapıyorsa terket hemen
[/QUOT
Tamamfa ailem kabul etmiyor bitane cocugum var suan gidebilecek bi yerim yok normalde calisan bi kadindim oglum dogduktan sonra ayrilmak zorunda kaldm ama suan hamilelik ve oglum nasil calisabilirim oglumu nereye birakirim
Çok üzüldüm. Mesleğiniz var mı çalışıp bebeğinizle yaşasanız? Eşinizin daha önce şiddet eğilimi var mıydı ? Bu durumda ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum ciddi anlamda üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun inşallah korusun sizi ve bebeginiziAilem malesed arkamda durmuyor bunun eksikligini okadar cok hissediyorumki dovdugunu souledigimde bile sinirlendiginde esin odaya git kapat kapiyi vuramaz diyen bir annem varesimle konusmaya calistigimda biraz haksizligini hala kendini savunuyor cok konusuyormusum hakediyormusum cevremde kkmseye anlatamiyorm annem artik anlatmama bile izin vermiyor ne yapacagimi sasirdm
Evin icine tikalip kaldm hicbirsey yapamiyorun anneme gitsem anlamiyor beni tersliyor napicami sasirdmEğer öyle bir durum varsa önüne geçin bu durumun. Kimse kimseye zarar verme hakkına sahip değildir. Karnınızdakine de siz zarar verirsiniz devamına izin verirseniz. Allah yardımcınız olsun..
.Evin icine tikalip kaldm hicbirsey yapamiyorun anneme gitsem anlamiyor beni tersliyor napicami sasirdm
Aslinda disardan bakan kimse esimin bana siddet gosterdigine inanmaz okdr disa vurmafimki bu durumu bitane oglum var o dogduktan sonra basladi evet meslegim var oglum dogana kadar calisiyordum ama suan hamileyim dogumdannsonra kim bakarkiÇok üzüldüm. Mesleğiniz var mı çalışıp bebeğinizle yaşasanız? Eşinizin daha önce şiddet eğilimi var mıydı ? Bu durumda ne diyeceğimi tam olarak bilemiyorum ciddi anlamda üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun inşallah korusun sizi ve bebeginizi
kadın sığınma evine git bunu çekmek zorunda değilsinEvin icine tikalip kaldm hicbirsey yapamiyorun anneme gitsem anlamiyor beni tersliyor napicami sasirdm
Kendide biliyo aslinda ama benim kimseye anlatamahacgima okdr eminki ve ailemin arkamda durmadigini goruyor bu yuzden bu kadar yapabiliyo gidemeyegeimi biliyoBir akrabanız yada aile dostunuz yok mu o şerefsizle konuşabilecek? İşin adli boyutunu da dile getirip ona göz dağı verse biri keşke..
Arastirdim ama erkek cocuk almiyolarmiskadın sığınma evine git bunu çekmek zorunda değilsin
Gerekçesi ne mesela neyden ötürü şiddet uyguluyorKendide biliyo aslinda ama benim kimseye anlatamahacgima okdr eminki ve ailemin arkamda durmadigini goruyor bu yuzden bu kadar yapabiliyo gidemeyegeimi biliyo
Güvenilir bi bakıcı bulur eve kamera taktirirsaniz olabilir bence .Şiddete mecbur değilsiniz kimse şiddeti haketmezAslinda disardan bakan kimse esimin bana siddet gosterdigine inanmaz okdr disa vurmafimki bu durumu bitane oglum var o dogduktan sonra basladi evet meslegim var oglum dogana kadar calisiyordum ama suan hamileyim dogumdannsonra kim bakarki
Surekli susmasi istiyor o soylendiginde bagirdiginda ben de cvp verirsem susmazsam vuruyor insan her seferinde dayanamioGerekçesi ne mesela neyden ötürü şiddet uyguluyor
Hepsini dusundm ailen biraz oksun aekamda dilki hem evi hem bakiciyi benim maasim kaldirmazki annem deseki gel bi sn dusunmem veya kendim gecindirebilcegimi bilsem bi dk durmamGüvenilir bi bakıcı bulur eve kamera taktirirsaniz olabilir bence .Şiddete mecbur değilsiniz kimse şiddeti haketmez
Eğitim durumunuz nedir? Mesleğiniz var mı?Hepsini dusundm ailen biraz oksun aekamda dilki hem evi hem bakiciyi benim maasim kaldirmazki annem deseki gel bi sn dusunmem veya kendim gecindirebilcegimi bilsem bi dk durmam
Yizunu gordgumde bile migdem bulaniyo artikSiz bu durumu sindirmeyin Allah aşkına. Bir de doğmuş yavrunuz var. Tedbir koydurun yaklaşmasın size. Allah ıslah etsin o yaratığı. İnsan demeye dilim varmıyor! Gidin polise bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?