- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydır tanıdığın adamla dağ başlarına onun arabası ile mi gittin? Bu ne cesarettir yiğidim. Ayrı odaya gitmene bozulmuş. Tekin gelmedi bana. Otobüs yok mu orada?Önceden tanıdığım ama son 1 aydır flört ettiğim biri vardı. Kamp yapmaya geldik birlikte haftasonu otelde kalmıştık (ayrı odalarda) normalde bana çok iyi davranıyordu ama bu tatilde birden çok kötü davranmaya başladı resmen bağırıyor sürekli ve yok sayıyor ne yapacağımı bilmiyorum kamp sonuna kadar takmıyım sonra bir daha görüşmem diye düşündüm ama hayatı zindan etti arkadaşlar resmen ne desem batıyor gibi ona, soruyorum bana neden böyle davranıyorsun diye cevap bile vermiyor. Onun arabasıyla geldik burası dağ başı napim sizce?
İkna ederim diye düşünmüştür.Gitmeden biliyordu ama ayrı olacağını
Sanırım otel derken bir önceki tatillerinden bahsediyor. Şuan bir dağ başındalar. Kamp dediğine göre çadırda kalıyorlar. Yani resepsiyon, otobüs, taksi gibi şeylere ulaşımı muhtemelen yoktur. =(Otobüs varsa otobüsle gidin eğer yoksa resepsiyona sorun en yakın taksi durağından bir taksi çağırın.Bugün içinde gitmeye çalışın bu dengesiz size zarar verebilir
Korku filmi gibi ya umarım kurtulurSanırım otel derken bir önceki tatillerinden bahsediyor. Şuan bir dağ başındalar. Kamp dediğine göre çadırda kalıyorlar. Yani resepsiyon, otobüs, taksi gibi şeylere ulaşımı muhtemelen yoktur. =(
İşte kampın bitmesini beklemek yerine hasta numarası yapıp dönmeye ikna edebilir gibi düşündüm ama... Umarım konu sahibi tekrar yazıp, durumunu haber verir.Korku filmi gibi ya umarım kurtulur
Sabahi bekleme bence. Cadirdami yasion nerde yasion guvenilirmi durdugun yer. Baska insan varmiTamm arkadaşlar sabah gidiyorum erkenden teşekkürler cevaplar için.
Çadırda kalıyorum güvenli gayet zaten fiziksel bişeyi de yok bana karşı sadece psikolojik böyle davranacaktı madem neden plan yaptı anlamıyorumSabahi bekleme bence. Cadirdami yasion nerde yasion guvenilirmi durdugun yer. Baska insan varmi
Otobüs bileti bulamadım sabah gitmek durumunda kaldım o yüzden erkenden gidicem amaSabahi bekleme bence. Cadirdami yasion nerde yasion guvenilirmi durdugun yer. Baska insan varmi
Soylemeseydin ona. Guvenliyse tmm. Genede sen adama guvenme. Neler duyuyoruz allah korusunOtobüs bileti bulamadım sabah gitmek durumunda kaldım o yüzden erkenden gidicem ama
Dağ başında bir çadır ne kadar güvenli olabilir? Yalnız mısınız ikiniz orda, yoksa başka çadırlar da var mı?Çadırda kalıyorum güvenli gayet zaten fiziksel bişeyi de yok bana karşı sadece psikolojik böyle davranacaktı madem neden plan yaptı anlamıyorum
Kamp alanı 90 kişi falan var güvenliği de varDağ başında bir çadır ne kadar güvenli olabilir? Yalnız mısınız ikiniz orda, yoksa başka çadırlar da var mı?