LÜTFEN YARDIM

Zzeynepesmaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
12
4
1
26
Herkese merhabalar bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adetim gecikti ve 13 haziranda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Şuan hem günüm geçti hemde sağ kasığımda çok ağrı var böyle ateş basıyor midem bulanıyor yanıyor gibi erken gebelik testleri güvenilir mi ?

Herkese merhabalar bu akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Ama adetim gecikti ve 13 haziranda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Şuan hem günüm geçti hemde sağ kasığımda çok ağrı var böyle ateş basıyor midem bulanıyor yanıyor gibi erken gebelik testleri güvenilir mi ?
Erken gebelik testi alıp dene bence . Duruma gore sonrasinda kan testi verirsin daha doğru sonuç alirsin. İdrar testleri her zaman 100 de 100 doğru sonuç vermiyor sonucta. Ama sabah ilk idrarla bi dene bakalım .

Erken gebelik testi alıp dene bence . Duruma gore sonrasinda kan testi verirsin daha doğru sonuç alirsin. İdrar testleri her zaman 100 de 100 doğru sonuç vermiyor sonucta. Ama sabah ilk idrarla bi dene bakalım .
Yaptığım test erken gebelik ama negatif çıktı 😔

Erken gebelik testi alıp dene bence . Duruma gore sonrasinda kan testi verirsin daha doğru sonuç alirsin. İdrar testleri her zaman 100 de 100 doğru sonuç vermiyor sonucta. Ama sabah ilk idrarla bi dene

Yaptığım test erken gebelik ama negatif çıkt
Yaptığım test erken gebelik ama negatif çıktı 😔
O zaman 2 3 gün sonra belirtilerin devam ediyorsa tekrarla testini. Yine negatif çıkarsa bi kan tahlili ver bakalım çok yeniyse idrarda çıkmayabiliyor çoğu zaman hakkında hayırlısı olsun canım
Yaptığım test erken gebelik ama negatif çıktı

Back
X