5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.bugünde hamile olduğumu öğrendim.
ne yapacağım çok şaşkınım.
bebeği aldırmayı düşünmüyorum ama 1 sene arayla sezaryan nasıl olcak bilmiyorum.
bebeğimi emzirecekmiyim diğer bebeğim bundan nasıl etkilenecek bilemiyorum.
kafam çok karışık.gerçi bebeğim sadece anne sütüyle beslenmiyor ama günde bir kaç kez emiyor.
lütfen benzer deneyimi olanlar paylaşsın.yardımlarınızı bekliyorum.
hayırlı olsun canım. aynısını yaşadım. belki bi yardımım olur sana diye byazayım dedim. iki ooluşum var Rabim herkesinkini bağışlasın işaallah benimkilerini de. 14 ay araları var. 4 aylıkken hamile kalmışım. öğrendiğimde 5 aylıktı. ne benzerlik ama. ilkini o kadar çok istemiştik ki. tedavi görmedik ama psikolojik olarak geç oldu birazcık. gezmeyi felan seven bi çift olarak 1 çocuklu yaşamaya tam alışmıştık ki 2 numaramın haberi geldi. kilolar, yorgunluk vs. iki gün düşündüm. ama kıaymadım canım ya. onun günahına giremedim. nasıl girebiliridm ki. o da benim bebeğim. o kadar tatlı ki şimdi oana bakınca çok üzülüyorum üzüldüm diye başında. neyse. doktrorumun tavsiyesi karnımdaki 7 alık oluncaya kadar emzirmem yönündeydi. büyük oğlum 10 aylık oluncaya kadar emzirdim. 15 günde memeden kestim. doğuma 1 gün kalana kadar kucağımdan indirmedim. hiç ondan kısmadım, yoruldum, çok zorlandım ama Allah dağına göre kar veriyo gerçekten. anlatamam ki zordu, ben normal doğurmuştum, ilkini suni sancıyla kabus gibiydi, ikici de normal oldu 2 saat içinde. doğum sonrası sürekli benimle kalan kimsem yok gelip gidiyolar, sorumluluk bende yani. ama bi şekilde oluyo. hem de aynı titizlikle büyütmeye çalışıyorum ikinciyi de. sabah 06 da başlayan gün, bazen hiç oturmadan bitiveriyo. inşaallah ecrini de görürüz ileride. herkes trahat edersin diyo inşaallah ederiz. sana akıl vermek değil niyetim. sağlık açısından da irdelenek lazım. sadece senden 1 yıl önde giden biri olarak tecrübemi anlatayım dedim. aslında anlatacak daha çok şey var ama fiziki şartlarım şuan müsait değil. büyük oğlum yeni uyudu ben şimdi küçüğü sallıyorum ayağımdaa. koltuğun yanına koyduğum sehpanın üstünde laptopta ayıyorum sana bunu. belim biraz ağrıdı. dedim ya böyle bi hayat bisüreliğine. mama sandalyesinde büyü yediriken dizimin üstüne küçüğün gazını çıakarıyorum. 9 aylıkken büyük 5 aylık hamileydim ben tatile gittik. daha neler neler. insan işsteyince herşeyin altından kalkıyo Allah'ın izniyle. kararını iyi düşün ver. ikinci bebek sadece kardeş olmayacak ilk bebeğine ömür boyu bir akranı arkadaşı olacak. hep böyle düşğnüp tevekkül ettim şürettim. hakkında hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?