arkadaşlar kadın doğum doktoruna gittim bebeğini emzirmeyi bırak dedi.ama ben gene dayanamıyorum bebeğim çok huysuzlandığında biraz emziriyorum sakinleşiyor.zor bir durum.siyah zeytin senin dediğin gibi ileride birbirleriyle oynadıklarını birbirlerini çok seveceklerini hayal ettikçe moralim düzeliyor.ücretsiz izin haklarımı sonuna kadar kulanıcam inşallah onları iyi bir şekilde yetiştiririm.Allah herkese kolaylık versin
bende hiçbir zaman 2.yi düşünmüyorum ama senin yerinde olsam bende doğururdum gerçekten Allahım hayırlısını verir herşeyin.. emzirme konusunda bende emzirilmemesi gerektiğini duydum ama en azından 5 ay emzirebilmişsin hiçemziremeyenler var onları düşün ..bence doktorunu dinle...
yorum yapan arkadaşların hepsine çok teşekkürler,
bu duruma iyice alıştım sayılır.Allah yardımcı oluyor.
bizim bebek sahibi olma ihtimalimiz çooooooook düşüktü.en son tedavi medotlarıyla bile hamile kalma şansımın %20 olduğu söylenmişti.o yüzden korunmadık.işte Allahın takdiri.
zaten aldırmayı hiç mi hiç düşünmedim sadece endişelendim.işte böyle sonunda hiç bebeğim olmayabilirdi de, böylesi daha iyi:))
cnm benimde kızım 1 yaşında ve 2 aylık hamileyim dr um doçent alanında uzman bana emzirmeye devam edebilirsin hiçbir sakıncası yok sütün kendiliğinden kesilecek zaten dedi o yüzden emzir cnm seninki daha çok küçük hayırlısı olsun inşallah
bende yeni doğum yaptım ama böyle birşey olsa herralde üzülerek aldırırdım çünkü sezeryandan hemen sonra sakıncalı değil mi? ayrıca kariyerimde çok kritik noktadayım bir çocuk daha olsa kariyerime veda etmem gerekir. allah korusun allah dağına göre kar versin. ama bu durumda olup aldıranlarıda nolur kınamayalım. herkes görünürde kadın veya anne ama şartlar herkes için o kadar farklı ki