• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Lütfen yardım...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seifunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
3
0
36
Ordu
arkadaşlar biz 7 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamadım,eşim daha erken diyor doktora gitmek için.
eşimin penis boyu 8-9 cm
cinsel yaşamımızda bir sıkıntı yok ancak hamile kalmak için yeterlimi
böyle durumda olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim:a015:

arkadaşım o konuda bi bilgim yok ama sonuç sperm azlığından felan kaynaklanır olabilir bir spermiyogram yaptırın derim ben..

yani 8 cm yeterlimi sizce hamile kalmak için

ben her zaman derimki önemli olan boyut değil işlevidir,ne alaka arkadaşım spermler kaliteli olduktan sonra nice arkadaşlarım war ilişki sonrası hemen kalkıptta wajinal duş alan ama genede hamile kalan,oyüzden takılma 1 seneyi tamamlayın sonra doktara gidin,inşallah bebişiniz sizi uğraştırmaz...:kedi:

yani 8 cm yeterlimi sizce hamile kalmak için

bu işin penis boyu değil testislerinin hacmi ile alakası vardır. penis sadece testislerde üretilen spermi ileten bir yoldur. umarım testis büyüklüğünde bir sorun yoktur bebeğinize kısa zamanda kavuşursunuz. yaşınıza ve kaç yıllık evli olduğunuza bağlı olarak 7 ay uzun bir süre de olabilir. biz 28 yaşımdayken 8 aylık denememiz sonucunda doktora gittik eşimin testis boyutlarında sorun çıktı. iki tüp bebek tedavisi felan şu an 30 yaşında gebeyim.

Son düzenleme:
bence sımdıden doktora gıdın
ben boyuylan gelen spermın alakası oldugunu sanmıorum
ama test yaptırsanız ıı olur

gebelikte boyun bi önemi yoktur
önemli olan spermlerin kalitesidir
bunun için 3-4 günlük ilişki perhizinden sonra bir labaratuvarda test yaptırabilirsiniz
en azından içiniz rahat eder

Back
X