Lütfen yardım :(

Annabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
16
0
36
Eskişehir
Herkese merhabalar öncelikle

Nereden başlasam bilmiyorum aslında, kimseye de anlatmak istemiyordum ama böyle içimde kalınca daha kötü oluyor bende sizin görüşlerinizi almak istedim. Nasıl anlatılır onu da bilemiyorum ama, bu sabah istemediğim bi durumla karşı karşıya kaldım. Saat öğlen 1 gibi falan babamın cep telefonu çalıyordu onun sesine uyandım. Aslında bundan 5 dakika önce falan da annem gelip odamın kapısını kapatmıştı hatta kızdım içimden yaz gününde sıcaktan öldürüyorlar beni diye ama uyanmadım tam anlamıyla tabi. Normalde çabucak uyanan da biri değilim ama arka arkaya kaç kere çaldı bakan olmadı, arayan kişi de sürekli arıyor bi uyutmadı beni kalkmak zorunda kaldım bende bakan da yok telefona. Annem balkonda mı acaba falan diye baktım yok, en sonunda tam yatak odasına girdim ki annemle babamı gördüm. Yani inanın utanıyorum anlatmaya. Babam kapının arkasındaymış ittirdi biraz falan kapıyı tam açamadım annemi gördüm sadece yani. Gördüğüm şeyi tam anlamıyla anlatmak istemiyorum ama annem benim girdiğimi görünce hemen ayağa kalktı ay falan dedi işte anladım zaten demese de herşey çok açıktı yani. Babam da üzerimi değiştiriyorum falan dedi kapatmaya çalıştı hemen konuyu bende çok durmadım zaten hemen kapattım kapıyı ama o görüntünün şokunu atlatamadım üzerimden. Ben kapıyı kapatınca endişeli endişeli konuştular ama inanın dinlemek istemedim hemen gittim yattım yatağıma. Ben 15 yaşındayım ama hiçbir zaman cinselliğe olağan dışı birşey gözüyle bakmadım insanın doğasında olan birşey elbette. Ama ne bileyim evde televizyonda bir sahne çıkınca bile kanal değiştiren insanları o şekilde görmek bende öyle bi iğrenme duygusu oluşturdu ki anlatamam sizlere. Psikolojim bozuldu resmen yani. Bir de genç olsalar neyse estetik olarak da pek hoş bir görüntü olmuyor haliyle. Ben lens kullanıyorum birde gözlerim bozuk olduğu için sabah da çok bulanık oluyor daha lenslerimi takmadığım için onun için pek ayrıntılı görmedim tabiki ama gördüğüm bana yetti diyebilirim. Arka arkaya duşa girdiler anladım zaten iyice ne olduğunu. Tamam yapmasınlar demiyorum illaki olacak ama kaç aydır zaten ruh hali olarak pek iyi değilim, bi çok sorunla karşılaşıyorum sürekli bunu onlar da biliyorlar. En azından biraz daha dikkatli olamazlar mıydı anlamıyorum yani öğlen saat 1 de hiç mi akıllarına gelmiyor birinin odaya gireceği falan. Gece bile değil yani. Okadar psikolojim bozuldu ki anlatamam sizlere bilmiyorum onları öyle görmek hiç hoş birşey değil.

Birde zaten kaç aydır içimde olan kadın-erkek eşitliği mevzusu var. Babam mesela gelmiş öğlen eve şimdi, o olanlardan sonra 5 dakika geçti geçmedi işe gitti hemen. Annem bütün gün evi topluyor temizlik bilmemne zaten. Kadın her zaman ev işlerine baksın onlarla uğraşsın, erkek sadece ihtiyaçlarını giderip çekip gitsin. Ben böyle bir hayatım olsun istemiyorum, bazen hep düşünüyorum niye erkek olmadım diye. Şu yaşıma geldim ev işlerinde falan da hiç yardım etmem anneme bunu marifet gibi söylemiyorum ama sevmiyorum işte yapmak istemiyorum babam bir gün olsun yardım etmiyor kadınlar hizmetçi mi yani anlam veremiyorum buna. Ben mesela evlenmek istemiyorum sırf bu düşünceler yüzünden mesleğim olsun param olsun gezeyim hayatımı yaşıyım istiyorum ama belli bir yaştan sonra her kadına evde kalmış muamelesi yapıyorlar erkekte öyle bir sorun da yok. O kadar sıkıldım ki artık üniversiteye giden abim var onuda kaç kere yakaladım internette bişeylere bakarken ama hiç bişey de demiyorum gitmek istiyorum artık şu evden okadar iğreniyorum ki hepsinden. Neyse çok yazdım kusura bakmayın yardım edenlere teşekkür ederim şimdiden. İyi forumlar teşekkürler :)

Herkese merhabalar öncelikle

Nereden başlasam bilmiyorum aslında, kimseye de anlatmak istemiyordum ama böyle içimde kalınca daha kötü oluyor bende sizin görüşlerinizi almak istedim. Nasıl anlatılır onu da bilemiyorum ama, bu sabah istemediğim bi durumla karşı karşıya kaldım. Saat öğlen 1 gibi falan babamın cep telefonu çalıyordu onun sesine uyandım. Aslında bundan 5 dakika önce falan da annem gelip odamın kapısını kapatmıştı hatta kızdım içimden yaz gününde sıcaktan öldürüyorlar beni diye ama uyanmadım tam anlamıyla tabi. Normalde çabucak uyanan da biri değilim ama arka arkaya kaç kere çaldı bakan olmadı, arayan kişi de sürekli arıyor bi uyutmadı beni kalkmak zorunda kaldım bende bakan da yok telefona. Annem balkonda mı acaba falan diye baktım yok, en sonunda tam yatak odasına girdim ki annemle babamı gördüm. Yani inanın utanıyorum anlatmaya. Babam kapının arkasındaymış ittirdi biraz falan kapıyı tam açamadım annemi gördüm sadece yani. Gördüğüm şeyi tam anlamıyla anlatmak istemiyorum ama annem benim girdiğimi görünce hemen ayağa kalktı ay falan dedi işte anladım zaten demese de herşey çok açıktı yani. Babam da üzerimi değiştiriyorum falan dedi kapatmaya çalıştı hemen konuyu bende çok durmadım zaten hemen kapattım kapıyı ama o görüntünün şokunu atlatamadım üzerimden. Ben kapıyı kapatınca endişeli endişeli konuştular ama inanın dinlemek istemedim hemen gittim yattım yatağıma. Ben 15 yaşındayım ama hiçbir zaman cinselliğe olağan dışı birşey gözüyle bakmadım insanın doğasında olan birşey elbette. Ama ne bileyim evde televizyonda bir sahne çıkınca bile kanal değiştiren insanları o şekilde görmek bende öyle bi iğrenme duygusu oluşturdu ki anlatamam sizlere. Psikolojim bozuldu resmen yani. Bir de genç olsalar neyse estetik olarak da pek hoş bir görüntü olmuyor haliyle. Ben lens kullanıyorum birde gözlerim bozuk olduğu için sabah da çok bulanık oluyor daha lenslerimi takmadığım için onun için pek ayrıntılı görmedim tabiki ama gördüğüm bana yetti diyebilirim. Arka arkaya duşa girdiler anladım zaten iyice ne olduğunu. Tamam yapmasınlar demiyorum illaki olacak ama kaç aydır zaten ruh hali olarak pek iyi değilim, bi çok sorunla karşılaşıyorum sürekli bunu onlar da biliyorlar. En azından biraz daha dikkatli olamazlar mıydı anlamıyorum yani öğlen saat 1 de hiç mi akıllarına gelmiyor birinin odaya gireceği falan. Gece bile değil yani. Okadar psikolojim bozuldu ki anlatamam sizlere bilmiyorum onları öyle görmek hiç hoş birşey değil.

Birde zaten kaç aydır içimde olan kadın-erkek eşitliği mevzusu var. Babam mesela gelmiş öğlen eve şimdi, o olanlardan sonra 5 dakika geçti geçmedi işe gitti hemen. Annem bütün gün evi topluyor temizlik bilmemne zaten. Kadın her zaman ev işlerine baksın onlarla uğraşsın, erkek sadece ihtiyaçlarını giderip çekip gitsin. Ben böyle bir hayatım olsun istemiyorum, bazen hep düşünüyorum niye erkek olmadım diye. Şu yaşıma geldim ev işlerinde falan da hiç yardım etmem anneme bunu marifet gibi söylemiyorum ama sevmiyorum işte yapmak istemiyorum babam bir gün olsun yardım etmiyor kadınlar hizmetçi mi yani anlam veremiyorum buna. Ben mesela evlenmek istemiyorum sırf bu düşünceler yüzünden mesleğim olsun param olsun gezeyim hayatımı yaşıyım istiyorum ama belli bir yaştan sonra her kadına evde kalmış muamelesi yapıyorlar erkekte öyle bir sorun da yok. O kadar sıkıldım ki artık üniversiteye giden abim var onuda kaç kere yakaladım internette bişeylere bakarken ama hiç bişey de demiyorum gitmek istiyorum artık şu evden okadar iğreniyorum ki hepsinden. Neyse çok yazdım kusura bakmayın yardım edenlere teşekkür ederim şimdiden. İyi forumlar teşekkürler :)

hala senin büyüdüğünü kabullenememişler..
bence olanları anenen acıkca söyle
söyle derken sadeced sunu demen yeterli
ben evdeyken daha dikkatli olun de...

bence onlar yeterince utanmışlardır, artık daha dikkatli olurlar en azından gündüz vakti, bu ne canm yeni evliler gibi gece gündüz dinlemiyolar :D

Canım ya inan her çocuk bu tarz şeylerle karşılaşabiliyor malesef...
Mesela tüm arkadaşlarım bende dahil alenen yakalamasamda bir şekilde anlamışımdır...
Hatta sevgilimin başına gelen bir olayı anlatim
Tatil-ziyaret amacı ile sevgilim amcasına gidiyor.
Gündüz vakti sevgilim odada uyuyormuş uyanmış salona yönelmiş kapı açık yorgan altında amca ile yenge iş üstünde:37::9:
Amcasıyla göz göze gelmiş ıyyy
Fantezimi yapıodular ne
Yaşlı başlı insanlar içerde misafir düşün:)
İğrenç bir durum ama işte çocuktur anlamaz diye pek dikkatli olmuyorlar
Yada ateşten kapı kilitlemeyi falan unutuyorlar:27:

Eşler arasında cinsellik kötü birşey değil ki...
Senin böyle tepki göstermenin nedeni yaşın icabı
cinselliğe bakış açın. Tabi onların senin kalkabileceğin
bir saatte, dikkat etmedikleri için yakalanmaları biraz
kötü olmuş ama bir de şöyle düşün annen ve baban
hala birbirini istiyor...

Bir çok çift belli bir yaştan sonra unutuyor birbirini.
Kadın kendini çocuklarına adıyor, erkekler de dışarıda
ya da başka şekillerde ihtiyacını gideriyor.

Kadın- erkek eşitliği konusuna hiç takılma. Evet, kesinlikle
erkekler ayrıcalıklı toplumumuzda ama sen ilişkinde bir denge
sağlayabilirsin. Bu yaşta eşitliğin kıymetini anlamış olman
ileri de ayaklarının üzerinde dimdik durabilmenin ilk adımıdır.

Bir de genelde çocuklar ailelerini bu şekilde yakalar ve
travma geçirirmiş, ilk böyle hisseden sen değilsin yani
:17::17::26:

İyi de odalarındaymışlar.Sen gidip odalarına girmişsin.
Pek dikkatsizlik sayılmaz bence.
Annelerin-babaların kapısı kapalıysa,tıklatmadan içeri dalınmaz :)

Öyle bir anlatıyorsunuz ki ilk bölümleri okurken şimdi telefondan ' başka bir kadın ' olayı çıkıp yine bir aldatma hikayesi duyacağız sandım..

Neyse bu sefer ki kendi eşiyle en azından :9: Töbe yaa

Siz de yaşınız itibariyle fazla etkilendiniz sanırım ama anne - babanız dahi olsalar saatin kaçı olursa olsun ' kapılarını tıklatın ' önce.. Sadece o konuda değil malum yatak odası oarası , üstünü de değişiyor olabilir insanlar..

Evet ben de babanın telefonundan şüpheli arama çıktı sandım :))

yatak odasının kapısı çık mıydı ki siz bütün bu olanları gördünüz yoksa pat diye odaya mı daldınız?

Bunlar gayet normal şeyler. kişinin yatak odası özel hayatıdır. biri diğerinin odasına girmek isterse kapıyı tıklatır içerden gel derlerse girilir. Ha derseniz ki yatak odasının kapısı açıktı, aralıktı o zaman bişey diyemem, haklısın.... iğrenme onlardan senide bu yöntemle yaptılar :9:

Emin ol şuan kk da olan kadınların çoğu kadın erkek eşitliğini ister buna bende dahilim. ama Türkiye' henüz 2 kadın bile eşit değilken kadın erkek eşitliği uzak birşey gibi gözüküyor.....

Ev işi yapmak zorunda değilsin evlendiğin zaman eşin sana yardım eder yada çalışırsın paranı kazanırsın bir yardımcı tutarsın vs vs.... Takma herşeyi bu kadar kafana...

Sen onların kusuruna bakma canım,sarkmış vücutlarına,
selülitlerine ve ilerlemiş yaşlarına bakmadan üstelik sana hiç de estetik gelmiyorken,
birlikte olmaları kabul edilir şey değil.
Esefle kınıyorum aileni:1:
Bu enteresan bakış açını ve bu talihsiz gördüğün görüntüyü abartma biçimini yaşına veriyorum.
İğrenmek ne demek ya?
İnsan anne babasından iğrenir mi hiç?
Senin dünyaya geliş sebebin onlar.Her sağlıklı çift gibi birlikte oluyorlar ne var bunda.
Evet hoş olmamış senin bunu görmen,daha dikkatli olabilirlerdi bu konu da biraz rahat ve dikkatsiz davranmışlar ama
bunda büyütülecek bir durum yok.Evli çiftlerin cinsellik yaşamaları kadar doğal bir durum yok ki.
Zaten bugünden sonra çok daha dikkatli olacaklardır.
İğrenilecek,evden kurtulmanı gerektirecek bir durum yok.
Ayrıca ev hanımlığı konusunda ki düşüncelerin de son derece saçma.
Annen temizliğinizi yapmasa,babanın gelip bi işin ucundan tutmasını beklese pislik içinde yaşayacaksınız.
Bunu mu istiyorsun?
Temizlik yapan kadın niye aciz ve zavallı oluyormuş?
Evet erkekler de şimdiki nesil eşlerine yardımcı oluyor ama baban bunu yapmıyorsa yargılayamazsın.
Sen zengin bir koca bul,dünya turuna çık,ideallerinin peşinden koştur yardımcı kadın tutar temizletirsin.
Ama orası annenlerin evi,kendini oraya ait hissetmiyorsan büyümeyi bekle.Yapacak bir şey yok.

Birinin odaya gireceği akıllarına gelmiyor mu daha dikkatli olamazlar mı ne demek ya:51:
Güzelim senin kapıyı çalman lazım.Orası annenle babanın odası pat diye girilmezki.Ulu orta birsey yapmıyorlar odalarındalar neye dikkat edecekler.Sen dikkat et biraz bence.
:20:İğrenme konusuna gelincede anneyle babayı öyle görmek insana kötü bi duygu yaşatıyor nedense doğrudur geçer

Birde zaten kaç aydır içimde olan kadın-erkek eşitliği mevzusu var. Babam mesela gelmiş öğlen eve şimdi, o olanlardan sonra 5 dakika geçti geçmedi işe gitti hemen. Annem bütün gün evi topluyor temizlik bilmemne zaten. kadın her zaman ev işlerine baksın onlarla uğraşsın, erkek sadece ihtiyaçlarını giderip çekip gitsin.

Böyle birşey yok.Baban ihtiyaçlarını giderip işe gitmiyor.Baban,işe gitmesi gerektiği için gidiyor.
Annen (sanırım) çalışmadığı için evde kalıp,evle ilgileniyor.
Eh kızı da yardım etmediğine göre (!) kadıncağız evin bakımını tek başına üstleniyor.

Annen de çalışsaydı,ikisi birlikte olduktan sonra işe gideceklerdi.
Veya tatil günü birlikte olurlarsa,ikisi de evde kalıyor.

Seks,erkeklere özgü veya erkekler için yapılan birşey değildir.
Zamanı gelince anlarsın.Yaşın küçük sanıyorum.
Belki annenle bu tür konuları biraz konuşsan daha netlik kazanır.

Yatakodamda kocamla sevisemicem de nerde seviscen allah askina ? Sesleri bile cikmamis zavallilarin ki gorene kadar bise anlamamissin...bide zirt diye de girilmez yani adi ustunde yatak odasi yahuuuuuu yuhhuuu :)

Şimdi şimdi konuştuğumuz için biliyorum, zamanında ben ve birkaç arkadaşım daha cinselliği anne ve babasına yakıştıramazmış. Herkes yapabilir ama onlar yapmazdı. Bizim zamanımızda böyle platformlar olmadığı için böyle duygularımızı dışa vuramıyorduk.

Arkadaşlar sizde durum neydi ?

O yüzden genç kardeşimi çok iyi anlıyorum, ne dersek diyelim bir süre içindekilerle zor başedecek.

Muhtemelen oda aynı şeyleri düşünüyordur. Anne ve babası genç dahi olsa yakıştıramaz. Bu evlat olmanın bir gereği sanırım :))

Son düzenleme:
seni leylekler getirmedi tatlım sende böyle oldun :9:

Son düzenleme:
senin anlattıklarında olağan dışı bir şey yok. her şey olması gerektiği gibi senin tepkin dışında

hem öyle insanlar var ki bizim yan binada balkonda yaşını başını almış insanlar öğlenden sonra falan bu işi yapıyorlardı ki bizim memleket hiç buna müsait bir memleket değil
şükret kendi odalarındalar

Bence öncelikl senin yaptığın yanlış.Onlar odalarındalar kapıyı çalman gerekir bu kim olursa olsun.Ayrıca cinsellliğin vakti olmaz ki illa gece uyurken yapılacak diye birşey yok.Arzularla alakalı.Yaşlada alakalı değil.(bu konuda fazla konuşmayacağım yaşından dolayı).Ayrıca onların vücutlarındaki deformeler çok normal yaşlarıyla doğru orantılı.Bence sevinmelisiniz bile burada neler okuyoruz karılarını aldatanlar,istemeyenler.Sen şuan ergenliğe geçiyorsun o yüzden bu olaylar sana itici hatta iğrenç ve gereksiz gelebilir ama bu zamanı atlatınca fikrin değişicek buna emin ol.Ailenede kızma belki o vakitte seni dikkate almalılardı ama senin gireceğini tahmin etmemiş olabilirler.

Annenin Babanin olsun yada başkası olsun hiç kimsenin yatak odasına dalma.
Çok ayıp.
Hem bu sebepten insan ailesinden iğrenirmi hiç?
Yaşın küçük daha, unutursun :))

Back
X