Lütfen Yardım...

mimarhatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
14
0
0
Ankara
Merhabalar uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen konu açmak ve üye olmak bu zamana kısmetmiş

Ben nişanlı bir bayanım uzun bir filörtün ardından yüzükleri taktık.Taktık ama??? taki nişanlımın benim giyilmiş çamaşırlarımı ve çoraplarımı koklamasını görene kadar filört döneminde böyle bir şeye rastlamadım.Bu nasıl bir iştir yaaaaa??? nette bir araştırma yaptım bayanlar kullanılmış çamaşırlarını ve külotlu çoraplarını satışa çıkartıyorlarmış ya nişanlımda böyle şeyleri alıyorsa??? yardım edebilir misiniz?

Sen hep ten uyumu duydun demek ki. Birde koku uyumu var, kokunu sevmezse seni terkedecektir. Tetikte ol.

Hay allahım ya

canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum hadi iç çamaşırı koklanması falan duymuşuzdur etraftan internetten .... ama çorapları koklaması çok komiğime gitti yaaaa :) allahım yarabbim...daha neler duyacağız.... gülüm şöyleki erkekler kadınlar gibi değiller işte... cinselliğide başka anlıyorlar...mesela kadınlar için cinsellik romantizmdir...bakıştır..gülüştür. sarılmadır... ama işte erkekler içinde işin asıl kısmı önemli... içlerindeki deki azgın fırtına yüzünden genelde bel altıyla ilgilenyorlar... fıtratları öyle... doğalarında var yani...rabbimiz erkeklerin nefsini kadına ve ona ait eşyalara kıyafetlere meyilli yaratmış... şimdi bu durumu gördüğün için hemen şak diye sapık kelimesi zihinlerde dolaşıp durur ama zannetmiyorum sapıklıktan değil... sana olan içindeki isteği engelleyemediği için çareyi hiç olmazsa çoraptan alayım kokusunu diyerek tatmin olmaya çalışmış... hemen hemen tüm erkeklerin zaafıdır çamaşırlar...nişanlıymışsınız...yarın evlenince anlarsın...evlilikte cinsellik olmazsa olmaz oluyor.. iki tarafın mutluluğu için değişik bi duygu... ve gerekli bi duygu... yani eninde sonunda birbirinizin helali olduktan sonra paylaşacaksınız bunları ... o yüzden büyütme derim bu meseleyi... unut gitsin .. ama işin garibi sen nasıl yakaladın bu olayı :) onu merak ettim doğrusu...

ay ne diyecegimi bilemedim canim ya nisanlanmissiniz sonucta bu sebepten ayrilda diyemem simdi
biraz sapiklik gibi geldi bana.. bunu ona söyledin mi ?

Bunu sürekli mi yapıyor nişanlınız yoksa öyle merak edip de koklamış da olabilir o anlık bir kere mi gördünüz defalarca mı?

İç çamaşırı koklayan erkek duymuştum -bence o da hoş değil- ama çorap koklanır mı ya :1:

suç üstümü yakaladınız kendimi itiraf etti ?:ssz:

Back
X