Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eyüp'ün neresinde oturuyosun bilmiyorum ama bende eyip çevresindeyim. Özel Balat hastanesi Meltem hanım yada 500 evler şafak hastanesinde erkek genç bir dr var onu tavsiye ederim
Eyüp'ün neresinde oturuyosun bilmiyorum ama bende eyip çevresindeyim. Özel Balat hastanesi Meltem hanım yada 500 evler şafak hastanesinde erkek genç bir dr var onu tavsiye ederim
Tesekkur ederim Balat hastanesi biraz pahalı diyr biliyorum biraz uygun bi hastane arıyorum doğumuda aynı doktorda olsun istiyorum ama 2 aylık hamileyim ve dogru duzgun ilgili bi doktor bulamadim
Tesekkur ederim Balat hastanesi biraz pahalı diyr biliyorum biraz uygun bi hastane arıyorum doğumuda aynı doktorda olsun istiyorum ama 2 aylık hamileyim ve dogru duzgun ilgili bi doktor bulamadim
ancak cvp yazabiliyorum, o zaman yıldız tabyada bir hastane var. eskiden deniz yıldızıydı adı şimdi yenilendi, fiyatları çok uygun. hatta normal doğum ücretsiz :)