Lütfen yardım..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaslar net bi şekilde anlamak için diğer konumu okur musunuz böyle birşey mümkün mü diye konu açmıştım yine yazıcam..Eski sevgilim bankacı.Ben Sivaslıyım bana sormuştu Zara'lılar nasıl biri diye..Ben de söylemiştim şöyle şöyle diye..Akşam facede dolaşıyorum tanıyor olabilceğin kişilerde bi kız çıktı ortak arkadasta yok..Profile baktım memleket kısmında Zara yazıyordu..Dedim arkadaslık falan mı gnderdi ben de çıktı diye kurt düştü içime..Kıza mesaj attım şu isimde biri sizi arkadas olarak ekledimi şu günlerde diye..Oda evet engelledim cevabınızı aldıysanız sizide engelliycem yazdı birşey yazmadım..Sonra ayrıldım zaten kendide itiraf etti..Bu sabah beni aradı bana yardım et kız beni şikayet etmiş işten atılıcam dedi..Düşünün boynuzlanan benim yine benden yardım istiyor..Yine vicdanım el vermedi tamam edeyimde ne yapayım dedim ben müdürle konuşayım sen ben ekledm dersin falan diye rica etti.İlk sorum şu işten atılır mı?Veya ne olur..İkinci sorum şu ben olaya dahil olursam ne gibi durumlar olur yani sabıka veya bi işlem yaparlar mı ona göre yardım edicem..Zaten kendisine dedim edebilceksem edeyim sonra defol git diye..

bu kadar saf olmak zorundamısınız ya...
sizene yedigi pisliği kendi başına temizlesin...
inşallah onla birlikte sizide iceri alırlar don falan göndeririz biz sana kk olarak

neden olaya dahil oluyorsunuz ki?

hem sizi aldatmış, hem kim bilir o bayana neler yapmış.. takdir edersiniz ki kimse zor durumda kalmadığı sürece birini kalkıp da müdürüne kadar şikayet etmez

bırakın ne yaptıysa cezasını çeksin, aklı başına gelsin

İş bu boyuta geldiyse demek ki sadece eklememiş, rahatsız etmiş. Rahat dursaymış bir de utanmadan siz üstlenin diyor. Hani bir de şikayet boyutundaysa naptı kim bilir, suç size kalacak

Eğer yardım ederseniz emin olun sizinle işi bittikten sonra yüzünde tebessüm oluşacaktır sevgilinizin. . .
Hem sizi aldatıyor hemde yardım istiyor
ister işten atılsın isterse sürünsün size ne!

Sakın yardım etmeyin ne kadar düşük bi insanmış ya gurursuz suçu size atıyor üstlenirseniz suçlu siz olursunuz tabiki sabıka vs olmaz ama o adam sizin sayenizde müşterilerine sarkmaya devam edecek

Hay Allahım kızım bırakk ne bok yerse yesin sananee yanii...
Ve ayrıca anlayamadığım, o kıza facebookta istek gönderdiyse bu işini nasıl engelliyor, kız kime şiyayet etmiş ne alaka ya

İlahi...

Boyle bir seyi bir erkek arkadasindan bile isteyemez bir adam direkt reddedilir cunku...

Siz onun eski sevgilisiymissiniz ama o sizi asker arkadasi saniyor galiba...

Tek loblu beyniyle aldattigi yetmemis bir de adli vakalara karistiracak sizi...

Sonra da erkekler nasil bu kadar yuzsuz, piskin olabiliyor derler...

Stajlarini boyle yapiyorlar, boyle boyle yetisiyorlar demek ki...

Sadece eklemiş olsaydı, kız iş yerini bulup şikayet etmekle uğraşırmıydı sizce? Allah bilir nasıl bir pislik yaptı ki, engelleyip geçmekle kalmamış kız.

Arkadaslar haklısınız zaten kendimde çok huylandım ama ağlıycak ses tonuyla konuştu ben de eğer başıma bi iş gelmiycekse savunurum ama ondan sonra asla beni arama şu içindeki durum okadar rezil ki resmen ben gelip seni savunucam dedim..Kızlar vicdanım el vermedi abim olduğunu düşündüm onun yerinde yoksa cidden umrumda bile değil.Sizden rica ediyorum 2 sorum var onları cevaplar mısınız?

Kızlar sordum dedim ki savuncaksakta bilelim herseyi msj attın mı falan dedim hayır asla sadece ekledim dedi.Şu durumda yalan söylüycek durumu yok kendi paçası dertte çünkü..

Şikayet etse ne olacak Allah aşkına? Hangi banka müdürü özel hayata müdahale edebilir?

Adam sizi keklemiş

Sakın bulaşma sakın, sonra suç üstüne kalacak sen ugrasmaya baslayacaksin ve o adi adam da sana yardim falan etmez. Hem aldatmis hem de yardim istiyor. Aldatmasini biliyorsa kendi isini de halletmesini bilmeli. Allah bilir nasil bir pislik yapti. Bunu herkese yapiyordur. Sakın ama sakın yardım etme sakın.

Kızlar sordum dedim ki savuncaksakta bilelim herseyi msj attın mı falan dedim hayır asla sadece ekledim dedi.Şu durumda yalan söylüycek durumu yok kendi paçası dertte çünkü..
MİT'in bankası fln yoksa hicbir banka müdürünün umrunda olmaz. Ne şikayeti Allah aşkına.

Sadece facebooktan eklemiş olsa kız neden sen mesaj atınca "onu engelledim, cevabını aldıysan seni de engelleyeceğim" diye sana çıkışsın?
Olay neden bu kadar büyüsün, taa müdürüne gitsin?
Hadi gitti diyelim, müdür neden "beni facebooktan ekledi" diye gelen bir şikayet sonucunda işi eski sevgilinin işine son vermeye kadar götürsün?
Kıraathanede çırak değil bu çocuk, bankacı. Bankalarda öyle işten çıkarmalar "gızı face'ten eklemişin, namıssız" şeklinde olmuyor.

Mantığı devre dışı bırakmadan düşünürsen, uzak durursun.

Belki büyük bir suç işledi ve çocuk sizin sayenizde o suçtan sıyrılıcak olayın net boyutundan emin değilsiniz ya bu iş sizin başınıza patlar ve daha zor duruma düşerseniz ne olacak bence bu kadar dar bakmayın her boyutunu düşünün olayı hiçbir kız sırf beni faceden ekledi die adamın iş yerine kadar bulup müdüryle konuşmaz bu olayda başka bir olay olduğu çok açık şekilde ortada

Bence de saçma ötesi, face'den beni ekledi diye şikayet mi edilir? Bir arkadaşa benzettim der çıkar, adam mı kesti sanki?
Ben göndermedim virüs girmiş der, der oğlu der yani :)

Ya da müdüre savunma olarak sadece ekledim dürtmedim de diyebilir :)

Hiç bulaşmayın bence. Olayın ne olduğunu net bir şekilde bilmiyorsunuz. Sadece eski sevgilinizin sözü var ona da ne kadar güvenebileceğiniz ortada. Erkekler böyle sıkıştıklarında söylemeyecekleri şey, etmeyecekleri yemin yok. Kız olayı büyütürse sizin de yalan söylediğiniz ortaya çıkarsa eski sevgilinizin yaptığı şeyle orantılı olarak yasal yaptırımı da olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…