Lütfen yardım..

Size ne ki yaptığı hatayı temizliyorsanız.
Yaptıysa bir şey cezasını çeksin, atılacak kadar büyük bir şeyse de atılsın işten.
Yardım eden de annesi, kardeşi olsa yine anlarım da aldatılan sevgilisi yani.

lütfen etmeyin yardım falan ya allah allah

Peki arkadaslar birşey diyeyim bu bayan müşteri olarak geliyor oda faceden ekliyor..Bu basit bir durum yani şikayet için..Savunma alıcaklar falan dedi..

Tanrım bu kızlar neden bu kadar saf olmak zorunda??? Biz ne desek boş sen yardım edceksin belli ki. Hala savunmaya çalışmanın başka bir açıklaması yok.

Savunma değil kızlar beni mi yiyor acaba diye sordum hani şikayet edilcek bir durum değil yani diye..Ve baska birşey yaptığını sanmıyorum çünkü sen sadece müdüre ozaman çıkıyorduk ben ekledim bunun facesnden diyceksin okadar dedi..

Madem o ağlamaklı ses tonuyla konuştu dayanamadın sen de bizi gözyaşlarımızı klavyeye akıtıyormuşuz gibi düşün. Eğer sadece ekleme olsa bu kadar panik olur muydu? Seni aldatmış gözünün önünde başka kıza yazmış. Ya başka şeyler yazdıysa suç büyürse hiç bunları düşünüyor musun?

Peki arkadaslar birşey diyeyim bu bayan müşteri olarak geliyor oda faceden ekliyor..Bu basit bir durum yani şikayet için..Savunma alıcaklar falan dedi..
Peki bayan karşılık verseymiş bu kendini akıllı zanneden eski erkek arkadaşınıza, o zaman da rahat buluşsunlar filan diye mi yardım edecektiniz?

Kılımı bile kıpırdatmam öyle bir herif için.
Yediği haltın bedelini ödesin
Ayrıca size ne? Ne diye boynuzlarınızı parlatıyorsunuz adam sizi resmen kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…