lütfen yardım

flove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
130
37
Öncelikle merhaba konuyu nasıl özetlesem bilmiyorum benim tam bir yıllık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz en başından beri ama ailem hiç istemiyor ikna etmek için çok şey yaptım olmadı bi yandan ailem bi yandan sevgilim çok arada kaldım artık yoruldum ondan mıdır bilmiyorum sevgilimden soğudum sanırım bu konuda çok üstüme geliyo çünkü hemen evlenmek istiyo ama beni hiç dinlemiyor bak böyle yaparak beni bunaltıyosun zaman ver diyorum herşey düzelsin ne zamanı zaten 1 yıl oldu diyor işin kötü yanı da benim bu aralar kafam çok karışık hayatımda beni çok mutlu eden bi arkadaşım var ona karşı biseyler hissediyorum ve canım gerçekten çok sıkkn arkadaşlar bu yazdıklarım Size ters gelebilir ama kötü Yorum yapmayın lütfen içinde bulunduğum durumu kimse anlayamaz mesajlarınızı eksik etmeyin beni yalnız bırakmayın :KK43:

Hem evlenmeyi duşunuyoruz demişsin hem başka birine ilginden bahsetmişsin. Umarım ortadaki tezatlığın farkındasındır. Soylenecek çok şey varda neysee

Öncelikle evde kalmış kız kurusu gibi ne baskı yapıyor.. sanki 10 yıldır bekliyor aman ne çok beklemiş.. benimkine kurban olayım o zaman 4 yıl bekledi babam ikna olsun diye.
İkincisi de diğerine hissettiğin duygular boşlukta olduğun için olabilir.. kafa olarak toparlanmaya bak önce.

Aileniz neden istemiyor?
Gerçi isaBet olmuş, başkasına ilgi duymaya başlamışsın.
Oyuzden herşey de bir hayır wardır diyorum.
Ve erkek arkadaşından ayrılmanı tavsiye ediyorum.

Öncelikle evde kalmış kız kurusu gibi ne baskı yapıyor.. sanki 10 yıldır bekliyor aman ne çok beklemiş.. benimkine kurban olayım o zaman 4 yıl bekledi babam ikna olsun diye.
İkincisi de diğerine hissettiğin duygular boşlukta olduğun için olabilir.. kafa olarak toparlanmaya bak önce.
Teşekkür ederim yorum için bende zaten kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum benim sevgilim hayatta 4 yıl beklemez bi yönden de bu haklı 4 yıl bekleyecek kadar ne okulumuz ne askerliğimiz var ama en azından bir yıl daha istiyorum çokmu :KK43:

Aileniz neden istemiyor?
Gerçi isaBet olmuş, başkasına ilgi duymaya başlamışsın.
Oyuzden herşey de bir hayır wardır diyorum.
Ve erkek arkadaşından ayrılmanı tavsiye ediyorum.
Ailem özellikle işinden dolayı istemiyorlar ve yanıma hiç yakıştırmadıklarını söylüyorlar ya tabiki herşeyde bir hayır vardır ama ben sevgilimi çok severek bu ilişkiye başladım ayrılırsam pişman olmaktan korkuyorum :KK43:

Arkadaşlar bu akşam buluşcaz adamakıllı herşeyi konuşacağım inşallah beni anlar

Aileler bizim göremediğimiz şeyleri bazen daha iyi analiz eder. 1 yıl bu kadar büyük bir zaman aralığı gelebilir ama baskı yapıyor olması sinir bozucu. Hem zaten sizinde kafaniz karışmış. Sevgilinizide ailenizide siz bilirsiniz ama bence soru işaretleri varsa bastan onleminizi alin.

Aileler bizim göremediğimiz şeyleri bazen daha iyi analiz eder. 1 yıl bu kadar büyük bir zaman aralığı gelebilir ama baskı yapıyor olması sinir bozucu. Hem zaten sizinde kafaniz karışmış. Sevgilinizide ailenizide siz bilirsiniz ama bence soru işaretleri varsa bastan onleminizi alin.
Ya sorun şurda sevgilim gerçekten bi tek bu konuda böyle diğer konularda çok anlayışlı ve ben bi güzel düşünüyorum herşey düzelecek güzel olacak bazen de böyle acaba ayrılsam daha mı iyi olacak diyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum :KK43:

herşeyi bir kenara bırakıp öncelikle kime ne hissettiğinizden emin olun ondan sonra bir adım atın ve annenizi karşınıza alıp güzelce konuşun niçin istemediklerini size anlatsınlar herşey yerine gelir ama anne baba asla gelmez.. hakkınızda hayırlısı olsun

X