Lutfen yardim :(

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Arkadaşlar daha önce yazmıştım 2 senelik ilişkimın inişli çıkışlı durumunu devamli takip edenler hatırlar hatta kuzenime yüzük almış demiştim ama kavga etmiştik geçen hafta 1 ay ara verelim demişti. Ama ayrıldı pazar gecesi mesaj atmış devam edemiycekmis artık çok yorulmuş bende bunu dün işyerine gidince okudum şok oldum yanina gittim hemen ama nafile ayrıldı yorulmuş devam edemiycekmis hep söz veriyom sum ama yine aynı davraniyomusum vs vs vs aldıği yüzük KuZenim deydi onuda almamış ondan sqna hediye ediyorum demiş :( benim hatalarım kabul ama onunda var 2 senelik bi ilişki bu kadar kolay bitebilir mi 2 gündür mahboldum ise bile gidemiyorum kızlar bu acı dinr mi veya sizce cabalamalimiyim ben onsuz nefes bile alamıyorum :(

Hangi acı kalmış ki..
Elbet geçecek..
Sizin elinizde geçmesi biraz da..
Olumsuz taraflarını düşünüp iyi ki bitmiş demeniz gerekiyor..

Insanlarin sevgisi bitebilir kac sene olsugu muhim degil 20 senelik evli insanlar bosaniyor.

Kendiside kolay bitirmemis bence gayet dusunmus. Kibarca dile de getirmis. Bence uzatmayin. Kendinizi bitirmeden iliskinizi bitirin

Heryerde onu görüyorum sanki heryerde her sokak da bi anımı var ve oluyorum resmen :(

Biraz hatırlıyorum konunu,barışırsınız diye düşünmüştüm. Demek ki bitmesi gerekiyormuş, o düşünsün boşver

Sakın bu halinizi belli etmeyin
Onsuz nefes alamıyorum bittim mahvoldum derseniz daha beter kaçar
İzin alın tatile gidin toplayın kendinizi
Kürkçü dükkanı durumları döner ama döndüğünde sizin istemiyor olmanız gerek

Neler neler yaşayıp ayakta kalıyoruz, sana değer vermeyen biri için ölmezsin kesinlikle.
Yaran kabuk bağlıcak ama peşinden gidersen gururunla oynıcak.
Sence hangisi daha kötü?

Evet benim içim dede hep umut vardı heleki yüzük aldığını duyunca :( Allah im beni böle sınamasın Dayanamıyorum

Neler neler yaşayıp ayakta kalıyoruz, sana değer vermeyen biri için ölmezsin kesinlikle.
Yaran kabuk bağlıcak ama peşinden gidersen gururunla oynıcak.
Sence hangisi daha kötü?

Gurur denilecek bişe kalmadı zaten :( gözümü kapasam ve açtığımda bu acı yok olsa

Back
X