Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 15 dk suren kriz anı geldiğinde yanında bulunmayın. Kendi kendine bağırsın çağırsın eşyaları fırlatsın sonra toplasin. Karşılık verdiginizde daha kötüye gidiyorsa, kendi haline bırakın cevap vermeyin. Çocuklara yansımaması için en güzel çözüm o anda muhatap olmamak. Karakterini degistiremeyeceginize göre, kendinizi o savaş ortamından uzak tutmaya çalışın.Herkese Hayırlı Akşamlar
Ben her akşam rutin olarak bdv ye bakan ama çok da aktif olmayan üyenizim. Bu akşam canım çok yandı çok sıkıldı, bir de ben paylaşmak istedim derdimi.
10 senelik evli, 4 aylık hamileyim. Allah bağışlasın 2 tane de evladım var. Eşimle çok da iyi gitmeyen yani inişli çıkışlı bir evliliğimiz var. (Ben sorunları unutan sürekli bi gülücükle iyi olcağına inanan saf bir insanım)
Bu akşam tam iftar saatine kadar hazırlık yaptım 1 kere bile eşimden bişey istemedim. Çok yoruldum artık ayaklarımın altını hissetmiyodum. İftara yarım saat kala eşimden sadece mutfağı süpürmesini istedim. Geldi suratla süpürgeyi aldı, elinin ucuyla tuttu isteksizce süpürmeye başladı. Bu arada oruçlu evet ve saat 3 de uyandı. Sonra da oturma odasında yattı bütün gün. Sonra ben de dedm ki elinin ucuyla tutucaksan ver ben yapıym bırak dememle bağırmaya başladı birden süpürgeyi yere defalarca vurdu, o kadar bağırdı ki sabahtan beri senin laf çarpmalarına susuyorum dedi. Dedim ki sabahtan beri ben senden ilk kez bir şey istedim . Sonra döndü arkasını gitti süpürgeyi yere fırlatarak...
Arkadaşlar işin en acısı benim yüreğimi yakan şu. O sırada cam açıktı ve oğlumun arkadaşları bahçede oynuyolardı. Hepsi duydu biliyorum eşimin çığlıklarını dönüp baktılar. Az sonra 10 yaşındaki oğlum dışarı çıktı yavrum hemen sormuşlar arkadaşları baban neden öyle bağırdı diye.. O da demiş ki hiç her zamanki gibi kavga ediyolardı demiş... Bana gelince anlattı. Bu laf benim canımı öyle acıttı ki. Bi de dediki oğlum bana anne, duymaları bişey değil de işte o utanç oluyo dedi. Kurban olurum evlat nasıl utanmış. Ben kendime gelemiyorum kızlar durduramıyorum kendimi. Eşim akşam daha 15 dakka geçmeden hatasını anladı geldi tamam hadi barışalım dedi ama içim almıyo. Hangi biri geri gelir ki... Benim onca ağlamam mı, karnımdakinin üzülmesi mi... Oğlumun utanması mı... Biliyorum dediğim gibi saf ben, bunu da hemen unutur bir şey olmamış gibi devam ederim.
Eşimin de benim de ailemin de sorunlarını bu konuyla elbet anlayamazsınız. Sonuçta 10 senede neler oldu neler ne sular aktı neler geçti gitti.. Benim gitti sandığım neler meğer kaldı ardımda. Akşamdan beri ne gözyaşlarımı durdurabiliyorum ne de kendimi engelleyebiliyorum. Bu arada eşimin bazı dengesiz tavırları ani köpürmeleri o ani sinir harbiyle etrafta o an elinde olan şeyleri kırması küfür etmesi var. Tüm bunları yapıp 10-15 dakika sonra da pişman olur. (Daha önceden kapıya yumruk atıp kırması vs) Ben artık bunlara alıştım da çocuklarımın şahit olması, bu yüzden arkadaşlarına utanç duyması... Nasıl anlatıym yüreğim elvermiyor. O mutsuz evin mutsuz çocukları olsunlar istemiyorum. Buraya kadar okuduysanız dediğim gibi hakkınızı helal edin... Ben sadece birine içimi dökmek istedim.
Umarım yeni nesil yetiştirilen erkek çocuklarında anneler bu öfke problemlerini çözer,Anlamazlar ema.
Babam da öyleydi.
Hala da öyle.
Öyle bir konusur ki suçlu sen olursun.
Suçunu bastirmak için daha da bağırmaya başlar bu sefer.
Degismiyorlar yani.
Böyle bir adam ile 1 çocuk da değil hiç çocuk yapar ve boşanırdım. İnsanlar kendi hayatını nasil bu kadar ve neden basite alıyor?İçini dökmen iyi olmuş çünkü bunlar anlatılamıyor hiç kimseye yine de 3 çocuğa hamile olmana şaşırdım çünkü ben öyle bir adamdan ancak 1 çocuk yapardım cesaretine mi diyeyim sabrınamı diyeyim, hayran kaldım!
Eşinin sorununu biliyorsun sanırım
Öfke konntrolü yok onun
Bu insanı çok yıpratır ki zaten yılların birikimiyle, içinizde ne birikmişse yıllarca ağlayarak çıkartmaya çalışmışsın, göz yaşları insanı rahatlatır, ama yine de eşinizle konuşun bence duygularınızı onun öfkesini kontrol edemeyişini konuşun ki, kendini mükemmel sanmasın, hatalarının farkında olduğunuzu anlasın
Asıl böyle memleketlerde çocuk sayısı çoğalırBöyle bir memlekette 3.çocuk. pes.
He ya he.Asıl böyle memleketlerde çocuk sayısı çoğalır
Refah düzeyi kültür seviyesi artıkça çocuk sayısı azalır
Çoğu kadın korunma yöntemlerini 1 çocuktan sonra öğreniyor yada hafife alıyor yada parası olmuyor bu gibi önlem almaya, sorun büyük, bir kısmıda sanıyor ki 45 inden sonra hamile kalmam ama kalınıyorBöyle bir adam ile 1 çocuk da değil hiç çocuk yapar ve boşanırdım. İnsanlar kendi hayatını nasil bu kadar ve neden basite alıyor?
Konu sahibi, artik cok gec biliyorum, sizi daha da üzmek istemiyorum ama bu konuyu sizinle benzer konumda olup okuyacaklar için size 3 sorum var;
1. Neden inişli çıkışlı oturmamış bir ilişkiden çocuk yapılır?
2. Neden ve nasıl 2. Çocuk?
3. Neden, neden, neden, nasıl yahu nasıl 3. Çocuk?
Aklımı yitireceğim. Çocuk böyle bir sey degil, inanin değil....
Her yerde bangır bangır anlatiyorlar korunma yöntemlerini, saglik ocakları ilaç veriyor ücretsiz. Bu siteye girmek, bir şeyler okumak veya yazmak bile basli basina konu sahibinin araştırma ve bilinc düzeyinin en azindan korunmayı bilecek kadar yeterli oldugunu gösteriyor.Çoğu kadın korunma yöntemlerini 1 çocuktan sonra öğreniyor yada hafife alıyor yada parası olmuyor bu gibi önlem almaya, sorun büyük
Yoksa inanmadın mıHe ya he.
Bizimki de aşağı yukarı aynıHerkese Hayırlı Akşamlar
Ben her akşam rutin olarak bdv ye bakan ama çok da aktif olmayan üyenizim. Bu akşam canım çok yandı çok sıkıldı, bir de ben paylaşmak istedim derdimi.
10 senelik evli, 4 aylık hamileyim. Allah bağışlasın 2 tane de evladım var. Eşimle çok da iyi gitmeyen yani inişli çıkışlı bir evliliğimiz var. (Ben sorunları unutan sürekli bi gülücükle iyi olcağına inanan saf bir insanım)
Bu akşam tam iftar saatine kadar hazırlık yaptım 1 kere bile eşimden bişey istemedim. Çok yoruldum artık ayaklarımın altını hissetmiyodum. İftara yarım saat kala eşimden sadece mutfağı süpürmesini istedim. Geldi suratla süpürgeyi aldı, elinin ucuyla tuttu isteksizce süpürmeye başladı. Bu arada oruçlu evet ve saat 3 de uyandı. Sonra da oturma odasında yattı bütün gün. Sonra ben de dedm ki elinin ucuyla tutucaksan ver ben yapıym bırak dememle bağırmaya başladı birden süpürgeyi yere defalarca vurdu, o kadar bağırdı ki sabahtan beri senin laf çarpmalarına susuyorum dedi. Dedim ki sabahtan beri ben senden ilk kez bir şey istedim . Sonra döndü arkasını gitti süpürgeyi yere fırlatarak...
Arkadaşlar işin en acısı benim yüreğimi yakan şu. O sırada cam açıktı ve oğlumun arkadaşları bahçede oynuyolardı. Hepsi duydu biliyorum eşimin çığlıklarını dönüp baktılar. Az sonra 10 yaşındaki oğlum dışarı çıktı yavrum hemen sormuşlar arkadaşları baban neden öyle bağırdı diye.. O da demiş ki hiç her zamanki gibi kavga ediyolardı demiş... Bana gelince anlattı. Bu laf benim canımı öyle acıttı ki. Bi de dediki oğlum bana anne, duymaları bişey değil de işte o utanç oluyo dedi. Kurban olurum evlat nasıl utanmış. Ben kendime gelemiyorum kızlar durduramıyorum kendimi. Eşim akşam daha 15 dakka geçmeden hatasını anladı geldi tamam hadi barışalım dedi ama içim almıyo. Hangi biri geri gelir ki... Benim onca ağlamam mı, karnımdakinin üzülmesi mi... Oğlumun utanması mı... Biliyorum dediğim gibi saf ben, bunu da hemen unutur bir şey olmamış gibi devam ederim.
Eşimin de benim de ailemin de sorunlarını bu konuyla elbet anlayamazsınız. Sonuçta 10 senede neler oldu neler ne sular aktı neler geçti gitti.. Benim gitti sandığım neler meğer kaldı ardımda. Akşamdan beri ne gözyaşlarımı durdurabiliyorum ne de kendimi engelleyebiliyorum. Bu arada eşimin bazı dengesiz tavırları ani köpürmeleri o ani sinir harbiyle etrafta o an elinde olan şeyleri kırması küfür etmesi var. Tüm bunları yapıp 10-15 dakika sonra da pişman olur. (Daha önceden kapıya yumruk atıp kırması vs) Ben artık bunlara alıştım da çocuklarımın şahit olması, bu yüzden arkadaşlarına utanç duyması... Nasıl anlatıym yüreğim elvermiyor. O mutsuz evin mutsuz çocukları olsunlar istemiyorum. Buraya kadar okuduysanız dediğim gibi hakkınızı helal edin... Ben sadece birine içimi dökmek istedim.
Yetiştirilme tarzı ile alakalı olabiliyor,Her yerde bangır bangır anlatiyorlar korunma yöntemlerini, saglik ocakları ilaç veriyor ücretsiz. Bu siteye girmek, bir şeyler okumak veya yazmak bile basli basina konu sahibinin araştırma ve bilinc düzeyinin en azindan korunmayı bilecek kadar yeterli oldugunu gösteriyor.
Keske ama çok zor. Psikoloğa gidenler genellikle psikoloğa gitmesi gereken insanlarla birlikte yaşayanlar oluyor malesefÖfke kontrolü yoksa gitsin psikoloğa. Bunu neden böyle çekiyosunuz ki çocuklara da yazık.
Sanirimdan sonra kopuyor olay. Oturmamissa, inisli cikisliysa, bir anlik kararla, o heyecanla cocuk yapilmaz. Net karar vermeniz gerekiyor. Yoksa sonrasi bu tablo ile ayni iste. Birkac aylik iyilik halinde hop cocuk oluveriyor, sonra da ama duzelir sanmıştım deniyor.Bizimki de aşağı yukarı aynı
. 1 tane doğurdum.. sanırım ikinciye Cesaret edemem