- Emoji Skoru
- 5.822
- Puanlar
- 73
O zamanda önce kötü anlatacak beni dövüyor dışarı çıkarmıyor 2.ye hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum diyecekbundan 3-5 yıl sonra biz demiştik deriz tabi o aşırı kontrolcü sevgilin buraya girmene izin verirse düşüğncelerine bile hükmetmeye çalıştığına göre bu arada yaş kaç
tecrübeyle sabit diyosu yani doğru söze ne denir burda kaç kez tekrarın tekrarı oldu sonuç koca bi hiçO zamanda önce kötü anlatacak beni dövüyor dışarı çıkarmıyor 2.ye hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum diyecek
Biz de biz sana demiştik ayrıl bu psikopattan diycez
Konu sahibi de ama özünde çok iyi biri beni çok seviyor diyecek
son zamanlarda en sevdiğim söz bu3 aylik iliskide ciddi dusunuyorsunuz woaawwww
Insanlar degismez. Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin
izebelll avatar değiştirmişsin ya bakıyorum gözüm öbürüne alışmış değişik geldi haKazanmak yerine kaybetmeyi dene
Herkes yazmış ilerde psikopata dönüşür diye
Sen hala kazanma derdindesin
pardon da o benı suclamasın dıye devam edılırmı ya... ?Şuan ayrılmak istesem suçlu ben olurum. Zaten bunun için uğraşıyordun der... Ağlanacak halime gülüyorum... :)
Rica ederim,daha ne insanlar çıkacak karşınıza,yapmayın kendinize bu kötülüğü,bırakın bakalım başkası bu kadarını,onun kahrını çekecek mi?Üniversitenizi bitirin,iş arayın,sonra zaten olur kendiliğinden daha iyi biri,ömür geçmez benden söylemesi.Yaşım 20... Üniversite 2. Sınıftayım... Söylediğine itiraz edersem tek söylediği şey "sözümü dinle" "bana çemkirme"... Yorum için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?