• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olabilir misiniz :)

picassoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
626
11
96
Ankara
merhabalar arkadaşlar haziranda düğünümüz var ve kına gecesi için kıyafet seçemiyorum bir türlü.... giyim olarak orta kapalılıkta bir tarz olsun istiyorum gideceğim ortam öyle :)

neyse bu gün bu seçmiş olduğum elbiseyi tunik olarak düşündüm ve bir siteden spariş ettim altınada dar paça inen kumaş pantolon düşünüyorum fakat ne renk olur çanta ayakkabı kombini nasıl olur ayrıca kendim beyaz tenli kumral saçlı birisiyim rengi beni çok boğarmı hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız inanın çok sevinirim :)

$5711296245789_1_org_thumb.webp$5711296245802_2_org.webp

Guzelim oncelikle dugununuz simdiden hayirli olsun ama sen beyaz tenli oldugun icin bu tunik seni daha soluk gosterir mercan saks zumrut yesili gibi renklerden biri olsaydi hrm tenine cok guzel olurdu hem kombinlemek kolay olurdu amq madem bu tunigi siparis vermissin o zaman altina canli renklerde bir pantalon pudra tonlarinda bir ayqkkabi ve pantolonun renginde portfoy canta tavsiye ederim

Guzelim oncelikle dugununuz simdiden hayirli olsun ama sen beyaz tenli oldugun icin bu tunik seni daha soluk gosterir mercan saks zumrut yesili gibi renklerden biri olsaydi hrm tenine cok guzel olurdu hem kombinlemek kolay olurdu amq madem bu tunigi siparis vermissin o zaman altina canli renklerde bir pantalon pudra tonlarinda bir ayqkkabi ve pantolonun renginde portfoy canta tavsiye ederim

aslında evet zümrüt rengi istemiştim fakat o renktede içime sinen bir gömlek bulamadım örneğin buradaki gibi tam tarzım birde zümrüt rengi oldumu harika olurdu ama bulamıyorum :(

$Şifon-Bayan-Gömlek-Modeli-2013-384x500.webp

ilk fotodaki elbise geldi rengimle birebir aynı renk ayrıca eskinin çocukluğumuzdaki masa örtüsünü üstüme almış gibi oldum yani fotadakiyle alakası ilgisi yok :) yarın yolluyorum geri tekrar araştırmalara başladım kaldı 10 gün 2. fotadaki gömleği diktirmeyi düşünüyorum inşallah terzi becerebilir ve zümrüt yeşili olsun istiyorum eşimde pembe tonlardan yana bugünde kumaşcıda beni ikilemde bıraktı yarın daha net karar vereceğim inşallah :)

Az önce gördüm bunu çok hoşuma gitti.
Bu tarz beğenir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X