lütfen yardımcı olun arkadaşlar :(

selin0606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
57
0
6
Ankara
bundan 3 ay önce ankara atatürk hastanesinde amelıyat oldm... 3 ay geçmesine ragmen burun sırtımda burun ucuna yakın tümsek sert bir kemıksı birşey cıktı şişler inince iyice ortaya cıktı cok üzülüyorm hergün aynaya bakıyorm kafayı yicem arkadaşlar geçermi yoksa böylemı kalcak bu ( amelıyat olma sebebim kemık egrılıgı cok memnundum burnumda ama nefes alamıyordm ondan oldm ) nolur arkadaşlar yardım edin bana

ilerleye günlerde gecer merak etme benimde tumsek fln vardı ama gecti 6.aya yaklastım.için rahat etmesi için doktorunada sorabilirsin

benim burnumda da ucunda değil ama eski kemerin olduğu yerde 1 mm kadar kemiksi bir çıkıntı vardı doktorum istersem masaj yapmamı fakat çok kafaya takmamamı söyledi gerçekten de dediği gibi bir ay olacak neredeyse burnumu yaptıralı giderek küçüldüğünü farkediyorum. ilk başta bende çok korkmuştum kemerli mi kaldım diye :2:

benimde aynı yerde şişlik vardı ve oturması cildin yapışması 6 ayı buldu hergün bant uyguladım(doktorumun yönlendirmesi ile) çilt o şekilde iyileşmesin diye.eğer çıkıntının olduğu yerde elinin altına bişey gelmzse şişliktir ama cildin hemen altında kıkırdak çıkıntısı hissedersen geçmesi biraz zor. üzülme ama biraz bekle şişlikse geçer zaten.hergün aynaya baktığında iyileşme sürecini anlamazsın belli aralıklarla burun fotonu çek şişliğin inip inmediğini görürsün fotoda.doktorunun dediğide önemli şişlik diyorsa sorun yok.

ya küçük birşey olsa anlarım zaten kemıksı kıkırdak gibi sert barız kemık gibi birşey tümsek oluştu önceden yoktu bu şişler inince ortaya cıktı sankı burun ucunun tam ek yaptıgı nokta gibi kıkırdak kesim yeri gibi bana geçmicek gibi geliyor ama böylede cok üzülüyorm

bana ne masaj ne bant nede alcı vardı burnumda birde özel alcı aldım ama amelıyattan sonra bir baktım yok doktorumu zaten bilmiyorm 3 ay geçmesine ragmen beter durumdayım nefes alamıyorm agızdan alıyorm burnumda tam üstünde kemer gibi sert kemık mı desem kıkırdakmı desem cok sert birşey cıktı 1-2 aydır emımın orda duruyor buda benı rahasız ediyo

şişlikler indikçe daha çok belli olur ozaman inşallah başka sorunların çıkmazdoktorun elinden kaynaklı ameliyat tekniğinden dolayı bunlar.lütfen üzülme herşeyin bir çözümü var gerekirse ikinci kez ameliyet olursun kolay değil biliyorum ekstra masraf tekrar aynı şeyler. ama bu sefer iyi araştır doktorunu birde nefes sorunu yaşiyormuşsun kesinlikle benim gibi kbb doktoru tercih et.aynı doktorunu düşünme yazdıklarından anladığım kadarı ile ilgisiz bir doktor.istersen estetik yapan başka bir doktora muane ol o doktor ne diyecek bakalım.görüşmelerde genelde ücret alınmıyor en azından fikir verir.

aynı acıları tekrar yaşamak istemıyorm şişlikler acılar zaten canım fazlasıyla yandı bir 3 ay daha evde yatmak istemıyorm kbb doktoruna amelıyat oldm zaten 2.kez amelıyat olmak istemıyorm umarım geçerde hayatıma bakarım ya

Benimde burnum sağdan sola doğru bakıyor masaj yapıyorum kendimce geçer gibi oluyor henüz 14 günlüğüm umarım geçer sende üzme kendini üzülsekte üzülmesekte sonuç değişmeyecek gerekirse çözüm arayacağız başka yolu yok

Canim mesajini okuyunca uzuldum. Ameliyat sonradi burnun tam olarak sekil almaya baslsmasi 3-6 aradi. Tam oturmasi da 1 yil. Benim burnumda da egrilik vardi. Ayrica nefes alamiyordum. Su anda bir sorunum yok sukur. Bir de ameliyat sonrasi nefes alabiliyordum. Devlet hastanesinde okduysan ameliyatini riskli. Cunku kbb doktorlarinin cogunun rinoplasti egitimi yok. Nefes ve aekil icin kesinlikle ozelde bir doktora gidip muayene olmani oneririm. Dogru doktor secimi bu tip ameliyatlarda cok onemli.

Bende amaliyat olacağım böyle şeyleri duyunca çok korkuyorum. .

Merhaba mavigul

Burun estetiginde dogru doktor secimi cok onemli. Yorumlardan da gorecegin gibi dogtu doktoru secenler sonuctan memnun kalip memnuniyetlerini dile getiriyor. Ameliyat olmak istiyorsan dogru doktoru secmelisin. Korkulacak birsey yok inan. Ben ameliyat olali 1,5 yili gecti. Sonuctan coook memnunum. Darisi basina canim

arkadaşlar uzun bir aradan sonra doktora gitim 4 aya yakın oldu dediki burun ucumu ne düşmüş ondan o görüntü cıkmış tam 6 ay olsn yanıma gel dedi ya törpülücez yada bir doku yerleştircez dedi lokal olcakmısın başından geçen varmı 2. operasyon zor mu olcak bilen varda deneyımlerini bizimle paylaşabilrmi

2.kez ameliyat olmadım,sağlıkçı olduğum için yorum yapıyorum.sadece burun ucu ameliyatı olacaksan hafif burun ucunda şişme olur morarma olmaz ilk ameliyatına göre çok çok hafif atlatırsın korkma.6. ayı bekle başka sorun çıkarsa ameliyat olmuşken onlarıda düzelttirirsin.kemik falan kırılmayacağı için lokal olursun uyuşturulacağı içinde hissetmezsin.doktorunu iyi seç burun ameliyatlarında en önemli kısım burun ucu tekrar aynı sorunları yaşama.canınıda sıkma düzeltilebilir bir sorun ve gerçekten hafif geçireceğin bir zaman süreci olacak.istediğin gibi bir sonuç olur inşallah.

Ayyy sonradab bole sorunlarmi cikiyp ya allhim bende korkmaya basladm simdi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…