Lütfen yardımcı olun çok kararsızım

Papatyamsl

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
107
165
18
33
Merhaba hanımlar 29 yaşındayım sebepsiz infertilite tanısı aldım. Üç aşılama ve iki tüp bebek başarısızlığım var maddi ve manevi olarak çok yıprandım. Eskişehir acıbadem de ikinci negatif sonucumu aldım. Sizce tekrar eskişehir de devam mı etmeliyim. Yoksa Ankara bahçeci berfu hanımı öneriyorlar oraya mı gitmeliyim afyondan gidiş geliş yapacağım maddi olarak da sıkıntım var gerçekten empati kurarak cevap vermeniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar 29 yaşındayım sebepsiz infertilite tanısı aldım. Üç aşılama ve iki tüp bebek başarısızlığım var maddi ve manevi olarak çok yıprandım. Eskişehir acıbadem de ikinci negatif sonucumu aldım. Sizce tekrar eskişehir de devam mı etmeliyim. Yoksa Ankara bahçeci berfu hanımı öneriyorlar oraya mı gitmeliyim afyondan gidiş geliş yapacağım maddi olarak da sıkıntım var gerçekten empati kurarak cevap vermeniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
Gerçekten zor bir süreç, her açıdan.
Açıkçası kafanızda kararsızlık varken ben biraz bekleyip iyice araştırın derim.
Ben 7 ay falan araştırdım, en içime sinen doktora gittim çok şükür ilk denemede tuttu, benim tüp tıkanıklığı sorunum vardı. Doktorum içime sindiği için ben çok rahattım belki bunun bile etkisi vardır pozitifi görmemde. Ben, negatif sonuç aldığım yere devam etmezdim..

Eşinizin yaklaşımı nasıl? Gerçekten istiyorsanız naçizane tavsiyem ertelemeyin yaşınız da şuan uygun dönemlerde ileriki zamanlarda doğurganlık düşüyor diye bıliyorum . Allah kucaginizi doldursun

Merhabalar. 2 dnemeyide eskisehirde yaptiysaniz. Bence ankarayi deneyin..sonucta her turlu sehir disina cikicaksiniz..evet cok sıkıntılı sureclerr malesef ....ama yilmamamk lazim..bu yolda..yasiniz kucuk..ilerde rezerv azligida olabilir..vakit cok kaybetmeyin..tup bebek malesef biraz masrafli bir tedavi..her turlu..masraf olucak..malesef...umidinizide lutfen kaybetmeyin..ankarada olucaksada..lutfen iyi bir doktor secin..sizinle ilgilenicek..ve sizinle iletisimi pozitif olucak bir doktor secin..berfu hoca icin cok vakif degilim..ozellike sebepsiz infertilide de daha cok uygulama yapan bir doktor secersiniz cok daha iyi olur..bu konuda malesef benim bilgim yok..

Eşinizin yaklaşımı nasıl? Gerçekten istiyorsanız naçizane tavsiyem ertelemeyin yaşınız da şuan uygun dönemlerde ileriki zamanlarda doğurganlık düşüyor diye bıliyorum . Allah kucaginizi doldursun
Amin çok teşekkür ederim eşim her konuda destekliyor kararı bana bırakıyor ama bir ay dinlenmemi daha sonra devam etmemi söylüyor bende zaten iki yıldır uğraştığım için hiç ara vermek istemiyorum

Back
X