Lutfen yardimci olun cok zor gunler geciriyorum

Ya buradaki konular gerçekten çok tuhaf. Kendi emeğinizle ev alıyorsunuz. Eşiniz eksik şeyleri yapmaktan acizz. Pes yani.
Anlattığınıza göre cimri ve ailesi önceliklı.
Sizse sorunlarınız varken 2. bebeğiniz olmadığı için üzülüyorsunuz.
Ayrılmayı düşündünuz mu? Fazla verici birisiniz

Canım şu an tek maaş var sanırım. Eşin ne kadar para kazanıyor? Pintilik pintiliktir de 5 kuruş kazan 3 kuruşun hesabını yapar. Hakkaten maddi olarak aşırı bir sıkıntı mı var? Kira felan çok mu ucu ucuna gidiyor.

Evinizi kiraya verin ve eşinize söylemeyin. Parasınıda babanız yada kime güveniyorsanız o kişi adınıza biriktirin. Evlilikte cimrilikte şiddet ve boşanma sebebi sayılacak kadar huzursuz eder insanı.

Bir üye demiş yukarıda ev babanızın üstüne diye eve masraf yapmak istemiyor olabilir. Ne bileyim belki de o ev babanızın üstüne olmasaydı her şey daha başka olurdu, sırf size inat olsun diye cimrilik yapıyor bile olabilir. Ev bu yani boru değil. Sizin maddi durumunuzu babanızın maddi durumunu kıskanmış olabilir hayatı burnunuzdan getiriyordur. Yaptıkları biraz ezik hareketleri. Normal bir erkek bunları yapmaz. O yüzden bence bundan sonrası için sağlıklı bir evlilik yürüteceğinizi zannetmiyorum.

Doktorlar ikinci çocuğu hemen yapmalısın ileride olmayabilir demişti endometriozis teşhisi konuldu o yüzden düşünmüştüm tedaviye başlamıştım ikinci çocuktan sonra Doktor menopoza koymak için ilaç verecekti bu yüzden düşünmüştüm yaşım gençken bir çocuk daha olsun ikisi kardes büyüsün diye ama yaptıklarından dolayı artık istemiyorum
Normal bir evliliğiniz olsa elbette 2. çocuğu düşünün. Ancak kötü bir evliliğe rağmen düşünmek sağlıklı mı, tartışılır.

Ben kiradan kurtulmak için almıştım pişman oldum aldığıma hiç bir şekilde borca girmeyi sorumluluk almayı sevmiyor çocuğun bezi biter örtü kullan israf etme der biraz ev soğur kambiyi açarım çok yakıyorsun der kapatır televizyonun görüntü kalitesini düşürür karartır neymiş az elektirik gelirmiş bu pintiligi bunalttı beni söylediğim zaman ben evi gecindiriyorum daha ne yapayım diyor aileme anlatıyorum idare et diyorlar psikolojim çok bozuldu artık
Sizde çalışıyorsunuz galiba ev almışsınız? Eksikleri de kendi maaşınızı biriktirin öyle tamamlayın sonra da çocuğunuzu alıp taşının. Keyfi bilir gelirse gelir gelmezse daha huzurlu yasarsiniz

Teşekkür ederim hepinize düşünce ve görüşünüzle ilgili ben su anda çalışmıyorum kendim istedim çıkmayı eğer çalışmış olsaydım daha kötü olacağına emindim başta zaten evlenerek hata yaptım ama en azından ailem bana inanıyor önceden inanmazlardi abarttığımi düşünüyorlardı kendi gözleriyle gördükten sonra hak verdiler

Uyuz oluyorum böyle adamlara ya. Benim bulunabileceğim tek tavsiye 2. Çocuğu bir süre erteleyin. Yolu bi temizleyin sonra yürüyün. Pis yolda yürünmez

Peki neden 2. Cocugu istiyorsunuz bu pinti adami odullendirmek icin mi?
Ev aldiniz madem gecin evinize oturun alin cocugunuzu da. Mecbur musunuz evli kalmaya?

sakin sakinn cocugu yapma degmez ki cileyi ceken sensin..
bosver madem cidden usandin al cocugu git yeni evine kal orda en azindan huzurun olur ..
birak ne hali varsa gorsun pinti mahluk..

Back
X