Arkadaşlar, gebeliğimin 7. haftası içindeyim. Üç günden beri ara ara şiddetli kramplar yaşıyorum. Bazen azalıyor ama adet sancısı gibi hep var, endişelenmeli miyim. Bu ilk gebeliğim. Doktor bir sorun yok demişti. Benzer durumlar yaşayanlar var mı, destek olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. :2:
Arkadaşlar, gebeliğimin 7. haftası içindeyim. Üç günden beri ara ara şiddetli kramplar yaşıyorum. Bazen azalıyor ama adet sancısı gibi hep var, endişelenmeli miyim. Bu ilk gebeliğim. Doktor bir sorun yok demişti. Benzer durumlar yaşayanlar var mı, destek olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. :2:
canım bende aynısını yaşadım.ilk adetimizi olamadığımız için olan ağrılarmış.aynı dediğin gibi adet sancısı gibi kasık ağrıları çekiyordum. korkma derim
Aynen, bende çok şiddetli olmasa da mutlaka vardı yeni geçti. Doktor ağrının normal olduğunu ama dinlenmem gerektiğini söylemişti.
Eğer kanama olursa ve ağrı çok aşırı şiddetli boyutlarda olursa mutlaka hastaneye gitmem gerektiğini söylemişti.
Aynen, bende çok şiddetli olmasa da mutlaka vardı yeni geçti. Doktor ağrının normal olduğunu ama dinlenmem gerektiğini söylemişti.
Eğer kanama olursa ve ağrı çok aşırı şiddetli boyutlarda olursa mutlaka hastaneye gitmem gerektiğini söylemişti.
şiddetli ağrı, kramp normal değildir hiçbir zaman kızlar. tamam belki normalinde ağrı, kramplar olabiliyor ama bunun şiddetli olanı hiçbir zaman normal değil.
ağrı ve kramplardan sonra göründünüz mü doktora? bence tedbir olarak mümkün olduğunca dinlenin doktora görünene dek. fazla ayakta durmayın, ağır iş asla yapmayın, çok gezmeyin.
tabi, doktora görünür de sorun olmadığını teyit ederseniz o zaman normal yaşantınıza devam edin.
ama dediğim gibi, muayene olana kadar dikkatli olmakta fayda var.