Kör sivilce olmasınMerhaba arkadaşlar. Çok sıkıntıda olmasam konu açmazdım. Genital dış bölgede sivilce gibi birşey çıktı ıltihapli değil. Kırmızı şişik açıyor. Hamedan ve antibiyotikli krem sürdüm. Doktora git diyeceksiniz biliyorum. Özelde doktorlar şuan yok. Daha doğrusu evimin yakınında yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Herhangi bir ucu da yok. Dış vulvada olduğu için bir sürü şey denedim. Temizligime de dikkat ediyorum ama neden çıktı anlayamadım. Kas gevşetici içtikten bir gün sonra çıktı. Ne yapmalıyım? Pazartesi kesin gidicem cildiyeye . Biraz da utanç verici bir konu. Bakireyim de. Mikrop mu kaptım ilacın yan etkisi mi anlamadım.
Kör sivilce nedir ne yapmalıyımKör sivilce olmasın
Ciddi birşey değildir bende de çıkmıştı kendiliginden geçiyor. Ben hic bsy yapmadım geçsin diye. Kara malhem var o krem çok iyi ama iltihaplı bolgede iyi oluyorMerhaba arkadaşlar. Çok sıkıntıda olmasam konu açmazdım. Genital dış bölgede sivilce gibi birşey çıktı ıltihapli değil. Kırmızı şişik açıyor. Hamedan ve antibiyotikli krem sürdüm. Doktora git diyeceksiniz biliyorum. Özelde doktorlar şuan yok. Daha doğrusu evimin yakınında yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Herhangi bir ucu da yok. Dış vulvada olduğu için bir sürü şey denedim. Temizligime de dikkat ediyorum ama neden çıktı anlayamadım. Kas gevşetici içtikten bir gün sonra çıktı. Ne yapmalıyım? Pazartesi kesin gidicem cildiyeye . Biraz da utanç verici bir konu. Bakireyim de. Mikrop mu kaptım ilacın yan etkisi mi anlamadım.
Aslında genelde tüy dökücü krem kullanıyorum. Tüy aldıktan sonra çıkmadı. Belki benim biraz hareketsiz stresli yaşam tarzim ve diyabete bir vücudum olmasindan kaynaklı diye düşünüyorum. Zaten cildiyeye kesin gidicem.Doktora kesinlikle gidin ama şunu sormak istedim ağda mı epilasyon mu yapıyorsunuz çünkü oda tetikliyor sivilceleri
Kara merhem denilen merhem hala var mı ya? Adı nedir? Sanki artık üretilmiyor gibi bir ibare okuduğumu hatırlıyorumCiddi birşey değildir bende de çıkmıştı kendiliginden geçiyor. Ben hic bsy yapmadım geçsin diye. Kara malhem var o krem çok iyi ama iltihaplı bolgede iyi oluyor
O bölgeye bu tür şeyler sürmeyinBen elma sirkesi ve hint yağı da denedim. Bu arada 3 gün olucak. Çıban desem iltihapli birşey yok.
Aslında ben regli olmadım ilk kadın doğuma gitmeyi düşündüm pazartesi geçmezse kadın doğumdan sonra gidicem . Polikistik overdan supheleniyorum. Devlet hastanesinde dediler ki kist var 4 cm . Kan testleri yapıldı. Kan testlerinde sıkıntı çıkmadı. Ultrasona girmem lazım şehirdisina çıktığım için erteledim malesef. Kadın doğum ikisine de bakar mi?Bence cildiyeye değil kadın doğuma gitmelisiniz
Tabiki bakar, sorun genital bölgede olduğu için çok daha sağlıklı teşhis koyabilirAslında ben regli olmadım ilk kadın doğuma gitmeyi düşündüm pazartesi geçmezse kadın doğumdan sonra gidicem . Polikistik overdan supheleniyorum. Devlet hastanesinde dediler ki kist var 4 cm . Kan testleri yapıldı. Kan testlerinde sıkıntı çıkmadı. Ultrasona girmem lazım şehirdisina çıktığım için erteledim malesef. Kadın doğum ikisine de bakar mi?
Çok teşekkürler çok sağolun. Belkide basit sivilcedir ama insan korkuyor işte. Sağlıkta beklemeye gelmiyor.Tabiki bakar, sorun genital bölgede olduğu için çok daha sağlıklı teşhis koyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?