Lütfen yardımcı olun doktor yok

Sadece elma sirkesi sürmedim seyreltip sürdüm. Evde batikon yoktu. Normalda antiseptik olduğu için batikon sürülür. Mukozayi bozacak kadar içinde değil zaten. Artık başka birşey sürmücem zaten. Pazartesiyi beklicem.

Batikon da herşeye surulmez ki yani krem surmussunuz zaten
O bölgenin iyilesmesi icin de zaman lazim

Yakın zamanda ağda yaptınız ı? Bnde de bir gün ağdada 10 gün sonra renkli toplu iğne başı gibi kıpkırmızı bir şey çıktı. Ucu yok, iltihap yok... Ve geçti. Ağdada olduğunu düşünüyorum.

Dış vulvada dudağın ucunda falan ise bartholin kisti olabilir. Zararlı birşey değildir, zamanla geçiyor. Yine de doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Ben ne zaman jiletle dönsem o zaman çıkıyor bende.

Normal bir durum utanılacak bir şey yok. Kıl dönmesi olabilir

Bende bundan 1 hafta öncesine kadar aynı durumdan müzdariptim fark ettiğimde ilk üç gün sıkıntım olmamıştı ama sonrasında felaket bir sancı başladı doktora gitmemekte çok ısrarcıydım 1 2 gün ağrı kesiciyle idare etmeye çalıştım 1.gün ağrı biraz hafiflemişti ama sonrasında ağrı kesici bile işe yaramadı bende son çare doktora gittim acilden özel hastaneye gittim çünkü devlette ilgilenmezlerdi sonrasında muayene oldum doktor bartolin kisti dedi enfeksiyon kapmış ilaç ve merhem verdi ve batikonla pansumam yapmamı ve patlamazsa ameliyat olacağım söyledi.
Eve geldikten sonra biraz ağrım dindi ama sonra yeniden ağrımaya başladı ve şişlik yumurta büyüklüğündeydi artık dayanamıyordum ve gece 11 gibi patladı aşırı derecede rahatlama geldi doktorumla konuştuk ve pansumana ilaçlara devam et dedi kontrole gideceğim cuma günü şu anlık hamdolsun sıkıntım yok yürüdüğüm için şükrediyorum resmen.
Kadınlar siz siz olun kesinlikle direnmeyin ve doktora gidin varsın tekrar etsin her türlü üstesinden geliriz Allah daha beterinden saklasın.
Ve son olarak tekrarlamaması için elinizden geleni yapın ben şunlara dikkat edeceğim doktorumda söyledi jiletle almayın ya ağda yapın veya lazer gidin jiletle almayın.
Temizlendikten sonra 1 2 saat duş almayın kıl kökleri açık olacaktır su değmemesi gerekir
Ve kesinlike vajinanın içini sabun,jel,şampuan gibi ürünlerle yıkamayın kesinlikle hatta içini bile suyla yıkamayın dışını ılık suyla temizleyin içi zaten kendini temizleyebiliyor.
Tekrarlarsa ağrı çekmeden yine doktora gidin ben öyle yapacağım biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz emin olun. Allaha şükür ve dua edelim daha beterinden korusun bizi Rabbim yeryüzündeki tüm hastalara şifa ver Allahım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…