- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birikimle birlikte bütün yakın akrabalardan borç almış hepsini bir yerde toplayıp bir kez oynayıp kaybetmiş olması imkansız. Biraz kazanıp gaza gelip tekrar tekrar oynamak için borçlar almış. Eşi de bir umut ışığı arıyor affetmek için işte...1 defada 700 bin kaybettiğine inandınız mı cidden? 5 yatırmış 10 kazanmıştır. Sonra 10'u yatırıp kaybetmiştir. Üstüne bi 10 da cebinden ekleyip kaybetmiştir. Siz hesaplayın 700 bine gelene kadar kaç kere kumara bulaştığını.
Evet tabii, zaten 1 kere oynamayla neden borç alır ki elindekinden cebindekinden oynarsın, kaybedersin hırslanırsın sonra tekrar oynarsın. Akrabalara gelene kadar kaç kere kaybetti kim bilirBirikimle birlikte bütün yakın akrabalardan borç almış hepsini bir yerde toplayıp bir kez oynayıp kaybetmiş olması imkansız. Biraz kazanıp gaza gelip tekrar tekrar oynamak için borçlar almış. Eşi de bir umut ışığı arıyor affetmek için işte...
Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete.
Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ?
çok üzüldüm durumunuza size sormadan bütün birikiminizi altınlarınıza kadar satması kumara yatırması çok kötü bişe ben olsam, bi süre ayrı yaşardım. babamın evine giderdim. ve borçlar bitip düzelene kadarda dönmezdim. Allah yardımcınız olsunTelefon üzerinden başlamış. Hiçbir zaman kumar vs oynadığını görmemiştim ama son zamanlarda çok değişikti morali bozuktu vs meğer 1 buçuk milyona yakın kaybı oluşmuş o yüzden. O 700 bin bizim birikimimizdi. Şimdi ailesi de ödüyor. Ah ah bilmiyorum inanın bir daha yapar mı yapmaz mı kimse hiçbir şeyin garantisini vermiyor. Bu hayatta herkesin büyük bir hatası olmuştur. Ama bu kadar battıkça oynaması bağımlılığa işaret. Şuan düşündüğüm tek şey minik kızım. Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Bilmiyorum bira gözlemleyip öyle mi karar vermeliyim. Bütün kartlarına el koydum zaten telefonuna da. 2.çocuğu asla 5-6 yıl boyunca asla düşünmem bunu ona da dedim sana güvenmem çok uzun sürer diye. Kafam gerçekten allak bullak bu yüzden sizlere danışmak istedim..
Ailem uzakta ve ben çalışıyorum çok öyle bir şansım yok maalesef işte bana hiç sormadı zaten kumar bağımlıları da böyle oluyormuşçok üzüldüm durumunuza size sormadan bütün birikiminizi altınlarınıza kadar satması kumara yatırması çok kötü bişe ben olsam, bi süre ayrı yaşardım. babamın evine giderdim. ve borçlar bitip düzelene kadarda dönmezdim. Allah yardımcınız olsun
Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..