• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun? Eşim kumar oynadı.

Telefon üzerinden başlamış. Hiçbir zaman kumar vs oynadığını görmemiştim ama son zamanlarda çok değişikti morali bozuktu vs meğer 1 buçuk milyona yakın kaybı oluşmuş o yüzden. O 700 bin bizim birikimimizdi. Şimdi ailesi de ödüyor. Ah ah bilmiyorum inanın bir daha yapar mı yapmaz mı kimse hiçbir şeyin garantisini vermiyor. Bu hayatta herkesin büyük bir hatası olmuştur. Ama bu kadar battıkça oynaması bağımlılığa işaret. Şuan düşündüğüm tek şey minik kızım. Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Bilmiyorum bira gözlemleyip öyle mi karar vermeliyim. Bütün kartlarına el koydum zaten telefonuna da. 2.çocuğu asla 5-6 yıl boyunca asla düşünmem bunu ona da dedim sana güvenmem çok uzun sürer diye. Kafam gerçekten allak bullak bu yüzden sizlere danışmak istedim..

Tek seferde 700 bin lira kaybeden bir insan kesinlikle bağımlıdır.Bence eşiniz senelerdir oynuyor ve siz ilk defa farkına varıyorsunuz bunun.Keşke çocuk olmadan ortaya çıksaydı bu durum,bunla da sınırlı değildir borçları.Eve haciz bile gelebilir,boşanmayacaksaniz çok dikkatli olun ve kendinizi her türlü güvenceye alın.

1 defada 700 bin kaybettiğine inandınız mı cidden? 5 yatırmış 10 kazanmıştır. Sonra 10'u yatırıp kaybetmiştir. Üstüne bi 10 da cebinden ekleyip kaybetmiştir. Siz hesaplayın 700 bine gelene kadar kaç kere kumara bulaştığını.
Birikimle birlikte bütün yakın akrabalardan borç almış hepsini bir yerde toplayıp bir kez oynayıp kaybetmiş olması imkansız. Biraz kazanıp gaza gelip tekrar tekrar oynamak için borçlar almış. Eşi de bir umut ışığı arıyor affetmek için işte...

Birikimle birlikte bütün yakın akrabalardan borç almış hepsini bir yerde toplayıp bir kez oynayıp kaybetmiş olması imkansız. Biraz kazanıp gaza gelip tekrar tekrar oynamak için borçlar almış. Eşi de bir umut ışığı arıyor affetmek için işte...
Evet tabii, zaten 1 kere oynamayla neden borç alır ki elindekinden cebindekinden oynarsın, kaybedersin hırslanırsın sonra tekrar oynarsın. Akrabalara gelene kadar kaç kere kaybetti kim bilir

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..

Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete.

Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ?

1 yılda biter gider dediğiniz borç miktarı nedir ?

esiniz bagimli maalesef. size, en cokta minik bebeginize yazik bunu cekmek zorunda degilsiniz, evlilik demek te bu degil yani

Telefon üzerinden başlamış. Hiçbir zaman kumar vs oynadığını görmemiştim ama son zamanlarda çok değişikti morali bozuktu vs meğer 1 buçuk milyona yakın kaybı oluşmuş o yüzden. O 700 bin bizim birikimimizdi. Şimdi ailesi de ödüyor. Ah ah bilmiyorum inanın bir daha yapar mı yapmaz mı kimse hiçbir şeyin garantisini vermiyor. Bu hayatta herkesin büyük bir hatası olmuştur. Ama bu kadar battıkça oynaması bağımlılığa işaret. Şuan düşündüğüm tek şey minik kızım. Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Bilmiyorum bira gözlemleyip öyle mi karar vermeliyim. Bütün kartlarına el koydum zaten telefonuna da. 2.çocuğu asla 5-6 yıl boyunca asla düşünmem bunu ona da dedim sana güvenmem çok uzun sürer diye. Kafam gerçekten allak bullak bu yüzden sizlere danışmak istedim..
çok üzüldüm durumunuza size sormadan bütün birikiminizi altınlarınıza kadar satması kumara yatırması çok kötü bişe ben olsam, bi süre ayrı yaşardım. babamın evine giderdim. ve borçlar bitip düzelene kadarda dönmezdim. Allah yardımcınız olsun

Eger karariniz bosanma yonunde olmazsa aklima gelenler:
  • kendinize ayri banka hesabi acmak ve birikimlerinizi oraya yapmak. Kazandiklarinizi oraya koymak.
  • bankadaki ortak kasaya fln iki kisi girme seklinde ayarlamak. Ya da yalniz girmesini onlemek. Secenekler var diye biliyorum.
  • yasal olarak esinizi kisitlamak ve sizin vasisi olmaniz.

Bu onlemlerden yapmak istediginizi hazir pismanim ne istersen fln diyorken cabucak yapin. Bir kac aya hadi oradan diyebilir.

İnanmayın,ömür boyu borçlarını ödersiniz sonra.Bu kadar yüksek oynayıp ta bırakan olmaz.Başlangıçta ilk kaybettiğinde bıraksaydı şans verirdiniz ama yalanları,iş yapacağım diye sizin akrabalardan yalanla para toplaması affedilecek şeyler değil.Kurtarın kendinizi yol yakınken sonra çok pişman olursunuz.

Borçların çoğunu Babası ödedi şuan kalan meble 200-300 bin arası bir de benim giden araba param ve altınlarım .. güvenmeyeceğim uzun vadede belki hiç bu yüzden kafam karışık zaten. Bağımlı olmadığını yeni oynadığını söylese de maalesef inancım kalmamış..

çok üzüldüm durumunuza size sormadan bütün birikiminizi altınlarınıza kadar satması kumara yatırması çok kötü bişe ben olsam, bi süre ayrı yaşardım. babamın evine giderdim. ve borçlar bitip düzelene kadarda dönmezdim. Allah yardımcınız olsun
Ailem uzakta ve ben çalışıyorum çok öyle bir şansım yok maalesef işte bana hiç sormadı zaten kumar bağımlıları da böyle oluyormuş

Annemin is arkadasi yillarca boyle oynadi batti, borclari kapatildi, esi gitti geldi, yine oynadi yine batti derken, yaklasik 12-13. Yilinda bir sabah ise gelmemeye basladi.

Gidis o gidis, ne cesedi bulundu, ne kaybi ortaya cikti, alacaklilarla aile ilgilendi, en son gaiplik karari cikmisti karisi ugrasiyordu ama asla sonuc alamadılar.

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..

Bu kumar konusuyla açılan her konuda tüylerim ürperiyor maalesef. 8 ay önce bu sebeple boşananlardanım, evimdeki altınlarıma setlerime varana kadar satmış , ailemdeki en yakın akrabalarımdan borç paralar ve en son iş yerini dolandırdı orda patlak verdi kumar oynadığını. Maalesef o kadar güzel yalan söylüyolar, o kadar güzel inanıyosunuz ki anlamıyosunuz. Çocuğunuz var belki zor bi durum ama düzelmiyolar maalesef. Kurana el basmalar, yemin etmeler. Hasta olduklarının farkında bile değiller kendi kişiliklerinden çıkıyolar. Ömür boyu onu kontrol ederek yaşarım diyosanız devam edin. Yoksa yazık etmeyin kendinize.

Ablam enişteme ilk şansını evi kaybedince verdi. Sonra arabayı kaybedince verdi. Sonra dünya borcu yapınca tekmeyi bastı. Ablamın meslegi yok 2 evladı var sıgındı babamın yanına biliyor cünkü asla degişmeyecekti kocası. Düşündügümüz gibi de oldu hala devam ediyormuş oynamaya. Meslegin var ailen de arkandaysa çürütme ömrünü.

Back
X