Lütfen yardımcı olun? Eşim kumar oynadı.

Merhabalar inanın sadece size yazmak için üye oldum yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve inanın aynılarını yaşadım ben ilk çocuğuma hamıleyken öğrendim kumar oynadığını kendisi itiraf etmişti çünkü artık çıkmaza girmişti aynı şekilde düğünde takilan bütün Altınlarımız,altımızdaki 5 yıllık değerli bir araba ve üstünede 400 bine yakın borç.ben tabi o halimle şok oldum ve hamile olduğum için çocuğumuzun hatrına bi şans daha verdim tam 4 sene birimizin maaşı+birimizin yarım maaşı gitti sonra ne mi oldu ben tam 8 sene bekledim ikinci çocuk için son 4 senedir hiçbirseyini görmemiştim kurtuldu dedim bu bağımlılıktan tekrar hamile kaldm ve yine aynı senaryo aslında hiç bırakmamış eve.düzenli para veriyordu ama hep kredi çekmiş kredi kartları ek hesaplar derken ve biz yine başa döndük çalıştığı yerde uçan kuşa borcu var lütfen kendine bu eziyeti yapma inan bu kadar yüksek meblağ oynayan kişiler gözü dönmüş oluyor senide batırır hem maddi hem manevi ben şu an avukatla görüştüm bekliyorum gençliğine heba etme bi kumarbaz uğruna..

O para ile kumarhane açıp öyle oynasaymış bari. En azından komisyonunu alırdı neyse. Kesinlikle tekrar oynayacak. Hatta birikmişler gittikten sonra daha kötü şeyler yapıcak, kirayı ödemeyip yatırma, faturalardan, sizden hatta belki bebeğin rızkından bile kesip oraya yatırcak, sizi dolandırmaya kalkıcak. Gizlice televizyonu telefonu satıcak. Saçma işlere giricek, sonrası hırsızlık çalıştığı şirketten para kaçırmaya çalışabilir.

Kumar meselesi alkol gibi, uyuşturucu gibi bir bağımlılıktır. Tedavi olmadan, terapiye gitmeden öyle "taam ya bi daha oynamam"la bitecek basit bir konu değil.

Ya boşanacaksınız, ya da ciddi bir tedavi görecek.
Maalesef gerçekler böyle.

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
700 000 TL Borc bir yilda biter gider mesele o degil mi!

Mesele burada ki hersey inanin.

Bu hayat pahaliliginda 700 000 Tl yi bu kadar kucumsemeyin lutfen.
Yatirim yapsaydiniz o ayri ama . Dusunun ki o tutari her ay cop kutusuna atiyorsunuz.

Benim icin kumar demek cop demek cunku
Kuzum iste anne babasini asla secemiyor,
Ogretmen olup kadrolu calismaniz dunya para almaniz anlamina gelmiyor ki.

Kadronuzu bu kadar buyutmeyin simdi dışarı ciktim 700 tl harcadim.

Kumarim yok ickim yok sigaram hic yok.
Ekstra luksum yok. Kofte market alisverisi o kadar

700 000 TL Borc bir yilda biter gider mesele o degil mi!

Mesele burada ki hersey inanin.

Bu hayat pahaliliginda 700 000 Tl yi bu kadar kucumsemeyin lutfen.
Yatirim yapsaydiniz o ayri ama . Dusunun ki o tutari her ay cop kutusuna atiyorsunuz.

Benim icin kumar demek cop demek cunku
Kuzum iste anne babasini asla secemiyor,
Ogretmen olup kadrolu calismaniz dunya para almaniz anlamina gelmiyor ki.

Kadronuzu bu kadar buyutmeyin simdi dışarı ciktim 700 tl harcadim.

Kumarim yok ickim yok sigaram hic yok.
Ekstra luksum yok. Kofte market alisverisi o kadar
700 000 TL'ye artık çok kaliteli bir araba alınamıyor. Ama 700 000 TL biriktirelim desek çok zor. :(

700 000 TL'ye artık çok kaliteli bir araba alınamıyor. Ama 700 000 TL biriktirelim desek çok zor. :KK43:
Kesinlikle, alinmiyor. Fakat gel de su maaslarla biriktir , biriktirdikce araba zaten katlanarak ilerliyor.

Uzun vadede bebege bir hesap acilip yatirim yapilabilir.
Dusunsenize 18 yasina gelene kadar hesapta ki tutari.

Fakat babasi kumarda yemekle, annesi ise onu affetmekle mesgul.

Isin icinde cocuk olunca ben hic dayanamiyorum

Merhabalar inanın sadece size yazmak için üye oldum yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve inanın aynılarını yaşadım ben ilk çocuğuma hamıleyken öğrendim kumar oynadığını kendisi itiraf etmişti çünkü artık çıkmaza girmişti aynı şekilde düğünde takilan bütün Altınlarımız,altımızdaki 5 yıllık değerli bir araba ve üstünede 400 bine yakın borç.ben tabi o halimle şok oldum ve hamile olduğum için çocuğumuzun hatrına bi şans daha verdim tam 4 sene birimizin maaşı+birimizin yarım maaşı gitti sonra ne mi oldu ben tam 8 sene bekledim ikinci çocuk için son 4 senedir hiçbirseyini görmemiştim kurtuldu dedim bu bağımlılıktan tekrar hamile kaldm ve yine aynı senaryo aslında hiç bırakmamış eve.düzenli para veriyordu ama hep kredi çekmiş kredi kartları ek hesaplar derken ve biz yine başa döndük çalıştığı yerde uçan kuşa borcu var lütfen kendine bu eziyeti yapma inan bu kadar yüksek meblağ oynayan kişiler gözü dönmüş oluyor senide batırır hem maddi hem manevi ben şu an avukatla görüştüm bekliyorum gençliğine heba etme bi kumarbaz uğruna..
Siz hala boşanmadan devam mı ediyorsunuz bu kişşi ile..

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Patolojik kumar bagımlısı..Kendine değıl cocuguna bunu yapmamalısın.Boyle bir hayatı haketmiyor..Bır sure sonra psıkolojın bıtecek ve asıl tedavıye muhtac sen olacaksın.O tedavı asla olmayacak gıtse bıle numara yapacak.Bu dunyada en cok sevdıgı sey kumar neden bıraksın ki..Çocugunu bıle gözü görmemiş ötesi var mı..Senın onunde dusecegı duruma ,saygınlıgını kaybetmesını umursamamıs..Hayal et bagımlılıgının boyutunu..O herseyı sonuclarını bılerek yapıyor yanı kumar bagımlılıları sızofren degılller..Ama sen gelgıtlerın, yalanların,anlamlandıramamaların,borcların,fızıksel ve psıkolojık sıddetın ıcınde kaybolacaksın,,Bır sure sonra dogru -yanlış kavramın yıtıp gıdecek ve asıl faturayı o yavru cekecek..İste butun bu sebeblerden oturu kanıtları topla cunkı bosanmada ınkar gelecek, yalancı sahıltler, ınkar etmeler,,Ayrıca koparabılırsen senden aldıgı paralar ıcın faızı ıle 900 bın cıvarında senet al,,Hatta bunu almak ıcın yalan dahı konusabılırsın onların hayatı yalan cunkı ve cocugunun rızkı..Zaten omur boyu maasının dortte bırını alamayacak bırak sana odesın.

Eşiniz o kadar borcu yapıyor. Ve seni sözde olumlu cevaplar ile kandırmaya çalışıyor sizde inanıyor musunuz. Buna bu direk bosanma sebebidir kumar oynayan insandan hâlen medet bekliyorsanız.Evinde ne bereket olur ne huzur ne mutluluk ALLAHA emanetsiniz. 🤷‍♀️

Asla birakmiyorlar. Ben de ayni seyi yasadim. Sonra tekrar yapti. Hala borc icinde. Simdi bosanmaya hazirlaniyorum. 1 senemizin dolmasini bekliyorum.

Ben defalarca bu konuyla ilgili yazdım uyarmaya çalışıyorum insanları. Ben kendime yazık ettim siz de zararın neresinden dönerseniz dönün çocuk küçükken boşanın yarın aklı ermeye başlayınca boşanamayacaksınız kendinize yazık edeceksiniz. Affettim oynadı affettim üstüne üstlük o kadar nankör aşağılık ki bunlar teşekkür etmezler suçlarını kabul etmezler. Boşanma aşaması ve sonrası zorluk oluyor ama geçecek sonra iyi ki diyeceksin. Boşanmassan ömür boyu afedersin ama keriz gibi borç ödersin ve paranoya şizofren olur çıkarsın. Bir insan kocasına güveniyorsa o evlilikten bir bok olmaz

Şiddet, aldatma, alkol ve kumar bağımlılığı. Bunların affı yoktur, çözümü yoktur. Adamın hamurudur bunlar, bir kere yapıldı mı devamı her zaman gelecektir. Ben bu sitedeki birkaç istisna hariç öğretmen hanımların kendilerine yaşattıklarına şaşırıyorum açıkçası. Hiçbir güvencesi olmayan kadınların bile burda kötü bir evlilik konusunda daha tutarlı davrandıklarını daha doğru kararlar aldıklarını görüyorum. Siz eğitimli aklı başında bir insansınızdır diye düşünüyorum. Yapmayın bunu kendinize. 700 bin dediğimiz meblağ bir senede bir özel sektör çalışanı ile bir öğretmenin sıfırdan yeniden biriktirebileceği bir tutar değil. Hangi matematikle çıkarıldı bu sonuç anlamadım. Ha başkalarından alınarak toplanacaksa zaten bu yine borçtur. Yeni doğan bebeğinin de eşinin de rızkını geleceğini düşünmeden bu parayı çakip yatıran adamdan bu saatten sonra babalık da kocalık da beklenemez. Borç ödeme vb konular aileyi strese sokar, stres de bir kere kumar oynayanı bir daha kumara çeker. Bunun bir sonu yok. Kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün, iyi bir geleceği olabilecekken borç içinde yüzen, kavgaların olacağı huzursuz bir ailede zorluk yaşamasın

Telefon üzerinden başlamış. Hiçbir zaman kumar vs oynadığını görmemiştim ama son zamanlarda çok değişikti morali bozuktu vs meğer 1 buçuk milyona yakın kaybı oluşmuş o yüzden. O 700 bin bizim birikimimizdi. Şimdi ailesi de ödüyor. Ah ah bilmiyorum inanın bir daha yapar mı yapmaz mı kimse hiçbir şeyin garantisini vermiyor. Bu hayatta herkesin büyük bir hatası olmuştur. Ama bu kadar battıkça oynaması bağımlılığa işaret. Şuan düşündüğüm tek şey minik kızım. Ben ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten. Bilmiyorum bira gözlemleyip öyle mi karar vermeliyim. Bütün kartlarına el koydum zaten telefonuna da. 2.çocuğu asla 5-6 yıl boyunca asla düşünmem bunu ona da dedim sana güvenmem çok uzun sürer diye. Kafam gerçekten allak bullak bu yüzden sizlere danışmak istedim..

Direk boşa (boşanma avukatı olarak söylüyorum )

Direkt boşan. Hem bağımlı hem hırsız hem utanmaz hem merhametsiz

Ay birde devlet memurusun ve azımsadığın para da maaşına göre çok fazla. Ben de memurum sadece 70 bin kredi çektim. Ve 3 yıl ödeyeceğim. Ki çocuklarımın giderleri falan için kullandım.

Benim arkadaşimda ayni senin yasadiklarini yasadi durumlari cok iyidi ama kocasi varini yolunu kumara harcadi 2 cocugu var kumar oynadiginda bir cocugu yeni dogmustu oda töbe etti karisina yalvardi 3 sene oldu hic oynamiyor borclarinida hep kapatti şuan rahatlar ama her insan bir olmuyor senin esin yemin edip bir daha oynarmi bilemem sanada boşan diyemem karari iyi düşün kendin ver bir daha boyle birsey oluyorsa affetme hata 1 kere olur

Bir yılda nasıl ödeyeceksiniz kadrolu öğretmensiniz eşiniz sizle aynı kazaniyor yiyip icmeseniz direk maaşı verseniz dahi 700 bin etmiyor

Back
X