Merhabalar inanın sadece size yazmak için üye oldum yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve inanın aynılarını yaşadım ben ilk çocuğuma hamıleyken öğrendim kumar oynadığını kendisi itiraf etmişti çünkü artık çıkmaza girmişti aynı şekilde düğünde takilan bütün Altınlarımız,altımızdaki 5 yıllık değerli bir araba ve üstünede 400 bine yakın borç.ben tabi o halimle şok oldum ve hamile olduğum için çocuğumuzun hatrına bi şans daha verdim tam 4 sene birimizin maaşı+birimizin yarım maaşı gitti sonra ne mi oldu ben tam 8 sene bekledim ikinci çocuk için son 4 senedir hiçbirseyini görmemiştim kurtuldu dedim bu bağımlılıktan tekrar hamile kaldm ve yine aynı senaryo aslında hiç bırakmamış eve.düzenli para veriyordu ama hep kredi çekmiş kredi kartları ek hesaplar derken ve biz yine başa döndük çalıştığı yerde uçan kuşa borcu var lütfen kendine bu eziyeti yapma inan bu kadar yüksek meblağ oynayan kişiler gözü dönmüş oluyor senide batırır hem maddi hem manevi ben şu an avukatla görüştüm bekliyorum gençliğine heba etme bi kumarbaz uğruna..