• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun? Eşim kumar oynadı.

Eger karariniz bosanma yonunde olmazsa aklima gelenler:
  • kendinize ayri banka hesabi acmak ve birikimlerinizi oraya yapmak. Kazandiklarinizi oraya koymak.
  • bankadaki ortak kasaya fln iki kisi girme seklinde ayarlamak. Ya da yalniz girmesini onlemek. Secenekler var diye biliyorum.
  • yasal olarak esinizi kisitlamak ve sizin vasisi olmaniz.

Bu onlemlerden yapmak istediginizi hazir pismanim ne istersen fln diyorken cabucak yapin. Bir kac aya hadi oradan diyebilir.
Kendi adına açılan her banka hesabı tehlikeli çünkü haciz gelir muhtemelen evinize. El konur paraya eşi oldugu için. Ablam evi dagıttı asla üstune hesap felan açmıyor. Hemen icradan arıyorlar çünkü. Malesef 17 yaşındaki yigenimi bile arayıp annesini ve babasını evlerini sormuşlar. Çok zor durum bizde çok agır şeyler yaşadık. Yigenlerim maf oldu. Çocugunuza bunu yaşatmayın.

tebrikler iki bebeğiniz birden olmuş
ama biri biraz masraflı ve hayır asla düzelmeyecek

Ne ilk olduğuna inanırım ne de bu kadar büyük paralarla oynayacak kadar gözü dönmüş sorumsuz birinin bir daha oynamam dediğine. Bu borcu bitirip başka borcu öğreneceksiniz sonra onu ödemeye başlarsınız Bi yerde siz yeter artık diyene kadar bu döngü devam eder, üzgünüm. Keşke bebek olmadan önce bilebilseydiniz.

Ailem her daim arkamda durdu ve durur da. Allah a şükür mesleğim var çalışıyorum. Kızıma da bakarım. Ama ya bir daha oynamazsa diye düşünmekten vicdan azabı çekerim kızımı babasız bıraktım diye en büyük korkularımdan biri. Ben hiç böyle şeyler yaşamadım görmedim o kadar kötü bir şeymiş ki Allah gerçekten yaşatmasın kimseye. Söylediklerinizde çok haklısınız umarım benim için çocuğum için doğrusu olur

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Ben para konusunda bir daha asla guvenemezdim. Bosanir bosanmazsiniz o sizin bileceginiz is. Ama ben kumarin hastalik oldugunu dusunuyorum. Birakacagini sanmiyorum.

Ben o şansı bebeğim yeni doğduğunda verdim şimdi bana ait olmayan bir kredinin taksitini yatırıp bu sayfaya geldim siz düşünün artık... Düzelir umuduysa siz de profesyonel bir yalancı oluyorsunuz sonuç olarak ailemin yanindayim boşanma davası açtım. Oynamadigini söylüyor ama ben o eve dönsem yeniden başlamayacaginin garanti yok. Güvenim saygım sıfır

Öğretmenler bir suru cocukla ugrastigi icin sanirim ekstra sabırlı oluyorlar. Normalde 700k parayi hic etmek cinnet gecirme sebebi.
Adam tövbe eder tabi elinde parasi kalmamis. Neyse ki maasi zamaninda takir takir yatan memur karısı var. Simdi cikipta bosanmak istiyorum deseniz adam hem borcunu tek basina odeyecek hem cocuguna nafaka odeyecek hem kendi gecimini saglayacak, yapabilir mi? Tabiiki yapamaz. İnanmayin o tovbelere. Su an siz esiniz icin bankamatik kartisiniz.

Borçların çoğunu Babası ödedi şuan kalan meble 200-300 bin arası bir de benim giden araba param ve altınlarım .. güvenmeyeceğim uzun vadede belki hiç bu yüzden kafam karışık zaten. Bağımlı olmadığını yeni oynadığını söylese de maalesef inancım kalmamış..

Ooo hayir hesabi yanlis yapiyorsunuz. Esinizin size dolar ve altin olarak ne bozdurduysa o kadar borcu var. Cevredekilerin borcunu odemesi yetmez. Senet, sepet, sozlesme artık hukuki yolu her neyse belli bir surede size odeme yapacagina dair resmi evrak imzalarsa barismayi dusunun.

Allah’a asla büyük konuşmak istemiyorum ama affedemem. Bu devirde doğru düzgün para kazanmak için saatlerce milletin ağız kokusunu çekerken bu kadar büyük bir parayı kendi zevki için kaybeden bir adama ne saygı duyarım ne de eskisi gibi olabilirim. Sağlık problemi olur harcanır ne bileyim bir kazaya karışır verilir ama keyfine benim çocuğumun eğitimine belki yemesine giymesine harcayacağım belki ona yatırım yapacağım belki ailemize yapacağım bir parayı kaybetmesini affetmem. Ailesine de çok üzüldüm kendi evladı olmuş biri hala yakalarından düşmemiş. Ne çekilecek çileleri varmış insanların. Ailesi bu hikayede en çok üzüldüğüm kişiler oldu böyle bela insanları çekemiyorum sonsuza kadar parazit gibi ailelerini de kendi çamuruna bulaştıran

Yeni 3 aylık dünya tatlısı dünya güzeli bir bebeğim var.. bu süreçte o kadar kötü tecrübeler yaşadım ki. Eşim ben hamileyken benim sattığım arabamın parasını(dolar) ve düğün altınlarımı hepsini bankadan alıp kumarda kaybetmiş .. Keşke diyorum tümü bu olsa. Abime kadar varmış. Abimden bile ticaret yapıyorum ayağına almış. Ve daha ne ki akrabalarından iş arkadaşlarından ailesinden vs vs. Şuan 700 bin çocuğumun rızkı yok oldu üstüne borçluyuz millete. Ben ne yapayım ne olur akıl verin. Zoruma gidiyor param varken onun borçuna borçumuz demek. Kumarda kaybedilen paraya. Üstüne yalan dolan cabası. Neyse bütün ailesi öğrendi tövbe etti vs şans vermeli miyim gerçekten bir daha yapar mı ? Borcu ödenir bir yılda biter gider o değil mesele bir daha güvenebiliecek miyim ? Bu arada Öğretmenim ve kadrolu çalışıyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum ama çok huzursuzum. Sizden de fikir almak istiyorum ne olur ağır eleştirerek fikir beyan etmeyin yaşayan bilir zorluğunu Allah kimseye yaşatmasın ..
Yeni doğan bebeğine acımayan size acır mı? Ne şansı?? İşte herkese ders olsun, banka bilgilerinizi eşiniz bile bilmemeli. En güvenmemiz gereken insan böyle büyük kazık arıyor işte. Allah’ından bulsun. Ayrıca akşama kadar çalışıp onun borcunu ödeyeceğinize, kendi maaşınızla sıfır hayat kurun

Ailem her daim arkamda durdu ve durur da. Allah a şükür mesleğim var çalışıyorum. Kızıma da bakarım. Ama ya bir daha oynamazsa diye düşünmekten vicdan azabı çekerim kızımı babasız bıraktım diye en büyük korkularımdan biri. Ben hiç böyle şeyler yaşamadım görmedim o kadar kötü bir şeymiş ki Allah gerçekten yaşatmasın kimseye. Söylediklerinizde çok haklısınız umarım benim için çocuğum için doğrusu olur
Vicdan azabı çekmesi gereken karısı hamile iken bir hırsız gibi parasını çalan eşiniz. O size, doğmamış bebeğine acıdı mı? Hayır.

Kumar bağımlılığı önünü alabileceğiniz bir durum değil.

Ooo hayir hesabi yanlis yapiyorsunuz. Esinizin size dolar ve altin olarak ne bozdurduysa o kadar borcu var. Cevredekilerin borcunu odemesi yetmez. Senet, sepet, sozlesme artık hukuki yolu her neyse belli bir surede size odeme yapacagina dair resmi evrak imzalarsa barismayi dusunun.
Konu sahibi bu yorum çok güzel. Eşinize senet imzalatın. Size her ay para versin. Ama nasıl verecek orası meçhul. Ama ben boşar, o paraları da alırdım

Allah’a asla büyük konuşmak istemiyorum ama affedemem. Bu devirde doğru düzgün para kazanmak için saatlerce milletin ağız kokusunu çekerken bu kadar büyük bir parayı kendi zevki için kaybeden bir adama ne saygı duyarım ne de eskisi gibi olabilirim. Sağlık problemi olur harcanır ne bileyim bir kazaya karışır verilir ama keyfine benim çocuğumun eğitimine belki yemesine giymesine harcayacağım belki ona yatırım yapacağım belki ailemize yapacağım bir parayı kaybetmesini affetmem. Ailesine de çok üzüldüm kendi evladı olmuş biri hala yakalarından düşmemiş. Ne çekilecek çileleri varmış insanların. Ailesi bu hikayede en çok üzüldüğüm kişiler oldu böyle bela insanları çekemiyorum sonsuza kadar parazit gibi ailelerini de kendi çamuruna bulaştıran
adam resmen üç kuşağı birden yakmış. Oksijen israfı.

Konu sahibi bu yorum çok güzel. Eşinize senet imzalatın. Size her ay para versin. Ama nasıl verecek orası meçhul. Ama ben boşar, o paraları da alırdım

Valla nerden buluyorsa bulsun. Aradan 3 5 sene gecer, adamin eli bollasirsa yine ayni seyi yapacak. Olan konu sahibinin binbir emekle aldigi arabasina olacak

Malesef 17 yaşındaki yigenimi bile arayıp annesini ve babasını evlerini sormuşlar.
Bu cümleyi iyi oku konu sahibi. Siz affedip devam edeceksiniz belli. Kendi hayatınızın hiç bir önemi olmayabilir gözünüzde, ama daha 3 aylık evladınızın da mı yok? O şuan size muhtaç her anlamda, onu da mı tutup çekeceksiniz kumar batağına? Evladınıza reva gördüğünüz hayat bu mu?

Adam araba paranızı çalmış, yetmemiş düğün altınlarınızı çalmış, daha da yetmemiş eşi dostu, abinize varıncaya kadar dolandırmış resmen yalanla. Küçücük bebeğinin rızkını, geleceğini düşünmemiş, bir dakika durup ben ne yapıyorum diye düşünmemiş ama yakalanınca tövbe etmiş öyle mi? O tövbeyi neden kumarı ortaya çıkmadan etmemiş peki? Kumarı ortaya çıkınca edilen tövbeyle, aldatması ortaya çıkınca Kur'an a basılan el ölümüne kapışır sanırım...

Tüm ailesi öğrendi dediniz, sizin aileniz de öğrendi mi yoksa sakın söyleme nidaları ile saklamayı mı tercih ettiniz? Abiniz hala ticaret mi yapıyor sanıyor mesela damat beyi?

Herşey bir yana bebeğini bile gözü görmeyen, onu bile düşünmeyen adama ikinci şansı vermek, çocuğunuza yaptığınız en büyük ihanet olacaktır. Bunu sakın unutmayın...

Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi kusura bakmasın ama illa devam edeceğim evliliğime diyorsa ( ki diyor ) ödenecek ilk borç kendi arabasının parası ve altınları olmalıydı...

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi kusura bakmasın ama illa devam edeceğim evliliğime diyorsa ( ki diyor ) ödenecek ilk borç kendi arabasını parası ve altınları olmalıydı...
Adam gerçekten pisman olsa karisina bunun sözünü verirdi zaten. Bu kadinin diger dolandirilan insanlardan ne farki var? Ustelik daha kotu durumda. Gozu kapali guvendigi eşi tarafindan kandirilmis.

Adam gerçekten pisman olsa karisina bunun sözünü verirdi zaten. Bu kadinin diger dolandirilan insanlardan ne farki var? Ustelik daha kotu durumda. Gozu kapali guvendigi eşi tarafindan kandirilmis.
Adam el kadar bebeğini düşünmemiş, gözü görmemiş evladını, karısını mı düşünecek??? Konu sahibi de ikinci şansı vereyim derdinde...

Back
X