lütfen yardımcı olun fikirleriniz benim için önemli...

zaten sayısaldan tm ye geçmişsin mecbur bi sınıf değişikliği yaşayacakmışsın, yeni ortamlara da kolaylıkla alışabilirim diyorsan size yakın bir okula gitmende fayda var diyorum. çünkü sabah akşam o yol seni mahveder, daha bu işin dersanesi falan var bi de.
okulların puanlarına bakıp da aldanma, iş sende bitiyor. sen çalıştıktan sonra bütün okullar bir bence.hele de okullardan çok dersanelerin önem kazandığı ülkemizde.
bir de şöyle düşün:
madem o okulların puanları biraz daha düşük yani öğrencilerin durumu biraz daha kötü, senin de sivrilmen kolay olur öyle bir yerde ve iyi bir okul ortalaması yaparsın. sonuçta üniversite sınavında bu da etkili.

Sabah ve akşam yolu çekmek zor olur canım..Zaten bölümün degısecek ve emınım kı en kısa zamanda uyum saglarsın..

çok sağol canım gerçekten içimi rahatlattın :)
dershaneye de gidiyorum zaten bir de sabahın o saatinde kalkarsam kendime gelemem heralde bilmiyorumkismile
şu an kafamdaki soru işaretlerini yok etmeye çalışıyorum CADIARZU

rica ederim canım, yardımcı olduysam ne mutlu.

yakın arkadaşların vardır mutlaka ama hergün de sabahın beşinde kalkılmaz sırf onlardan ayrılmamak için de
haftasonlarında görüşmeye çalışırsınız artık sizde.
hem herkes günde 8saat uyurken sen ne diye daha az uyuyasın ki, yanıbaşında başka bir okul fırsatı varken yerimseniben

inşallah öyle olur canım bir de arkadaşım var o okulda ama yinede insan tedirgin oluyor yine de a.s.

Okul ortamı sonuçta kaynaşman çok daha kolay olur,derslerdi,sınavlardı derken bi bakmışşın hepsiyle arkadaş olmuşsun canım..Allah yardımcın olsun..

evet çok yakın arkadaşlarım var onlardan ayrılmak zor geliyor
ama ben alışamamaktan korkuyorum...
onlar da iki senedir beraber arkadaşlıklar oturmuştur çünkü nasıl biz yakın arkadaşsak onlar da öyle
of of bu tadilat da bizim okulu buldu mafoldumben

Okul ortamı sonuçta kaynaşman çok daha kolay olur,derslerdi,sınavlardı derken bi bakmışşın hepsiyle arkadaş olmuşsun canım..Allah yardımcın olsun..

mutlaka kaynaşılır ama o alışma dönemi eyvahedigeldismile
sağol moral verdiğin için canım :)

iyi de o okuldakilerde alan değişikliğinden dolayı bi sınıf değişikliği yaşayacaklar, bi kere de sınıflar değişti mi eskisi gibi sık görüşme imkanı olmuyor. olsa bile teneffüslerde 10dk.cık bişey. ister istemez kopuluyor.
bence şu an onlarla eşit durumdasın cnm.yerimseniben

ablacım değişen bişey yokki mesela ben lisedeyken kaç defa sınıfım değişti...yani aynı okuldayken bile yeni sınıfa alışman gerekiyor..bence en iyisi en yakın yerdeki okula git...çünkü istanbul gibi bi yerde uzak bi okuldansa yakın bi yer daha cazip gibi geliyo bana...

onlar zaten alan değişikliği yapmışlardı alanı değişticek olan benim yani onlar sınıf değişikliği yaşamayacak
bir de benim ikinci yabancı dilim fransızca onların ki almanca... öğrenebilir miyim ki?
of hiç derdim bitmiyor ya
baştan hedeflerimi koymuş olsaydım şimdi bu sorunları yaşamayacaktım mafoldumben

haklısın canım hem ben yabani değilim ki alışırım dimi delikafaduldenbilmiyorumkismile

canım ben lisedeyken benim okulum eve 1,5 saatti, dersanem, okulum ve evim çok alakasız yerlerdeydi günde 5-6 saatim yolda geçiyodu, 6 otobüs değiştiriyodum bi günde gerisini sen düşün... öldüm, bittim, eve gelip direk yatağa giriyodum ertesi gün yeniden başlıyodu maraton, ömrümden ömür gitti, bilirim nası bişey olduğunu yani...

bence de fırsatın varsa okulunu değiştir, hem alan değişikliği de yapmışsın, sınıfın da değişcekti zaten... bu arada arkadaşlarını hiç düşünme bence zaten sınıf değişince zamanla aradaki samimiyet biter, hatta 4 sene aynı sınıfta olduğun canım ciğerim dediğin insanlarla mezun olunca doru düzgün görüşmezsin bile

sağol cevabın için canım :)
evet 9 da yatmak gerçekten kötü bir şey...
zaten okul dönemi hiç tv izleyemiyorum ders çalışıyım desem hemen uykum geliyor...
öss yi de etkiler diye düşünüyorum seni etkilediğini düşünüyor musun?

ben okulumu ve arkadaşlarımı değiştirmezdim heralde....
ama karar senin

Şuan 11. sınıfa geçmişsin benimle aynı yaştasın yani :) Aynı sorun bende de var canım taa liseye başlayacagım zaman başka bir okul vardı puanı daha yüksekti oraya gitmek istedim ama 1 saatlik yol var zorlanacagımı düşündüm taban puanı bnm puanımdan 40 puan! düşük bi anadolu öğretmen lisesinde okuyorum şuan diğer düşündüğüm uzak olan okul da anadolu öğretmen lisesiydi.. Şuan mutluyum bazı arkadaşların da dediği gibi okulun da etkisi var tabi ki ama yine de öğrencide bitiyo herşey.. Bir de seneye üniversite sınavlarımız olcak uykusuzluklar yolda geçen zaman kaybı eminim büyük ölçüde etkileyecektir seni bunları da düşün lütfen :) Umarım hayırlısı olur hakkında :)

en iyisini yapmışsın canım ben de başta öyle bir karar verseydim şimdi zorluk çekmeyecektim ...
ama her şeyde bir hayır vardır istanbulu öğrendim iyi arkadaşlar edindim ama geleceğimi de düşünmeliyim off bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…