lütfen yardımcı olun fikirleriniz benim için önemli...

benim lisede olduğum dönemde lise 3 yıldı ve ben de öss ye girmeme 1 bucuk yıl kala, 10. sınıfta okul değiştirmek hatta şehir değiştirmek zorunda kaldım.
ben de anadolu lisesi mezunuyum tatlım.
puanıma yakın bir okul sayılırdı geçtiğim okul.
tabi ki arkadaş çevrenden ayrılıyor olman zor.
ama istanbul şartlarında yaşıyor olduğumdan iyi biliyorum ki, bu şehrin trafik sorununu yaşamak da zor.
tatlım bence kararını werirken eğitimini düşün,
öyle ya da böyle 2 sene geçer..
sen idealini belirle ve hangi okulda okursan idealine daha yaklaşırsın bunu hesap et derim ben ablacım..

benim lisede olduğum dönemde lise 3 yıldı ve ben de öss ye girmeme 1 bucuk yıl kala, 10. sınıfta okul değiştirmek hatta şehir değiştirmek zorunda kaldım.
ben de anadolu lisesi mezunuyum tatlım.
puanıma yakın bir okul sayılırdı geçtiğim okul.
tabi ki arkadaş çevrenden ayrılıyor olman zor.
ama istanbul şartlarında yaşıyor olduğumdan iyi biliyorum ki, bu şehrin trafik sorununu yaşamak da zor.
tatlım bence kararını werirken eğitimini düşün,
öyle ya da böyle 2 sene geçer..
sen idealini belirle ve hangi okulda okursan idealine daha yaklaşırsın bunu hesap et derim ben ablacım..

zaten başıma ne geldiyse o idealler yüzünden geldi :P
şaka bir yana haklısın ablacım bende öyle yapmaya çalışacağım umarım doğru bir karar veririm pişman olmam...

doğru haklısınkaydirigubbakcemile2 sorma nedenim şu, hani bir kabataşla başka bir lise bir değildir.. aradaki fark bu kadar büyükse bırakma derim..

kabataş kadar olmasa da iyi bir lise öyle diyim ...aradaki fark 15 puan falan gitmeyi düşündüğüm okulla benim okulum arası

sağol cevabın için canım :)
evet 9 da yatmak gerçekten kötü bir şey...
zaten okul dönemi hiç tv izleyemiyorum ders çalışıyım desem hemen uykum geliyor...
öss yi de etkiler diye düşünüyorum seni etkilediğini düşünüyor musun?
şu an düşünüyorum da mutlaka etkilemiştir ama çok iyi bi puanla en iyi üniversitelerden birinde okuyorum, ama bunda benim ders çalışmaktan başka bişey yapmamam etkili olmuştur sanırım, çünkü ben yolda bile ders notlarına bakardım;)

şu an düşünüyorum da mutlaka etkilemiştir ama çok iyi bi puanla en iyi üniversitelerden birinde okuyorum, ama bunda benim ders çalışmaktan başka bişey yapmamam etkili olmuştur sanırım, çünkü ben yolda bile ders notlarına bakardım;)

aynen bende yazılı dönemlerinde çalışıyordum kaydirigubbakcemile5
bugün gittik konuşmaya babamla eğer istersem geçebiliyorum kontenjan falan varmış
bende kararımı vermeye çalıiıyorum galiba değiştircem okulumu eyvahedigeldismile

kesinlikle değiştirmeni öneririm
yol insanın ömrünü tüketiyor hele istanbul gibi bir yerde
dersane de olacakmış
eve döndüğünde bırak ders çalışmayı yemek yemeye bile halin kalmaz inan
bir an önce yatmak istersin
hakkında hayırlısı olsun

mozarellaaakaydirigubbakcemile5
senin adına çok üzüldüm
çünkü yol benim için de problem
1 saatimi alıyor çok erken kalkmak zorunda kalıyorum üstelik okulun durağından evime giden otobüs 25 bazen de 40 dk da bir geliyor
öyle yağmurlu havaları durakta geçirdiğim olmuştur
bu sebepten okulunu değiştirmeni öneririm ben de
zaten çabuk alışırsın sorun olmaz bence

kesinlikle değiştirmeni öneririm
yol insanın ömrünü tüketiyor hele istanbul gibi bir yerde
dersane de olacakmış
eve döndüğünde bırak ders çalışmayı yemek yemeye bile halin kalmaz inan
bir an önce yatmak istersin
hakkında hayırlısı olsun

bayramdan sonra değiştiricem okulu galiba ama bir türlü kesin kararımı veremiyorum bilmiyorumkismile
teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

mozarellaaakaydirigubbakcemile5
senin adına çok üzüldüm
çünkü yol benim için de problem
1 saatimi alıyor çok erken kalkmak zorunda kalıyorum üstelik okulun durağından evime giden otobüs 25 bazen de 40 dk da bir geliyor
öyle yağmurlu havaları durakta geçirdiğim olmuştur
bu sebepten okulunu değiştirmeni öneririm ben de
zaten çabuk alışırsın sorun olmaz bence

inşallah canım İstanbul'un en sevmediğim yanı bu zaten nerede oturursan otur mutlaka bir yerlere uzaksın:sm_confused:
inşallah alışabilirim

Back
X