Lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi

Mucizemi bekliyorum163

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
2
0
1
22
Hanımlar merhaba size bir sorum olucak lütfen yardımcı olur musunuz
Benim en son regl tarihim 10 Ağustos 11ağustosata klomen kullanmaya başladım 16 ağustosta bıraktım 26 Ağustos’ta doktora gittim sol tarafta 17 mlm yumurta olmuş dedi ilişki günleri verdi 27 Ağustos ve 29 Ağustos somra 4 eylülde kontrole çağırdı gittim vajinal muayene ile yumurtlama olmuş dedş hatta yanındaki hemşireye ultrasonda gösterip progesteronda Yükselmiş zaten dedi bi kaç bişey daha dedi ama anlamadım ben somra hamile kalmazsan tekrar gel dedi bende heyecanla sormadım hiç hamilelik olmuş olabilir mi diye şimdi bugün tam 1 ay oldu adetim geçen ay 10 da olmuştım bugün sabah kaset test yaptım ama çıkmadı acaba geç döllenme olmuş mudur bu arada yaklaşık 2 aydır adetim 1 hafta erken geliyordu biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen cevaplar mısınzı

Bişey yazıcak kimse yok mu yA
Canım negatifse negatiftir.Bazrn bazı şeyleri kabul etmeyi bilmek kendimize yaptığımız büyük bir iyiliktir.beklenti bazen insanı yorar enerjini önümüzdeki ay için toparla.ve inan er yada geç Allah bana bu evladı verecek diye.Geç döllenme evet nadirende olsa bazı kişilerde oluyor ama her klomen kullanan kişi geç döllenme yaşamaz . inşallah acilen hamilelik haberini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…