- 10 Eylül 2025
- 17
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Mucizemi bekliyorum163
-
Canım negatifse negatiftir.Bazrn bazı şeyleri kabul etmeyi bilmek kendimize yaptığımız büyük bir iyiliktir.beklenti bazen insanı yorar enerjini önümüzdeki ay için toparla.ve inan er yada geç Allah bana bu evladı verecek diye.Geç döllenme evet nadirende olsa bazı kişilerde oluyor ama her klomen kullanan kişi geç döllenme yaşamaz . inşallah acilen hamilelik haberini alırsınBişey yazıcak kimse yok mu yA
Canım negatifse negatiftir.Bazrn bazı şeyleri kabul etmeyi bilmek kendimize yaptığımız büyük bir iyiliktir.beklenti bazen insanı yorar enerjini önümüzdeki ay için toparla.ve inan er yada geç Allah bana bu evladı verecek diye.Geç döllenme evet nadirende olsa bazı kişilerde oluyor ama her klomen kullanan kişi geç döllenme yaşamaz . inşallah acilen hamilelik haberini alırsın
Merhaba bugün yumurtlamamın 13 günü sabah ilk idarla yaptım hafif bir çizgi çıktıCanım negatifse negatiftir.Bazrn bazı şeyleri kabul etmeyi bilmek kendimize yaptığımız büyük bir iyiliktir.beklenti bazen insanı yorar enerjini önümüzdeki ay için toparla.ve inan er yada geç Allah bana bu evladı verecek diye.Geç döllenme evet nadirende olsa bazı kişilerde oluyor ama her klomen kullanan kişi geç döllenme yaşamaz . inşallah acilen hamilelik haberini alırsın
Geçikmenin kaçıncı günüMerhaba bugün yumurtlamamın 13 günü sabah ilk idarla yaptım hafif bir çizgi çıktı
2Geçikmenin kaçıncı günü
Tekrar test yaptın mı canım son durum ne
Dün beta baktırdım 15 çıktıTekrar test yaptın mı canım son durum ne
TebriklerDün beta baktırdım 15 çıktı
Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı Allah’ım ne yapacağımTebrikler
Ne zaman yaptınız gebelik testleri sabah ilk idrar ile yapılıyor yedik içtikleriniz beta hormonunu seyrelttiği için çıkmamış olabilir. Şuan betanız eğer sağlıklı ilerlediyse 30 civarları olmalı. 2 günde bir 2ye katlıyor. Ve henüz çok yeni. Ondan dolayı çıkmama ihtimali yüksek.Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı Allah’ım ne yapacağım
Yaklaşık 2 saat önce yaptımNe zaman yaptınız gebelik testleri sabah ilk idrar ile yapılıyor yedik içtikleriniz beta hormonunu seyrelttiği için çıkmamış olabilir. Şuan betanız eğer sağlıklı ilerlediyse 30 civarları olmalı. 2 günde bir 2ye katlıyor. Ve henüz çok yeni. Ondan dolayı çıkmama ihtimali yüksek.
Böylr çıktıNe zaman yaptınız gebelik testleri sabah ilk idrar ile yapılıyor yedik içtikleriniz beta hormonunu seyrelttiği için çıkmamış olabilir. Şuan betanız eğer sağlıklı ilerlediyse 30 civarları olmalı. 2 günde bir 2ye katlıyor. Ve henüz çok yeni. Ondan dolayı çıkmama ihtimali yüksek.
Ben beta 50yi bile sabah çok silik görmüştüm. Siz yatmadan önce yapmışsınız. Bravo yani. Yarın gidip kan verin. Emin olursunuz.Yaklaşık 2 saat önce yaptım
Oncelikle stresten uzak durup akisina birakin ve bekleyin bi kac gun sabah ilk idrarla deneyin benimde testim yok denilecek kadar silikti herkes bana negatif bosuna pozitif dememizi bekleme vs demsti suan gebeyim darisi size ve isteyen herkese insallahAz önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı Allah’ım ne yapacağım
Perşembe günü doktora gideceğim beklemeli miyim yoksa yarın kan vermeli miyimBen beta 50yi bile sabah çok silik görmüştüm. Siz yatmadan önce yapmışsınız. Bravo yani. Yarın gidip kan verin. Emin olursunuz.
Lütfen dua edin bana cuma günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı pazar kan verdim 15 çıktı bu akşam erken gebelik testi yaptım aşırı derecede silik çıktı cuma günü daha belirgindi çok üzgünüm kahroldum resmenOncelikle stresten uzak durup akisina birakin ve bekleyin bi kac gun sabah ilk idrarla deneyin benimde testim yok denilecek kadar silikti herkes bana negatif bosuna pozitif dememizi bekleme vs demsti suan gebeyim darisi size ve isteyen herkese insallah
Siz bilirsiniz Perşembe beta daha da yükselmiş olur aslında. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Ve test yapmayı bırakın derim. Sabırlı olmakta fayda var.Perşembe günü doktora gideceğim beklemeli miyim yoksa yarın kan vermeli miyim
Bence stres yapma iki test al hem kaset hem erken gebelik persembe hastaneye gitmeden sabah ilk idrarla yap oyle git hergun yapip kendini sadece strese sokarsinPerşembe günü doktora gideceğim beklemeli miyim yoksa yarın kan vermeli miyim
Bence stres yapma iki test al hem kaset hem erken gebelik persembe hastaneye gitmeden sabah ilk idrarla yap oyle git hergun yapip kendini sadece strese sokarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?