- Konu Sahibi Mucizemi bekliyorum163
-
Rabbim gonlune gore versin stres yapma insallah gebesindirLütfen dua edin bana cuma günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı pazar kan verdim 15 çıktı bu akşam erken gebelik testi yaptım aşırı derecede silik çıktı cuma günü daha belirgindi çok üzgünüm kahroldum resmen
Gebe misiniz sizdeSiz bilirsiniz Perşembe beta daha da yükselmiş olur aslında. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Ve test yapmayı bırakın derim. Sabırlı olmakta fayda var.
Cuma günü betam hamilesin dedi yarın inşallah dr'a gideceğim umarım her şey yolundadır.Gebe misiniz sizde
Cok dikkatli ol bu surecte bilmeden ilac alirsan gebelik varsa Allah korusun dusuk olurİnşallah vardır ya aslımda belirtilerim de vardı ama anlamdım acile gittim idrar yolu enfeksiyonu var dediler bir ilaç verdiler onu kullandım dün gece acaba ondan dolayı test çakmamış olabilir mi
Hadi hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versinCuma günü betam hamilesin dedi yarın inşallah dr'a gideceğim umarım her şey yolundadır.
Siz galiba beni anlamak istemiyorsunuz. Hanımefendi beta denilen şey bir hormondur. Yani o çizgiyi belirleyen hormon. İki günde bir değerini 2ye katlar. Mesela 15 çıkmış 2 gün sonra 30 civarı olur. Ve sizinki şuan testte belirli olamayacak kadar yeni. Yedik içtikleriniz de hormonu seyreltmiş. E zaten yeni. Nasıl çıksın kiİnşallah vardır ya aslımda belirtilerim de vardı ama anlamdım acile gittim idrar yolu enfeksiyonu var dediler bir ilaç verdiler onu kullandım dün gece acaba ondan dolayı test çakmamış olabilir mi
Estağfurullah siz kusura bakmayın olur öyle.Hadi hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versinbasta biraz sorun yasadik kusura bakma hamilelik hormonlari
Insan gebelik isteyince napacagini bilemiyor cidden heran bakip varmi yokmu kontrol etmek istiyor isteeSiz galiba beni anlamak istemiyorsunuz. Hanımefendi beta denilen şey bir hormondur. Yani o çizgiyi belirleyen hormon. İki günde bir değerini 2ye katlar. Mesela 15 çıkmış 2 gün sonra 30 civarı olur. Ve sizinki şuan testte belirli olamayacak kadar yeni. Yedik içtikleriniz de hormonu seyreltmiş. E zaten yeni. Nasıl çıksın ki
Ilk gebelikmi sizin beta kcEstağfurullah siz kusura bakmayın olur öyle.
Gereksiz stres yapıyor yaşı küçük sanırım ondan.Insan gebelik isteyince napacagini bilemiyor cidden heran bakip varmi yokmu kontrol etmek istiyor istee
Benim öncesinde 1 kürtajım var. Cuma günü 99 çıkmıştıIlk gebelikmi sizin beta kc
Test böyleSiz galiba beni anlamak istemiyorsunuz. Hanımefendi beta denilen şey bir hormondur. Yani o çizgiyi belirleyen hormon. İki günde bir değerini 2ye katlar. Mesela 15 çıkmış 2 gün sonra 30 civarı olur. Ve sizinki şuan testte belirli olamayacak kadar yeni. Yedik içtikleriniz de hormonu seyreltmiş. E zaten yeni. Nasıl çıksın ki
Testleri at. Artık kandan takip et testler stresten başka bir şey yapmıyor. Çünkü çoğu değişik algılama formundaTest böyle
Ilk gebelik ise normaldirGereksiz stres yapıyor yaşı küçük sanırım ondan.
Insallah saglikli bir gebeliktir bu sefer ve saglikla alirsiniz kucaginizaBenim öncesinde 1 kürtajım var. Cuma günü 99 çıkmıştı
kürtaj olduktan ne zaman sonra hamile kaldınızBenim öncesinde 1 kürtajım var. Cuma günü 99 çıkmıştı
8 ay korunduk 3 ay da denedik yani toplam 1 seneye yakın. Ama sanırım rahmin tam olarak toparlanması kürtajdan 2-3 ay kadar sürüyormuş.kürtaj olduktan ne zaman sonra hamile kaldınız
anladım. benimde 2 ay oldu hiç korunmadık korun denmedi. Ama henuz gebelikte olmadı8 ay korunduk 3 ay da denedik yani toplam 1 seneye yakın. Ama sanırım rahmin tam olarak toparlanması kürtajdan 2-3 ay kadar sürüyormuş.
Biz istemediğimiz için korunduk. Ovulasyon testleri bu anlamda işe yarıyor. Laboquick öneririm.anladım. benimde 2 ay oldu hiç korunmadık korun denmedi. Ama henuz gebelikte olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?