• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi

İnşallah vardır ya aslımda belirtilerim de vardı ama anlamdım acile gittim idrar yolu enfeksiyonu var dediler bir ilaç verdiler onu kullandım dün gece acaba ondan dolayı test çakmamış olabilir mi

İnşallah vardır ya aslımda belirtilerim de vardı ama anlamdım acile gittim idrar yolu enfeksiyonu var dediler bir ilaç verdiler onu kullandım dün gece acaba ondan dolayı test çakmamış olabilir mi
Siz galiba beni anlamak istemiyorsunuz. Hanımefendi beta denilen şey bir hormondur. Yani o çizgiyi belirleyen hormon. İki günde bir değerini 2ye katlar. Mesela 15 çıkmış 2 gün sonra 30 civarı olur. Ve sizinki şuan testte belirli olamayacak kadar yeni. Yedik içtikleriniz de hormonu seyreltmiş. E zaten yeni. Nasıl çıksın ki

Siz galiba beni anlamak istemiyorsunuz. Hanımefendi beta denilen şey bir hormondur. Yani o çizgiyi belirleyen hormon. İki günde bir değerini 2ye katlar. Mesela 15 çıkmış 2 gün sonra 30 civarı olur. Ve sizinki şuan testte belirli olamayacak kadar yeni. Yedik içtikleriniz de hormonu seyreltmiş. E zaten yeni. Nasıl çıksın ki
Insan gebelik isteyince napacagini bilemiyor cidden heran bakip varmi yokmu kontrol etmek istiyor istee

Test böyle

Eklentiler

• 762303FF-500E-4A37-9CEA-1AA9F3291737.webp
    762303FF-500E-4A37-9CEA-1AA9F3291737.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 107
Kuzum HCG önce kana sonra idrara geçer. Değerin zaten çok düşük. Ben ilk gebeligimi kanda 33 le öğrenmiştim ve idrar testinde neredeyse yok gibi belirsizdi çizgi. Sakin ol ve yarın kan ver. Şu idrar testlerinin yakasını da bırak artık. Zaten kanda çıkmış daha ne kurcaliyorsun:)

Back
X