• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi

Bir ay innovita ile denedik ama çok uğraştırıcı oldu benim için, aynı saatte yapılması vs. düzensiz regl günüm var bir türlü göremedim yumurtlamayı falan.
Akşam 8 gibi yapabilirsiniz. Uğraştırıcı oluyor ama işe yarıyor. Doktora gittiniz mi peki adet düzensizliği için

Akşam 8 gibi yapabilirsiniz. Uğraştırıcı oluyor ama işe yarıyor. Doktora gittiniz mi peki adet düzensizliği için
şöyle aslında bekarlıgımdan beri düzgün regl olmuyordum. ama evlendikten sonra daha düzene girdi. çatlama iğnesi klomen vs denedik 3-4 kez. 2 kez kimyasal geçirdim, birinde düşük oldu işte.

Kızlar merhaba kafama takılan bir konu var degerlendirirseniz çok memnun olurum 🌸 pkos tan dolayı regli düzensizliğim var bu ay başında 3 gün sadece kahverengi lekelenme yaşadım çok az miktarda sonra akıntı çoğalması oldu test yaptım negatif ancak 3-4 gündür mide bulantısı(sabahtan akşama kadar ara ara oluyor) ve baş dönmesi yaşıyorum(sadece akşam saatlerinde) vücudumda yanma oluyor,geçen günlerde kasıklarda batma hissettim ağrı gibi ama zorlamadı,2-3 gündür de sol göğüsümde ağrı var ucunda yanma,PKOS olduğu için emin olamıyorum testte (awox)negatif çıkınca üşüttüm mü diyorum sizce geç döllenme yada gebelik olabilir mi?Yorumlayabilir misiniz?

Kuzum HCG önce kana sonra idrara geçer. Değerin zaten çok düşük. Ben ilk gebeligimi kanda 33 le öğrenmiştim ve idrar testinde neredeyse yok gibi belirsizdi çizgi. Sakin ol ve yarın kan ver. Şu idrar testlerinin yakasını da bırak artık. Zaten kanda çıkmış daha ne kurcaliyorsun:)
Peki kaç gün gecikme ogrendiniz

Back
X