Lütfen yardımcı olun kızlar, artık düşünemiyorum :(

Bu insan sadece sana zarar verecektir

Simdiden beklentilerini açik açik gostermis

Bitir ve gorusme...Bence senin için bu daha iyi ve dikkatli ol

canım sende zaten bu kişinin niyetini anlamışsın sadece bizden onay bekleyip içini rahatlatmak istiyosun sanırım ama belli zaten herşey ortada yol ver gitsin amacı o deilse zaten peşini bırakmaz

of bu erkekler duygusuz yaratıklar akılları fikirleri cinsellik bence hemen uzaklaşmalısın bu adamdan.

canım bencede biran önce kurtul kendi yolunu ciz karşına daha iyi birisi çıkıcak hakkında hayırlısı olsun canım onuda görmezden gel anlasın ne yaptıgını ewinede gitmee hoş kalla.s.

sakın yakınlaşma bile bununla..
beyni şeyine düşmüş diye bi tabir vardır yani kusura bakma ama durum onu gösteriyo! hemen koy tavrını, yüzüne bile bakma terbiyesizin...

kızlar konuştum ve söledim açık açık o da ilk önce bi şok oldu ve bi kaç sn durduktan sonra yok ya nasıl bitireyim ben seviyorum seni nasıl vazgeçeyim gibi laflar etti bende söledim isteklerini yapamam diee peki ozman arkadaşız falan dedi ama çok üzüldü ama bu üzüntüsü neden anlayamadım sevmese görüşmek istemezdi diilmii çünkü ben herşeyi bitirdim

Cnm benim koy tavrını ben senin evine falan gelmem de buluşmak istediğinde bahaneler uydur bakalım mutlaka sorun çıkarır yine sonra da sen hep böle yapıyosun benim düşüncelerime yer vermiyorsun diye sende söylen ona ve kapat telleri bencede amacı başka
sen onun evine gittiğinde ve ailen başka yerlere gittiğinde sana daha yakın davranıyorsa bu iş de bi iş var
Kullanılma cnm
Erkekler için kendimizden ödün vermeyelim

evet kesinlikle öyle zaten koydum tavrımı ama pek vazgeçicek gibi görünmüoo yanii acaba gerçekten mi sevio benim kafam ytine karıştı

arkadaşım seven insan herzaman sever annengil yokken değil

biliyorum zaten bilmesem ayrılmam ama artık bi daha gitmicemi ayrıldığımzı herşeyi söledim yinede sevdiğini vazgeçemediğini söledii doğrumudur acaba bu

canımcım sen bence daha tanıyamamıssın bu cocugu ki senden vazgecemem falan demıs acaba dogrumu dıyorsun..Hala kafan karısık..Daha cok gencsın be canım,önüne daha kımler cıkacak kım bılır..Her yasanan sey bır tecrubedır tatlım..Düşünsene hep acabalarla gececek bır evlılık nasıl olur??

olmaz tabii.çok haklısınız.ya benim için tamamen bitti ama insan da düşünmeden edemiyo iştee

dogru bıtanem,ınsanın içi içini yer ve bi ısık görmek ınanmak ıstersın..Ama unutma balık baştan kokarmış...

Sende durumun absürtlüğünün farkındasın aslında...Seven-değer veren biri böyle yapmaz..Bir an önce uzaklaş canım.. :teselli:

dün tamamen bitirdik.ilk başta şok oldu üzüldü dedim ya sonra tlf açtı işte ben hayata inat yaşıcam görürsün alışkınım böyle şeylere dio herzman bıunu yapıo ve şimdi benim çok güçlü olmam gerek nasıl güçlü durucam bilemiyorumm ama alta kalmamam gerek o şimdi kendini göstermek için elinden geleni yapıcak çünkü..ay işim yok bunla uğraşıyorum ya zorla uğraştırıo

Allah hakkında hayırlısını versn canım.. Tabıkı bıten bır ılıskının ardından uzulursun,doğanın kanunu bu.. Sen duygularınla deil mantıgını kullanarak bıtırdıgın ıcın hep içinden bır yerlerden bır ses dürtüyor seni..Burukluk var,bır sersemlık var şimdi.. Ama gececek ve zamanla ne kadar dogru karar verdıgıne sende ınanacaksın..a.s.

canım,şayet o adamla devam edersen inan dertlerin bundan çokkkkkk daha büyük ve içinden çıkılmaz olur..ki en büyük sorunun ne olacağını UMARIM anlamışsındır..o zaman ah vah etmek hiç bi işine yaramaz..

şimdi ayrılık acısıyla başetmen daha kolaydır emin ol (diğer sorunlara kıyasla) iki üç gün arabesk takılırsın,kendini yerden yere atarsın,ama sonra kendine gelirsin..kendini kimseye kulandırma..sevgiden önce saygı olmazsa herzaman sen üzülürsün..seviler.

bu üzüntüsü neden anlyamadım demişsin..bu kadar saf olma be güzel kardeşim..adam kullanacağı materyali elinden kaçırdığı için üzülüyo..senle arkadaşça devam edelim görüşelim demesinin sebebide,senin ona karşı ne kadar yakın e ilgili olduğunu,yani ona karşı boş olmadığını biliyor..bi kaç gün efendi çocuk olurum,güvenini tekrar kazanırım,sonra yine yapacağımı yaparım mantığında..

sen hala onu düşünüyosan bizim brda yorum yapmamız sadece zaman kaybı diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…