Lütfen yardımcı olun kızlar, artık düşünemiyorum :(

sevsede sevmesede olmıcak ama süreklii arkadaşlarıyla bile bana bişeler sölüüoo arkadaşı gelmiş siz ayrılamazsınız falan dio bende ayrıldık ama dedim böyle olmak zorunda dedim anlıcanız etrafımda dönüo hiç dönmediğği kadar bana çok çektirmişti ben çok alttan aldım kültürlerimiz herşeyiimiz farklı olduğu halde yani kimsenin yakıştırmadığı bi çifttik her konuda ama ben sahip çıkımıştım o ise evden başka bişe bilmedi..inşallah kurtulurum ama arkadaşları da kendide tam bi belaymış (((((((((((

kesinlikle normal birisi dğeil canım,derhal kurtul ondan derim.....sevgi değil bu,kaybetme hırsı..nasıl olurda gider diye hırs yapıyor,gerekirse kuzu postuna bile giriyor,ama sebep belli..asla ve asla seviyor diye düşünme tatlım,sağlıklı bir insan değil bu kişi en kısa zmanda kurtulmaya bak

sanırım öyle ((((( ben çektim fazlasıyla sıra onda zaten allaha havale etttim onu da arkadaşlarını da

tatlım bu çocuk saplantılı.sevgi değil onunki saplantı.bu dahada beter bişi.vazgeçememe durumu.hiiççç önemseme ve seviyormu acaba diede ikileme düşme.sevseydi daha ik teklifinde sen ciddi ciddi reddettiğinde utanır bi daha kırmazdı.o ne yaparsa yapsın.üniversitedesiniz galiba.üniversite hayatı çok rahattır ders bittimi at kendini sınıftan başka cafe ye git,çık arkadaşlarında bahçede ol,boş derslerde okulda olma.ders dışında aynı ortamda olma.ve sakkın yalnız kalmamaya çalış.en az bi kız arkadaş olsun yanında.eve giderken bile.ama sakinliğini ve seviyeni koru.bu çok önemli.ne bilim zıplama yani.ağırbaşlı ol,arkadaşlarıyla muhabbeti kes.onun bulunduğu ortamlarda mecburen bulunuyorsan dikkatini başka bişeye ver ve o ortama dahil olma.aşırıklıkarın sakın olmasın.bu kez napacağı belli olmaz nefret edip kin almak için manyakça yollar dener.aman başın belaya girmesin.sakın başka bi erkek arkadaşa sığınma.bu yapacağın büyük hata olur.adın çıkar allah korusun.belki çookk sonra seneye falan mesela.okul bitincede o memleketine döner nasılsa.bu anları en hasarsız atlat.sakın acı çekeyim deme asla değmez böyle kalitesiz tipler için.daha nelerrr çıkacak karşına sen gör bak.şimdiki aklım olsa aahhhh ahh :)))))))))))))))

sonunDa pes etti kızlar ne istersen kabulüm dedi ne evime gel ne bişee sen yeterki güven bana dedi ben herşeye hazırım dedi yeterki bitmesin dedi ve ben ilk kez onu böyle görüyrm

eğer yaparsamda bi daha arkanı bile dönme dedi bunun sözleşmesi oolsa valla yapıcam dioo :)

vermio evet kabul etti zaten ama öyle olmıcak dio artıkk herşeyi anladım dioo nasıl inanıcam yaa nasıllllllllll ((((((((((((((((

anlamıcaksın zaten hayatım!!

bu adam gerektiğinde her kılığa iyi giriyor..sakın ha,sakınnnn!!!

neden hayatını sorunsuz biri ile birleştirmeyesinki?????

hala hayatın çok başındasın,daha güzel,sağlıklı insanlar varken neden onunla kendini mahfedesinki!![/B][/I]

canım bence yol yakınken dön derim. şimdiden bu kadar problem yaşıyorsan evliliğinizi düşenemiyorum.bence bu konuda biraz duygusal değil de mantık olarakta düşünmelisin...sonra daha büyük üzüntüler çekmekten daha iyidir.ayrıca sanırım cinsellik te çok önemli ona göre ilişkinizde bence bu adamdan hiç bişey olmaz sana...

ahh be canım daha ne sözler verir şimdi o şimdiki can acısı,gurur ve yenilgiyle.sakın kanma sakınnn.uzatmaları oynuyor şimdi elinden geleni yapmaya çalışmaya çalışıo.gurursuzluk demek buda.kanmak yok acımak yok.bak sen böle dik durmaya devam et kabul etme sildim seni de.o biraz daha uğraşır ve sonraki hallerini gör bak.senden kötüsü yok.bütün körlükleri yapar yediremediği için.bekle bak dediklerimiz çıkacak canım.aman kurtul şundan ya kafandanda at acı çekme,hayatında da yok say..

(((( ya gerçekten allah hepinizden razı olsunn inannın çok kötü durumdayım ona hiç belli etmiyorum ama içime ata ata ölücem artık..ben son noktayı koysamda kurtulamıcam sanırım

lütfen bekarken çoluk çocuk yokken böyle manyaklarla uğraşmayın canım ya.o güzel yılları böyle saçmalıklarla doldurmayın.ve haketmeyeni sevmeyin

hayatım insan 7 ssinde neyse 70 inde odur lafı o kadar doğru ki yaşamayan bilmez..

Bu söz kulağına küpe olsun..

bilimi sokucam işin içine kar zarar analizine göre sana yakın yada uzak oluyo

ne biçim bi ilişki bu ya, ilişkide değil ya..
dikkatli ol arkadaşım, bu çocuk tamamen farklı beklentilerde aklıyla başka biyeri yer deiştiriyor bazen belli..

kıZLAR hala kurtulamadım ! vazgeçmedi bi türlüü kaç defa kesin tavrımı koydum her seferinde bi şekilde geri dönüş yaptı ve bu benim aklımııı çooooooook karışıtrıdıı tam koptum bitti derken acaba lar başladıı artık psikolojimde bozulduu hiçbişeye karrşı isteğim kalmadıı hayattan zevk alamaz oldumm. ben napıcam bu düşüncelerle yaa ve malesefkii sürekliii burnumun dibindee ne kadar şansızım ben yaaaaaa senağlama

aşkın gelmesi gitmesi yoktur
eğer gel gitler varsa çıkara dayanıyorsa o aşk değildir
kendinize gelin iradeli olun biraz kendinize saygınız olsun önce sonra karşıdan bekleyin
göreceksiniz herşey düzelecektir..

tek kelimeyle cinsellik açısından sana yaklaşıyor gibime geldi ailen yokken rahat olacakta ne demek dikkatli ol derimm.

annenlerin gideceğini öğrenince hemen aşk damarları tutuyo.. ilginçççç bence uğraşma.düşünecek çok bişey yok ayrıl..bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…